Azunia Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Witam Paweł_poznan i maddasso będziesz na spocie w niedzielę Paweł?
Pawel_Poznan Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Witam Paweł_poznan i maddasso będziesz na spocie w niedzielę Paweł? wpadne doslownie na chwile
Madas Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 a już o mnie to się nie zapyta :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 a już o mnie to się nie zapyta :gwizdanie: wiem że nie muszę bo i tak będziesz, prawda?[br]Dopisany: 06 Luty 2009, 21:32_________________________________________________ Witam Paweł_poznan i maddasso będziesz na spocie w niedzielę Paweł? wpadne doslownie na chwile to będziemy mogli poznać nowego członka spotów poznańskich
Madas Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 a już o mnie to się nie zapyta :gwizdanie: wiem że nie muszę bo i tak będziesz, prawda? wyczułaś mnie nie mógłbym opuścić spotu ...nawet ostatnio lekko chory ale byłem
Pawel_Poznan Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 a już o mnie to się nie zapyta :gwizdanie: wiem że nie muszę bo i tak będziesz, prawda?[br]Dopisany: 06 Luty 2009, 21:32_________________________________________________ Witam Paweł_poznan i maddasso będziesz na spocie w niedzielę Paweł? wpadne doslownie na chwile to będziemy mogli poznać nowego członka spotów poznańskich mowicie o mnie??
Azunia Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 a już o mnie to się nie zapyta :gwizdanie: wiem że nie muszę bo i tak będziesz, prawda? wyczułaś mnie nie mógłbym opuścić spotu ...nawet ostatnio lekko chory ale byłem poznaje się ludzi z którymi się przebywa [br]Dopisany: 06 Luty 2009, 21:39_________________________________________________ mowicie o mnie?? no ciebie chyba będę mogła poznać bo innych już znam
Pawel_Poznan Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 kto mi nagra jakas fajan plytke na trase
Madas Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 ale do końca to mnie nie znasz Azunna co?? na potem coś trzeba zostawić Paweł miło będzie Cię poznać [br]Dopisany: 06 Luty 2009, 21:43_________________________________________________ kto mi nagra jakas fajan plytke na trase a co być i co lubisz?
Pawel_Poznan Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 ale do końca to mnie nie znasz Azunna co?? na potem coś trzeba zostawić Paweł miło będzie Cię poznać Mi tez was Ciebie Adam moze ty mi nagrasz jakies rytmy na trase[br]Dopisany: 06 Luty 2009, 21:44_________________________________________________czarne rytmy hip hop a co ja moge lubic
Madas Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 mogę Ci nagrać ale nie wiem czy będzie podobać Ci się muzyka jaką polecam .... mam w podpisie link więc posłuchaj i powiedz czy może być taki styl
Pawel_Poznan Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 azunia czemu nic niepiszesz podobno jestes spamowiczka czyzby uspiona
Pawel_Poznan Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 mogę Ci nagrać ale nie wiem czy będzie podobać Ci się muzyka jaką polecam .... mam w podpisie link więc posłuchaj i powiedz czy może być taki styl adam sluchalem juz go kupe razy polskie rege jest spox niemowie ze jestesm jego fanem ale podoba mi sie to zwlaszcza ze jest w polakim wykonaniu poslki hip hop rzadzi ale moze cos z rytmow zebym niezasnal prze te pare godzin
Azunia Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 cieszę się że Ci się podoba .... kto? co? ja jestem spammerr ale teraz jeszcze cosik w necie czytam
Pawel_Poznan Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 temat tej piosenki to jest raczej do piatkowego spotkania FRIDEY [br]Dopisany: 06 Luty 2009, 21:58_________________________________________________a ty Azunia z Kalisza przyjezdrzasz na spoty
Azunia Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 a ty Azunia z Kalisza przyjezdrzasz na spoty tak, i nie tylko ja, a czemu pytasz?
Pawel_Poznan Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 a ty Azunia z Kalisza przyjezdrzasz na spoty tak, i nie tylko ja, a czemu pytasz? ciekawosc
Rekomendowane odpowiedzi