wentyl Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 ale rozmowa wam sie posuwa do przodu :polew:
Madas Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 ale rozmowa wam sie posuwa do przodu :polew: tak jak na sankach w lato
Madas Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 jak tam adam byles w rajchu byłem o 13 wróciłem ... nawet jeszcze nie spałem ...ale nie opłaca się już więc czekam do wieczora
Pawel_Poznan Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 jak tam adam byles w rajchu byłem o 13 wróciłem ... nawet jeszcze nie spałem ...ale nie opłaca się już więc czekam do wieczora ja wyszedlem o 5 i dopiero co wrocilem a daleko jechales i co jak trasa smiało mozna leciec
Madas Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 ja leciałem do Frankfurtu po towar, więc blisko ale droga ok
variocustoms Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 no ja mam 1000 km po polskich trasach więc od szyb w dół lakieru nie widać
Musashi Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Czy wypada przyjechać brudnym autem na spota?? nie wypada.. :gwizdanie: dzisiaj umylem auto.... [br]Dopisany: 07 Luty 2009, 19:26_________________________________________________ ale rozmowa wam sie posuwa do przodu :polew: tak jak na sankach w lato dla chcacego, nic trudnego
Madas Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 no ja mam 1000 km po polskich trasach więc od szyb w dół lakieru nie widać to może być niezłe zjawisko [br]Dopisany: 07 Luty 2009, 19:31_________________________________________________Marcin auto umyłeś :shocked:
Pawel_Poznan Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 musashi napisalem do ciebie maila niewiem czy dostales pytalem o mapy do navigacji na dx czy moze posiadasz
Musashi Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Marcin auto umyłeś :shocked: zajelo mi to 15 minut teraz bede sie smial z tych ktorzy maja brudny [br]Dopisany: 07 Luty 2009, 19:36_________________________________________________ musashi napisalem do ciebie maila niewiem czy dostales pytalem o mapy do navigacji na dx czy moze posiadasz PW czy mail?
Pawel_Poznan Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 aha mam do was pytanie bo dzisiaj wyciagalem lampy i zmianialem zarowki xenonowe i teraz caly czas pokazuje mi sie infromacj od poziomowania [br]Dopisany: 07 Luty 2009, 19:36_________________________________________________ Marcin auto umyłeś :shocked: zajelo mi to 15 minut teraz bede sie smial z tych ktorzy maja brudny [br]Dopisany: 07 Luty 2009, 19:36_________________________________________________ musashi napisalem do ciebie maila niewiem czy dostales pytalem o mapy do navigacji na dx czy moze posiadasz PW czy mail? no wlasnie tego niewiem bo w sumie napisalem juz do kilku osob i jeszcze mi nikt nic nieodpisal moze cos zle zrobilem ale kopie przychodza mi na maila
variocustoms Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 objechałem pół Poznania i kolejki do myjni były jak za komunę za papierem toaletowym, dzisiaj odpuściłem, może jutro się uda
Musashi Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 aha mam do was pytanie bo dzisiaj wyciagalem lampy i zmianialem zarowki xenonowe i teraz caly czas pokazuje mi sie infromacj od poziomowania trzeba przeprowadzic adaptacje
Pawel_Poznan Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 aha mam do was pytanie bo dzisiaj wyciagalem lampy i zmianialem zarowki xenonowe i teraz caly czas pokazuje mi sie infromacj od poziomowania trzeba przeprowadzic adaptacje tzn podłaczyc vaga czy jak bo w sumie pierwszy raz mi cos takiego sie pokazalo a wyciagalem juz lampy
Musashi Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 trzeba przeprowadzic adaptacje tzn podłaczyc vaga mhm
Pawel_Poznan Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 trzeba przeprowadzic adaptacje tzn podłaczyc vaga mhm niemam pojecia o co ci chodzi z ta adaptacja
Musashi Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 objechałem pół Poznania i kolejki do myjni były jak za komunę za papierem toaletowym, dzisiaj odpuściłem, może jutro się uda czekałem godzine [br]Dopisany: 07 Luty 2009, 19:49_________________________________________________ trzeba przeprowadzic adaptacje tzn podłaczyc vaga mhm niemam pojecia o co ci chodzi z ta adaptacja VAG-a trzeba podłączyć i przeprowadzic poziomowanie.
Pawel_Poznan Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 objechałem pół Poznania i kolejki do myjni były jak za komunę za papierem toaletowym, dzisiaj odpuściłem, może jutro się uda czekałem godzine [br]Dopisany: 07 Luty 2009, 19:49_________________________________________________ trzeba przeprowadzic adaptacje tzn podłaczyc vaga mhm niemam pojecia o co ci chodzi z ta adaptacja VAG-a trzeba podłączyć i przeprowadzic poziomowanie. tzn tak jak mowilem i zawsze sie to robi po wymianie zarowek??
Rekomendowane odpowiedzi