Musashi Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 a za tydzien, w sobote, o 20.oo, w TVN bedzie film, "Be cool" z.... Umą Thurman fajny film bo gra tam boska Christina Millian y tam, wolę Umę
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 madas, moja połówka powiedziała, że mnie tam nie było bo mojego face'a nie ma na fotkach a auto to nie dowód, po za tym jedna fotka nie wchodzi. Musashi dawaj swoje fotki !!!
fantastic Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 co wam sie ta uma truman spodobała tak ? chuda jak nasza szkapa
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 co wam sie ta uma truman spodobała tak ? chuda jak nasza szkapa :polew: :>
fantastic Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 a za tydzien, w sobote, o 20.oo, w TVN bedzie film, "Be cool" z.... Umą Thurman fajny film bo gra tam boska Christina Millian Ive a ty chłopoku bedziesz za tydzień na spocie ??
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Uma ma swój urok chociaż blondynek nie lubię !
Iverson Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Ive a ty chłopoku bedziesz za tydzień na spocie ??
fantastic Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Ive a ty chłopoku bedziesz za tydzień na spocie ?? będzie nam ciebie brakować
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Liroya nie ma to trochę smutno, chłopak się od nas izoluje ostatnio, nie ładnie Ive nie ładnie
fantastic Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Liroya nie ma to trochę smutno, chłopak się od nas izoluje ostatnio, nie ładnie Ive nie ładnie w sumie to nie dziwie sie też bym wybrał jedną jurną klacz zamiast stada dzikich koni :polew:
Iverson Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 będzie nam ciebie brakować dzięki , w sobotę są walentynki i wiesz nie ładnie by to wyglądało , jakbym je spędził na spocie , a nie z dziewczyną [br]Dopisany: 08 Luty 2009, 21:43_________________________________________________ Liroya nie ma to trochę smutno, chłopak się od nas izoluje ostatnio, nie ładnie Ive nie ładnie Vario :polew: , spoko za niedługo się pojawię
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Liroya nie ma to trochę smutno, chłopak się od nas izoluje ostatnio, nie ładnie Ive nie ładnie już nas nie lubi
Iverson Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 już nas nie lubi oj Ty durny, czasami jest dobrze od siebie odpocząć
fantastic Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 będzie nam ciebie brakować dzięki , w sobotę są walentynki i wiesz nie ładnie by to wyglądało , jakbym je spędził na spocie , a nie z dziewczyną [br]Dopisany: 08 Luty 2009, 21:43_________________________________________________ Liroya nie ma to trochę smutno, chłopak się od nas izoluje ostatnio, nie ładnie Ive nie ładnie Vario :polew: , spoko za niedługo się pojawię walentynki są w sobote a spot w niedziele - dawaj panie przez góry i doliny do nas
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 kuredu Ty byłeś na spocie nie obecny albo nie dosłyszałeś, że w niedzielę po stosunkowo udanych Walentynkach
Musashi Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 kuredu Ty byłeś na spocie nie obecny albo nie dosłyszałeś, że w niedzielę po stosunkowo udanych Walentynkach
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 madas dzięki za dowód rzeczowy, zauważyłem na jednej fotce bark i rękę, dlaczego mnie tak obciąłeś ????[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 21:54_________________________________________________Musashi lub Ive zmieńcie datę następnego spota
Rekomendowane odpowiedzi