Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Suli a ile dni wcześnie przed zlotem w Bukowinie Ty u nas będziesz ....pytam bo muszę sie psychicznie przygotować
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Suli to Ty byłeś u nas tą RS Blau S'ą na spocie? Azunia dzięki za uznanie dla mojego klekota, jak byśmy byli wolni to pewnie bym Cię na przejażdżkę zaprosił a tak to nici [br]Dopisany: 08 Luty 2009, 22:38_________________________________________________Ive dokładnie przez kilka sekund CTV mignął
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Ive dokładnie przez kilka sekund CTV mignął a co on tam robił
Suli Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 CTV w TVN Turbo się pokazał hihi taaaa Mówił coś o rezaniu z oski :?: Suli a ile dni wcześnie przed zlotem w Bukowinie Ty u nas będziesz ....pytam bo muszę sie psychicznie przygotować Nie wiem tego jeszcze Będziemy się musieli jakoś umówić A o której w piątek planujecie jakiś grupowy wyjazd na zlot? Vario - nie, jeszcze mnie na spocie u Was nigdy nie było. Ale nadrobi się kiedyś
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 madas a znasz CTVła?? Podłączał TVNowską Śkodę na hamownię [br]Dopisany: 08 Luty 2009, 22:44_________________________________________________Suli tak zapytałem bo ostatnio była S'a niebieska u nas w B5tce i myślałem, że to Ty
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 wyjazd planujemy wstępnie z samego rańca ...od nas jedzie 6-7 aut plus 4-5 z Zielonej Góry ....
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 madas idziesz spać czy ryjesz jeszcze na forum, mnie moja zapytała czy ja przypadkiem nie byłem na spocie ale jej powiedziałem, że musimy coś jeszcze z ekipą dogadać ihihih
Pepin Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Uma ma swój urok chociaż blondynek nie lubię ! w Piątym elemencie była ruda W tym samym czasie A3 miało spot .. stali dwie ściany dalej .. chyba z 9 sztuk widziałem jak odjeżdżałem ok 19:30 no i Panowie stali na Niestachowskiej .. na szczęście nas zblokowali i zwolnilismy y;)
Iverson Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 w Piątym elemencie była ruda tam grała Milla Jovovich
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 madas idziesz spać czy ryjesz jeszcze na forum, mnie moja zapytała czy ja przypadkiem nie byłem na spocie ale jej powiedziałem, że musimy coś jeszcze z ekipą dogadać ihihih :polew: u mnie to samo ...aż bidna zasnęła :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 moja czyta książkę ale ma wściekły face, Pepin ale dowaliłeś z 5th element madas, jak co chwila ktoś nowy dobija to się pomylić można, chyba trzeba pokombinować z identyfikatorami bo się pogubić można.
Pepin Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 moja czyta książkę ale ma wściekły face, Pepin ale dowaliłeś z 5th element Kurde byłem przekonany że to Uma ...
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 madas, jak co chwila ktoś nowy dobija to się pomylić można, chyba trzeba pokombinować z identyfikatorami bo się pogubić można. ja się zawsze pytam jak kogoś nie znam ...ale czasem ciężko zapamiętać wszystkich ....
Suli Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 wyjazd planujemy wstępnie z samego rańca ...od nas jedzie 6-7 aut plus 4-5 z Zielonej Góry .... To pewnie przyjechałbym w czwartkowe popołudnie/ wczesny wieczór. O znajdzie się jakoś kąt do spania i o ile Tetis dalej będzie potrzebowała podwózki :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 wyjazd planujemy wstępnie z samego rańca ...od nas jedzie 6-7 aut plus 4-5 z Zielonej Góry .... To pewnie przyjechałbym w czwartkowe popołudnie/ wczesny wieczór. O znajdzie się jakoś kąt do spania i o ile Tetis dalej będzie potrzebowała podwózki :gwizdanie: :gwizdanie: u mnie możesz kimać ....nie ma żadnego probliema
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Azunia mam nadzieję, że wyłapałaś podziękowania ?????
Musashi Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 w Piątym elemencie była ruda tam grała Milla Jovovich Uma, w Kill Billu szalała
Rekomendowane odpowiedzi