Musashi Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 potrenujemy i pojedziemy z misja :cool1: no zdało by się :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Kuredu dostałeś liste na PW ?? si claro senior madas
kuredu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 teraz mam teleofny do wszystkich i bede wam puszczał dzwonki o 4 w nocy
Młodzik Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 teraz mam teleofny do wszystkich i bede wam puszczał dzwonki o 4 w nocy to lepiej miej AC na to B8 [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 21:00_________________________________________________nikuś słyszałem że w walentynki sie razem bawimy :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 taa? gdzie? Ty tez idziesz z Krissem? [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 21:01_________________________________________________ja to bym do areny poszedl ale nie ma floty
Młodzik Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 no lece z Krissem i słyszałem że też może sie wybierzesz
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 teraz mam teleofny do wszystkich i bede wam puszczał dzwonki o 4 w nocy to lepiej miej AC na to B8 [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 21:00_________________________________________________nikuś słyszałem że w walentynki sie razem bawimy :gwizdanie: tylko spokojnie chłopoki bo spot w niedziele ....mlody specjalnie dla Ciebie
nike21 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 moze fajne niunie beda... niewykluczone ze tez tam bede
kuredu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 teraz mam teleofny do wszystkich i bede wam puszczał dzwonki o 4 w nocy to lepiej miej AC na to B8 [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 21:00_________________________________________________nikuś słyszałem że w walentynki sie razem bawimy :gwizdanie: to nie łatwiej było napisać na wyjazd do bukowiny: nike + młody. nic nie mówiliście że ten tego, ale skoro Maciej ofiacjalnie pisze że walentynki razem spedzacie to...
Młodzik Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 teraz mam teleofny do wszystkich i bede wam puszczał dzwonki o 4 w nocy to lepiej miej AC na to B8 [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 21:00_________________________________________________nikuś słyszałem że w walentynki sie razem bawimy :gwizdanie: to nie łatwiej było napisać na wyjazd do bukowiny: nike + młody. nic nie mówiliście że ten tego, ale skoro Maciej ofiacjalnie pisze że walentynki razem spedzacie to... a Ty bartek odrazu taki zazdrosny nie bądź, Nikuś jest duży starczy i do Ciebie :polew:
kuredu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 tylko jak ma być trójkąt to ja ostatni musze być bo po mnie nie trzaba poprawiać :polew:
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 tylko jak ma być trójkąt to ja ostatni musze być bo po mnie nie trzaba poprawiać :polew: k**** moja żona jak to poczyta to zabroni mi na forum siedzieć
Młodzik Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 ja tam nic do teges nie mam :gwizdanie: O!! Sam spamowicz nr 1 sie pojawił :notworthy:
nike21 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 a slyszales ze trza sie odstrzelic w koszule?
Młodzik Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 tylko jak ma być trójkąt to ja ostatni musze być bo po mnie nie trzaba poprawiać :polew: Kuredu musze Ci nadać klubowy Tytuł: zboczeniec nr 1
kuredu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 tylko jak ma być trójkąt to ja ostatni musze być bo po mnie nie trzaba poprawiać :polew: k**** moja żona jak to poczyta to zabroni mi na forum siedzieć dlatego moja ma łańcuch tylko z kuchni do łazienki i do przedpokoju, do pokoju już nie sięga więc do kompa nie podejdzie
Rekomendowane odpowiedzi