kuredu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 kijami się nie przejmujcie- ja mam swój bo tym gównem co maja to się nie da grac
fantastic Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 kijami się nie przejmujcie- ja mam swój bo tym gównem co maja to się nie da grac nie wiem jak reszta ale ja twojego kija to średnio bym chciał oglądać :polew:
nike21 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 kijami się nie przejmujcie- ja mam swój bo tym gównem co maja to się nie da grac ale nie kazdy ma swoj :gwizdanie: przynajmniej ten do bilarda... zebys nie podchwycil tematu
Młodzik Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 kijami się nie przejmujcie- ja mam swój bo tym gównem co maja to się nie da grac a ty znowu o jednym :polew:
nike21 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 spoznilem sie... fantastic podchwycil... :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 i mlody tez ja nie wiem...[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 22:46_________________________________________________ to teraz trzeba mieć swój kij jeden zdrowy [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 22:47_________________________________________________
kuredu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 kijami się nie przejmujcie- ja mam swój bo tym gównem co maja to się nie da grac nie wiem jak reszta ale ja twojego kija to średnio bym chciał oglądać :polew: średnio??? tzn. że nie wykluczasz? zaraz mi znowu napiszą że zboczony jestem
Młodzik Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 kijami się nie przejmujcie- ja mam swój bo tym gównem co maja to się nie da grac nie wiem jak reszta ale ja twojego kija to średnio bym chciał oglądać :polew: średnio??? tzn. że nie wykluczasz? zaraz mi znowu napiszą że zboczony jestem bo jesteś
Azunia Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 jak ja dawno nie grałam w bilard pewnie już zapomniałam to co umiałam
fantastic Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 jaki tam zboczony - no zdrowy człowiek po prostu jak każdy inny samiec
kuredu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 oki.koniec zoboczonych tematów i podtekstów. jakby co zagramy jednym przyrządem do wbijania kulek do dziur...
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 jak ja dawno nie grałam w bilard pewnie już zapomniałam to co umiałam ja kiedyś mogłem zostać mistrzem świata ale się wycofałem na prośbę mojej mamy ...bo chciała żebym w tym czasie śmieci wyrzucił i pokój posprzątał :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 oki.koniec zoboczonych tematów i podtekstów. jakby co zagramy jednym przyrządem do wbijania kulek do dziur... :polew:
kuredu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 kijami się nie przejmujcie- ja mam swój bo tym gównem co maja to się nie da grac nie wiem jak reszta ale ja twojego kija to średnio bym chciał oglądać :polew: średnio??? tzn. że nie wykluczasz? zaraz mi znowu napiszą że zboczony jestem bo jesteś wiesz z kim przystajesz taki sie stajesz... 3 spoty i dziekuje - nowy zbok gotowy
fantastic Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 jak ja dawno nie grałam w bilard pewnie już zapomniałam to co umiałam ja kiedyś mogłem zostać mistrzem świata ale się wycofałem na prośbę mojej mamy ...bo chciała żebym w tym czasie śmieci wyrzucił i pokój posprzątał :gwizdanie: adaś ty to ale masz talentów ukrytych
Młodzik Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 kijami się nie przejmujcie- ja mam swój bo tym gównem co maja to się nie da grac nie wiem jak reszta ale ja twojego kija to średnio bym chciał oglądać :polew: średnio??? tzn. że nie wykluczasz? zaraz mi znowu napiszą że zboczony jestem bo jesteś wiesz z kim przystajesz taki sie stajesz... 3 spoty i dziekuje - nowy zbok gotowy no mnie na ostatnim nie było więc nie wiem co sie działo
fantastic Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 kuredu nie przejmuj sie - my poznanioki na ludzia cie przerobimy
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 jak ja dawno nie grałam w bilard pewnie już zapomniałam to co umiałam ja kiedyś mogłem zostać mistrzem świata ale się wycofałem na prośbę mojej mamy ...bo chciała żebym w tym czasie śmieci wyrzucił i pokój posprzątał :gwizdanie: adaś ty to ale masz talentów ukrytych no wiem przecież to są moje talenty
kuredu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 jak ja dawno nie grałam w bilard pewnie już zapomniałam to co umiałam ja kiedyś mogłem zostać mistrzem świata ale się wycofałem na prośbę mojej mamy ...bo chciała żebym w tym czasie śmieci wyrzucił i pokój posprzątał :gwizdanie: czyli poza talentem do driftu masz też talent do bilarda
Rekomendowane odpowiedzi