tetis Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Ile h trzeba poświecić na złapanie podstaw jazdy?? naprawdę niewiele-trochę chęci,zapału popartego na początku mały wysiłkiem ale satysfakcja z jazdy jest niezastąpiona świetna sprawa i polecam!!!!! :>
Młodzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 dobra ja spadam bo nigdy stad nie wyjde bede nie długo i prosze nie spamować za dużo!!
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 IVER nie martw się skoro oni śmigają to nas nauczą trochę
tetis Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 sam , to zdolny jesteś młody , a trzba mieć swój kombinezon , bo wiązania, buty i narty z wypożyczalni , tak??!! sprzęt wypożyczyłem pierwszy raz, kumpel mi pokazał co nie co i teraz śmigam i to nawet na czarnych sztokach to odważny jesteś !!! Ja jednak na pierwszą jadę polacam instruktora-szybko sprawnie i konkretnie a po godzinie przyuczenia juz śmigasz
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 IVER nie martw się skoro oni śmigają to nas nauczą trochę to jakby co, to mnie uczy Tetis
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 IVER nie martw się skoro oni śmigają to nas nauczą trochę to jakby co, to mnie uczy Tetis mnie ta instruktorka.... czekaj jak ona miała aaaa Zmuda-Trzebiatowska czy coś takiego
tetis Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 sam , to zdolny jesteś młody , a trzba mieć swój kombinezon , bo wiązania, buty i narty z wypożyczalni , tak??!! ja też bym się wybrał ale jeszcze nie teraz ....może na przyszły rok zrobimy wypad całą ekipą ....co Wy na to mietki ?? ciekawy pomysł...tylko cos mi sie wydaje,że bardziej trzymalibyście się miejsca na ławeczkach przybarowych :kox: :kox: [br]Dopisany: 12 Luty 2009, 19:36_________________________________________________ IVER nie martw się skoro oni śmigają to nas nauczą trochę to jakby co, to mnie uczy Tetis ja i szkolenie..... :polew: napewno byłoby wesoło [br]Dopisany: 12 Luty 2009, 19:37_________________________________________________ IVER nie martw się skoro oni śmigają to nas nauczą trochę to jakby co, to mnie uczy Tetis mnie ta instruktorka.... czekaj jak ona miała aaaa Zmuda-Trzebiatowska czy coś takiego :nabijasie: :nabijasie:
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 ale TETIS juz jesteś jak to się mówi zaklepana przez IVERKA na instruktorkę :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 sam , to zdolny jesteś młody , a trzba mieć swój kombinezon , bo wiązania, buty i narty z wypożyczalni , tak??!! ja też bym się wybrał ale jeszcze nie teraz ....może na przyszły rok zrobimy wypad całą ekipą ....co Wy na to mietki ?? i zrobimy zjazd z lodowca w alpach
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 sam , to zdolny jesteś młody , a trzba mieć swój kombinezon , bo wiązania, buty i narty z wypożyczalni , tak??!! ja też bym się wybrał ale jeszcze nie teraz ....może na przyszły rok zrobimy wypad całą ekipą ....co Wy na to mietki ?? i zrobimy zjazd z lodowca w alpach
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 ale TETIS juz jesteś jak to się mówi zaklepana przez IVERKA na instruktorkę :gwizdanie: tetis musisz sie nauczyc kwestii: jak sie nieprzewrocis to sie nie naucys
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 najlepiej wychodzi mi zjeżdżanie na .......pupie
tetis Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 ale TETIS juz jesteś jak to się mówi zaklepana przez IVERKA na instruktorkę :gwizdanie: oby mu to na dobre wyszło :kox: ja tez zmykne na gogzinkę-młodego tzn.mojego małego musze pogonic do spania .. [br]Dopisany: 12 Luty 2009, 19:43_________________________________________________ ale TETIS juz jesteś jak to się mówi zaklepana przez IVERKA na instruktorkę :gwizdanie: tetis musisz sie nauczyc kwestii: jak sie nieprzewrocis to sie nie naucys zapamiętam
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 oby mu to na dobre wyszło :kox: to znaczy ,że co to znaczy
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 oby mu to na dobre wyszło :kox: oj będzie ciężko .... [br]Dopisany: 12 Luty 2009, 19:46_________________________________________________Tetis dzięki za napiwek dzisiaj
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 oby mu to na dobre wyszło :kox: to znaczy ,że co to znaczy tzn ze Justynka ustawi ciebie na nartach, przodem do skraju stoku. i delikatnie klepnie w plecki...
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 tzn ze Justynka ustawi ciebie na nartach, przodem do skraju stoku. i delikatnie klepnie w plecki... no jak tak trzeba , to ok, ale nie będzie bolało ;(
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 tzn ze Justynka ustawi ciebie na nartach, przodem do skraju stoku. i delikatnie klepnie w plecki... no jak tak trzeba , to ok, ale nie będzie bolało ;( klepniecie, nie
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 hehe , klepnięcia są zawsze fajne ale tylko dla klepiącego , np. na kształtny kobiecy pośladek
Rekomendowane odpowiedzi