fantastic Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 ja mam nawet odcisk palca ...... od nogi :decayed: :polew:
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 nie że coś mam do czarnych ...sam kiedyś chciałem być Rany boskie :shocked: co sie dziwisz Tego się nie spodziewałem po nim ;( Ehh... adas jest kryptoczarnuchem, az strach byc rasista [br]Dopisany: 13 Luty 2009, 00:50_________________________________________________ Musashi pozycz.. 69 - wlasnorecznie kliknalem
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 JEZU i PABLO ....nie wiem czy wiecie ale ja jestem mega bogaty ...perwsza 10 na świecie :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 JEZU i PABLO ....nie wiem czy wiecie ale ja jestem mega bogaty ...perwsza 10 na świecie :gwizdanie: nie przyznal sie, cwaniak, to ja mam dla ciebie specjalna stawke
fantastic Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 kryptoczym ? trudne słowo JEZU i PABLO ....nie wiem czy wiecie ale ja jestem mega bogaty ...perwsza 10 na świecie :gwizdanie: ja moge potwierdzić te 45% udziałów w TP.S.A
ykk Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 JEZU i PABLO ....nie wiem czy wiecie ale ja jestem mega bogaty ...perwsza 10 na świecie :gwizdanie: To juz wiem, dlaczego tak Cie lubia w tym Poznaniu..
PABLO Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 adas jest kryptoczarnuchem, az strach byc rasista Będzie na zlocie Madas bo nie patrzyłem czy jest na liście i się zastanawiam czy przypadkiem nie zrezygnuję jeśli będzie w Bukowienie
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 JEZU i PABLO ....nie wiem czy wiecie ale ja jestem mega bogaty ...perwsza 10 na świecie :gwizdanie: nie przyznal sie, cwaniak, to ja mam dla ciebie specjalna stawke cofnij się o kilkanaście stron :gwizdanie: oficjalnie opublikowałem część swoich bogactw .... IVER i KUREDU potwierdzą :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 JEZU i PABLO ....nie wiem czy wiecie ale ja jestem mega bogaty ...perwsza 10 na świecie :gwizdanie: To kup mi złote góry a resztę mi pozostaw, interesik się rozkręci :naughty:
fantastic Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Madas uważaj bo cie zlustrują :> lepiej wrzuć coś na konto w luksemburgu :gwizdanie:
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 JEZU i PABLO ....nie wiem czy wiecie ale ja jestem mega bogaty ...perwsza 10 na świecie :gwizdanie: To kup mi złote góry a resztę mi pozostaw, interesik się rozkręci :naughty: nie ma tak ...zainwestowałem wszystko w d*py
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 JEZU i PABLO ....nie wiem czy wiecie ale ja jestem mega bogaty ...perwsza 10 na świecie :gwizdanie: nie przyznal sie, cwaniak, to ja mam dla ciebie specjalna stawke cofnij się o kilkanaście stron :gwizdanie: oficjalnie opublikowałem część swoich bogactw .... IVER i KUREDU potwierdzą :gwizdanie: swoje klejnoty :cool1:
ykk Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 JEZU i PABLO ....nie wiem czy wiecie ale ja jestem mega bogaty ...perwsza 10 na świecie :gwizdanie: To kup mi złote góry a resztę postaw mi interesik, się rozkręci :naughty: :polew:[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 00:56_________________________________________________ JEZU i PABLO ....nie wiem czy wiecie ale ja jestem mega bogaty ...perwsza 10 na świecie :gwizdanie: nie przyznal sie, cwaniak, to ja mam dla ciebie specjalna stawke cofnij się o kilkanaście stron :gwizdanie: oficjalnie opublikowałem część swoich bogactw .... IVER i KUREDU potwierdzą :gwizdanie: swoje klejnoty :cool1: :shocked:
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Madas uważaj bo cie zlustrują :> lepiej wrzuć coś na konto w luksemburgu :gwizdanie: ja tam się lustra nie boję w łazience mam duże i nic się nie dzieję :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 na poznanioków nima hu....a, nawet serwer nie daje rady zanim strona się wczyta z 20-oma postami na raz
ykk Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 PABLO [br]Dopisany: 13 Luty 2009, 00:59_________________________________________________ na poznanioków nima hu....a, nawet serwer nie daje rady zanim strona się wczyta z 20-oma postami na raz Sami Poznaniacy..
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 JEZU nie zmieniaj cytatów ale jest gość z tego JEZUSKA
Rekomendowane odpowiedzi