Madas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 No proszę....a ja się produkuje.... nie musisz ... dobrze zagadasz z kim trzeba i masz :gwizdanie: ale jak piękne jest to że myślisz o nas
Madas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 wstawiłem fotki ...dla wścibskich :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 a mi się tak średnio dziś podobało no, przejazdzka B8 w trakcie spota taka sobie byla
Madas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 a mi się tak średnio dziś podobało no, przejazdzka B8 w trakcie spota taka sobie byla i jak tak sobie jeździliście to podczas waszej nieobecności było tak sobie
Pstragu Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Sorki, że nie dotarłem i nie wzmocniłem ekipy Spotowiczów, ale podobnie jak Nike, odparowywałem dwudniowy balet mam nadzieję, że mi wybaczycie Pozdrówki serdeczne
Madas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Sorki, że nie dotarłem i nie wzmocniłem ekipy Spotowiczów, ale podobnie jak Nike, odparowywałem dwudniowy balet mam nadzieję, że mi wybaczycie Pozdrówki serdeczne spoko Pstragu .... wpadniesz na następny za dwa tygodnie koniecznie
Musashi Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Sorki, że nie dotarłem i nie wzmocniłem ekipy Spotowiczów, ale podobnie jak Nike, odparowywałem dwudniowy balet mam nadzieję, że mi wybaczycie zastanowimy sie
Madas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Marcin zmień w między czasie termin w podwieszeniu
Pstragu Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Sorki, że nie dotarłem i nie wzmocniłem ekipy Spotowiczów, ale podobnie jak Nike, odparowywałem dwudniowy balet mam nadzieję, że mi wybaczycie Pozdrówki serdeczne spoko Pstragu .... wpadniesz na następny za dwa tygodnie koniecznie Na 99% będę :> stówki nie dam, bo zawsze ten 1% może zepsuć plany.. Jednak muszę być, żeby Pan Musashi mi wybaczył Tak przeglądam fotki.. i z minuty na minuty coraz bardziej żałuję, że tak mocno zabalowałem... :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 dzięki wszystkim za spocika!! było fajowo ja dopiero do domku wróciłem. dzięki Kuredu za przejażdżkę i za płyciaki
Madas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 dzięki wszystkim za spocika!! było fajowo ja dopiero do domku wróciłem. dzięki Kuredu za przejażdżkę i za płyciaki to gdzież Ty się do tej pory szlajał
tetis Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Cześć chłopczęta :kox: właśnie wpadłam do domku i czym prędzej weszłam sie przywitać normalnie tak dawno się nie widzieliśmy.....
Młodzik Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 byłem oglądać testosteron, tylko koledzy za często robili przerwy na (dopalacza) więc nawet do końca nie oglądnąłem bo sie późno zrobiło i stwierdziłem że zanim skończymy oglądać to będzie 24[br]Dopisany: 15 Luty 2009, 22:55_________________________________________________ Cześć chłopczęta :kox: właśnie wpadłam do domku i czym prędzej weszłam sie przywitać normalnie tak dawno się nie widzieliśmy..... tak, tak, też sie stęskniłem
tetis Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 byłem oglądać testosteron, tylko koledzy za często robili przerwy na (dopalacza) więc nawet do końca nie oglądnąłem bo sie późno zrobiło i stwierdziłem że zanim skończymy oglądać to będzie 24[br]Dopisany: 15 Luty 2009, 22:55_________________________________________________ Cześć chłopczęta :kox: właśnie wpadłam do domku i czym prędzej weszłam sie przywitać normalnie tak dawno się nie widzieliśmy..... tak, tak, też sie stęskniłem my to juz nawet do domu razem wracamy :polew:
Młodzik Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 byłem oglądać testosteron, tylko koledzy za często robili przerwy na (dopalacza) więc nawet do końca nie oglądnąłem bo sie późno zrobiło i stwierdziłem że zanim skończymy oglądać to będzie 24[br]Dopisany: 15 Luty 2009, 22:55_________________________________________________ Cześć chłopczęta :kox: właśnie wpadłam do domku i czym prędzej weszłam sie przywitać normalnie tak dawno się nie widzieliśmy..... tak, tak, też sie stęskniłem my to juz nawet do domu razem wracamy :polew: nie pisz tak Tetis bo Adaś zazdrosny jest :gwizdanie:
Madas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 a kto ich tam wie...... :naughty: ooo Arki też
Rekomendowane odpowiedzi