nike21 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 dobranoc suli i mlody ja jeszcze zostaje jeszcze mam drinka :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 najlepszy sprzet zimowy jest z zamrazarnika... w oszronionej butelce Dobrze chłopak mówi Aż sobie poleję Leczniczo bo mi coś na żołądek padło Ja od soboty żadnej nie przepuściłem ...
nike21 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 a co tam pijecie kolego? imieninowa mamusi... wlasnie sie skonczyla... tak lightowo poloweczka na 2 dni :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 23:28_________________________________________________a wlasciwie to wieczory
kuredu Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 dobranoc suli i mlody ja jeszcze zostaje jeszcze mam drinka :gwizdanie: mi tez jeszcze pół szklanki kakao zostało
Madas Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Karol bedziesz jutro na kreglach? chyba w szwajcarii
nike21 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Karol bedziesz jutro na kreglach? chyba w szwajcarii
Pepin Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Karol bedziesz jutro na kreglach? chyba w szwajcarii NO ba dzisiaj byłem na farmie .. wrzucasz franka, podstawiasz butelkę i leci mleko .. moze skoczę jutro zrobić fotkę ... bezobsługowa krowa na bilon tutaj o też biało - a właściwie śnieg z deszczem dzisiaj był
Madas Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Karol bedziesz jutro na kreglach? chyba w szwajcarii NO ba dzisiaj byłem na farmie .. wrzucasz franka, podstawiasz butelkę i leci mleko .. moze skoczę jutro zrobić fotkę ... bezobsługowa krowa na bilon tutaj o też biało - a właściwie śnieg z deszczem dzisiaj był zrób ja uwielbiam mleko zawsze mam w lodówce
nike21 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 a to ja nie wiedzialem ze Ty nie w PL :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 23:34_________________________________________________ Karol bedziesz jutro na kreglach? chyba w szwajcarii NO ba dzisiaj byłem na farmie .. wrzucasz franka, podstawiasz butelkę i leci mleko .. moze skoczę jutro zrobić fotkę ... bezobsługowa krowa na bilon tutaj o też biało - a właściwie śnieg z deszczem dzisiaj był zrób ja uwielbiam mleko zawsze mam w lodówce mleka kiedys pilem kilka litrow dziennie... teraz tylko do kawy
kuredu Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Wy wszyscy pijecie alkohol a ja mam ostatnio wstręt, żona mi kupiła piwo i stało 4 dni aż sie spytała czy wszystko ze mna ok i w koncu wypiłem, ale nie wiem co sie dzieje wogóle ciągoty nie mam.
Madas Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Wy wszyscy pijecie alkohol a ja mam ostatnio wstręt, żona mi kupiła piwo i stało 4 dni aż sie spytała czy wszystko ze mna ok i w koncu wypiłem, ale nie wiem co sie dzieje wogóle ciągoty nie mam. ja mam to samo że nie mam
nike21 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Wy wszyscy pijecie alkohol a ja mam ostatnio wstręt, żona mi kupiła piwo i stało 4 dni aż sie spytała czy wszystko ze mna ok i w koncu wypiłem, ale nie wiem co sie dzieje wogóle ciągoty nie mam. hehehe podrzuc do mnie :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 23:38_________________________________________________ ja to zalezy kieddy ja to zalezy czy spie czy nie [br]Dopisany: 17 Luty 2009, 23:39_________________________________________________tetis tez sie zarazila... zegnala sie 2 strony temu i nadal podglada...
Madas Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Nikuś wpadnij mam w lodówce 3 szt :gwizdanie:
tetis Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 a pogoda tylko mi dodatkowo dołożyła Łączę się z Tobą w bólu zatem _________________________________________________ Tymczasem żegnam się i idę spać bo na prawdę czuję się nieszczególnie to herbata z miodem,ciepłe skarpety i pod kołderkę choć muszę powiedzieć,że mnie siedzenie tutaj bardzo pomaga nawet głowa mniej boli
nike21 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Nikuś wpadnij mam w lodówce 3 szt :gwizdanie: tylko 3? to ja jeszcze wezme z 10 i przyjade
Rekomendowane odpowiedzi