nike21 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 ja na spocik rowniez chetnie wpadne, oczywiscie po F1, ale na gokarty sie nie pisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deszcz Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Ja wypadam, autko w końcu u blacharza i lakiernika. Pepin jak się mają fotki z ostatniego spota w King Crossie? Waham się czy pomalować jeszcze dodatkowo dolne plastiki w kolor nadwozia co radzicie? 1k zł za taką usługe... Do końca tygodnia muszę dać znać. gdzie robisz? za ile? zalezy od gustu, ja swoje pozostawilem bz. ' Robie autko u znajomego mojego kuzyna. W warsztacie z Twojego polecenia, byłem rozmawiałem, ale czekałbym troszkę, bo samochodów mają "jak mrówków" ze 20, może nawet 30! Poza tym oni lakiernictwo gdzieś pod-zlecają, i tam też niewiadomo jak z terminami. Tu gdzie go robie mają kompleksową obsługę i również spore doświadczenie, no i dobrą opinie. Co do ceny to oba warsztaty podobnie. Koszt blacharki + rama 1500zł, lakiernik 1500zł (błotniki, klapa, zderzak i dno bagażnika). No i 1000zł plastiki dolne, jak juz to juz, wyjade przynajmniej modelem 2004! Niby taki mały wgniotek, a uzbierało się 4k, no ale zakup całego autka był na tyle atrakcyjny, ze az tak zle to nie wypada. edit: zapomiałem o częsciach - klapa 300zł, zderzak 150zł i rama plastikowa na cały bagażnik - 130 zł (nówka z ASO ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 no to git. oby zrobili porzadnie. odzyskalem znow mozliwosci diagnostyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik79 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 odzyskalem znow mozliwosci diagnostyczne to swietnie, jak bede mogl poprosic o skasowanie przebiegów. Juz do szału doprowadza mnie mruganie na wyswietlaczy 1n1. jak by co przywioze swojego lapka i kabelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 apropos gokartow, gokartow nie rezerwowalem. gokartowa lista byla bardzo mizerna, a szkoda robic siare. spotykamy sie w zaleznosci od pogody, albo King Cross albo sw. jerzego zajrzyjcie prosze, tutaj, w sobote podejmiemy decyzje o miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik79 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 W takim razie jak nie ma kartingow to zamiast m1 wolałbym kingcross. Ale to już wola klubowiczow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 pozajaczkowalo sie, nie m1 tylko albo king cross albo sw jerzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 na king cross mam blizej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 mnie tam bez roznicy, ale jezeli bedzie pogoda, szkoda sie kisic w ponurym betonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik79 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Z tego co wiem to w niedzielę nie powinno padać. Ale pogoda zmienna jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 jak kobieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 lubię kobiety i to bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 ja tez ale nie lubie ich zmiennosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smieszny Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Mi to obojetne gdzie tylko napiszcie mi nazwe ulicy i jakis nr domu obok tego bo jestem 2 dzien w poznaniu i sie jeszcze nie orietuje za barco co gdzie jest a tak wrzuce w navi i bede :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 apropos gokartow, gokartow nie rezerwowalem. gokartowa lista byla bardzo mizerna, a szkoda robic siare. spotykamy sie w zaleznosci od pogody, albo King Cross albo sw. jerzego zajrzyjcie prosze, tutaj, w sobote podejmiemy decyzje o miejscu jakie ostatecznie jest miejsce bo z chęcią podjade się przywitać. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 jak będzie padać King Cross , jak będzie ładnie parking na św. Jerzego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 a może zobaczymy jutro jaka będzie pogoda i wtedy sie zdecyduje... i tak pewnie każdy będzie chciał obejrzeć F1 wiec po wyścigu można tu zajrzeć i się dogadać... jak pogoda dopisze tak jak dzisiaj to ja preferuje św. Jerzego :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 górale mówia że nie bedzie padać wiec spot na św. Jerzego, po F1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Marcin weź miernik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi