Madas Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 i tak Was znajdę... nie wypłacicie się za tą lyżeczkę do konca życia hmm, Kurde zaprasza gosci, przypadkiem niby, tluka lyzeczke, no i.... ma B8 potwierdzam to prawda ma mnóstwo tanich porcelanowych łyżeczek i drogi cennik za ich zbicie ..... i co B8 jest :gwizdanie: Bartek a tak poważnie dziękujemy za kawę...bardzo dobre ciasto - piernik zrobiłeś ...zszokowałeś mnie na plus
wentyl Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 i tak Was znajdę... nie wypłacicie się za tą lyżeczkę do konca życia hmm, Kurde zaprasza gosci, przypadkiem niby, tluka lyzeczke, no i.... ma B8 potwierdzam to prawda ma mnóstwo tanich porcelanowych łyżeczek i drogi cennik za ich zbicie ..... i co B8 jest :gwizdanie: Bartek a tak poważnie dziękujemy za kawę...bardzo dobre ciasto - piernik zrobiłeś ...zszokowałeś mnie na plus piernik zrobiłeś e tam na pewno kupił na szybkiego przed waszym przyjazdem :gwizdanie: :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 co Ty pachniało w całej chacie o to sie popisał [br]Dopisany: 22 Luty 2009, 19:39_________________________________________________co to wszystkich wywiało :gwizdanie: :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Bartek a tak poważnie dziękujemy za kawę...bardzo dobre ciasto - piernik zrobiłeś ...zszokowałeś mnie na plus ciasto zaiste wyborne, zal bylo zwiewac, dzieki za zaproszenie
Musashi Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 a kolacja zaraz ja juz po [br]Dopisany: 22 Luty 2009, 21:15_________________________________________________ tyż bym zjod piernika toś sie spóźnił :gwizdanie:
Madas Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 zindobry madasku my dzisaj dyżur razem mamy ??
Musashi Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 ooo chyba sam zostałem na posterunku jak to sam?
Madas Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 ooo chyba sam zostałem na posterunku jak to sam? nie no zaraz tłum tu będzie
fantastic Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 zindobry madasku my dzisaj dyżur razem mamy ?? ja do 22.30 bo jutro do pracy rano[br]Dopisany: 22 Luty 2009, 21:34_________________________________________________asooo chciałeś zostać ze mną sam na sam
Musashi Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 zindobry madasku my dzisaj dyżur razem mamy ?? asooo chciałeś zostać ze mną sam na sam wieczor, nastrojowa muzyczka
Piechol Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 czesć jak tam Poznań wygląda chłopaki? jutro z samego rańca jadę i czuję że będzie niezła ślizgawka...
Rekomendowane odpowiedzi