Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nike wiem jak to wygląda z technicznego punktu widzenia, jak dystans za gruby to i łożyska dostają, ale koszt felg i opon w porównaniu do dystansów to wielka różnica.

Co do papierów pasażerów to zaświadczenie o stanie zdrowia będą wołali niedługo :)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

koszt felg i opon porownaj do ceny dystansow, lozysk, amortyzatorow i tulei metalowo-gumowych... kazda z tych czesci zawieszenia szybciej bedzie dostawac po pupie :gwizdanie:

a od ceny nowych felg i opon zawsze mozesz odjac cene za ktora sprzedasz stare kola ;)

Opublikowano

a co do radarów to jak dla mnie jest ich troche za dużo ,cholipa żadnej swobody podróżowania :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:

wiesz...klada nacisk na bezpieczenstwo... od tablicy "fotoradar" do miejsca w ktorym stoi... pod warunkiem ze na CB nikt nie powie ze jest pusty :polew:

a to sie zgadza ale u nas to nie jest policja tylko statyści, bo oprócz zatrzymania rowerzysty pod wpływem to nic więcej nie potrafia, a jacy napuszeni są przy tym :polew: :polew:
Opublikowano

Hihi, już niektórym, nawet TIRowcom pupę uratowałem na 92 i 25 do Kalisza dzięki CB :)

Opublikowano

nie mniej jednak sam osobiscie tez bym dystans zapodal :naughty:

Opublikowano

Hihi, już niektórym, nawet TIRowcom pupę uratowałem na 92 i 25 do Kalisza dzięki CB :)

no właśnie odnośnie CB muszę sobie sprawić bo jakimś trafem nie mam, a jaki zestaw polecacie, żeby był praktyczny :mysli: :mysli:
Opublikowano

2000 za 16'' może uda się wynegocjować + następne 2500 za 18'' z oponami - nie mam 2500 na 18'' przynajmniej dzisiaj

Opublikowano

no właśnie odnośnie CB muszę sobie sprawić bo jakimś trafem nie mam, a jaki zestaw polecacie, żeby był praktyczny :mysli: :mysli:

ja mam radyjko President Johny II z ASC i antenke SIRIO 1m... latam zadko w tracy i mi wystarcza... a radyjko ma fajne funkcje :)

Opublikowano

Ja mam antenę Lemm 950 i radio Midland 75-822 tzw ręczniak i daje radę :) [br]Dopisany: 23 Luty 2009, 17:47_________________________________________________Dobra lecę z laskami na lody :) do usłyszenia później :)

Opublikowano

wielkie dzieki trza będzie cosik zapodac :hi: :hi:

Opublikowano

ja na swoj zestaw w promocyjnej cenie wydalem niecale 600zl... zwrocilo mi sie podczas jednego wypadu nad morze ;)

Opublikowano

cześć :)[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 18:30_________________________________________________Kuredu chyba widziałem Twoją brykę na Kościuszki ok. 16... :gwizdanie:

Opublikowano

noooooo......... nareszcie się mogę z wami przywitać :dance:

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

odespałam zaległości w śnie i zdołałam wrócić do rzeczywistości :disgust:

Opublikowano

tu musashi :naughty: Ive co ze spotem jutro? :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

TETRIS poczytała i poszła se

chyba ocipieliście-tyle stron napukać pod moja nieobecność :wink4:

tetris nawet nie stara się nadrabiać tego czytania ..... :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

a co Wy tak z madasem 2 w 1? :mysli:

Opublikowano

nike21 wracając do tematu dystansu to felga z ET mniejszym o 10 mm działa jak dystans :) efekt ten sam jak by nie było :)

Opublikowano

no niech poznaniaki przyjadą do Kalisza... :gwizdanie: :cool1:
Opublikowano

Felgi na lato mam ET 35 a ORI 40 i na 35 wygląda już lepiej :)