Piechol Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 czesc Wojtus siemka Michałku a gdzie Ty w centrum Poznania siedzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 dokladnie na 6 pietrze w PFC :> ale zaraz wracam do firmy bo nic sie tu nie dzieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 to z 300m ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 dzien dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 boli kogoś gardło , bo mnie jak sku*wysyn , aaaaałłłłłłł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 boli kogoś gardło , bo mnie jak sku*wysyn , aaaaałłłłłłł mnie łeb i ucho, ale fajne to tez nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 to z 300m ode mnie a gdzie Ty urzedujesz? [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 10:11_________________________________________________mnie nic nie boli :> za malo sie hartujecie :gwizdanie: biezcie ze mnie przyklad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 a gdzie Ty urzedujesz? tzn. obijam się na skrzyżowaniu Ratajczaka i Powstańców Wlkp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 a gdzie Ty urzedujesz? tzn. obijam się na skrzyżowaniu Ratajczaka i Powstańców Wlkp. smigam codziennie Ratajczaka od empiku az do browaru... jak zobaczysz srebrne Berlingo oklejone logo TALEX to na 90% to jestem ja ale muszisz miec szybki wzrok bo zazwyczaj gnam tam ok stówą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 smigam codziennie Ratajczaka od empiku az do browaru... jak zobaczysz srebrne Berlingo oklejone logo TALEX to na 90% to jestem ja ale muszisz miec szybki wzrok bo zazwyczaj gnam tam ok stówą rzadko wyglądam przez okno, bo mieszkam na ósmym, ale spoko, będę pamiętać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 widzę że centrum dzisiaj rządzi boli kogoś gardło , bo mnie jak sku*wysyn , aaaaałłłłłłł może ode mnie się zaraziłeś we wtorek albo środe bo ja chory już wtedy byłem .... jeśli tak to sorry ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 może ode mnie się zaraziłeś we wtorek albo środe bo ja chory już wtedy byłem .... jeśli tak to sorry ;( eee chyba nie , miałem zimną mirindę w aucie i rano mnie suszi złapało i wychlałem z połowę i wczoraj wieczorem już mnie tak piekło że szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 może ode mnie się zaraziłeś we wtorek albo środe bo ja chory już wtedy byłem .... jeśli tak to sorry ;( eee chyba nie , miałem zimną mirindę w aucie i rano mnie suszi złapało i wychlałem z połowę i wczoraj wieczorem już mnie tak piekło że szok ja codziennie daje zimne browary i mi gardlo nie siada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 może ode mnie się zaraziłeś we wtorek albo środe bo ja chory już wtedy byłem .... jeśli tak to sorry ;( eee chyba nie , miałem zimną mirindę w aucie i rano mnie suszi złapało i wychlałem z połowę i wczoraj wieczorem już mnie tak piekło że szok ja codziennie daje zimne browary i mi gardlo nie siada... bo Ty zaprawiony jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 ja codziennie daje zimne browary i mi gardlo nie siada... ja mam szlacheckie pochodzenie , rodowód sięga Wołynia , i jestem delikatny jak płatek rózy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 widzę że centrum dzisiaj rządzi boli kogoś gardło , bo mnie jak sku*wysyn , aaaaałłłłłłł może ode mnie się zaraziłeś we wtorek albo środe bo ja chory już wtedy byłem .... jeśli tak to sorry ;( mnie tez zarazlil, paskud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 widzę że centrum dzisiaj rządzi boli kogoś gardło , bo mnie jak sku*wysyn , aaaaałłłłłłł może ode mnie się zaraziłeś we wtorek albo środe bo ja chory już wtedy byłem .... jeśli tak to sorry ;( mnie tez zarazlil, paskud kogo jeszcze ....robię liste żeby leki dostarczyc :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 kogo jeszcze ....robię liste żeby leki dostarczyc :gwizdanie: ja stosuję tylko metody naturalne :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 kogo jeszcze ....robię liste żeby leki dostarczyc :gwizdanie: ja stosuję tylko metody naturalne :kox: to sie natrzyj Amolem :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 kogo jeszcze ....robię liste żeby leki dostarczyc :gwizdanie: ja stosuję tylko metody naturalne :kox: może polecisz coś konkretnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi