Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Michałku Ciebie też zapraszamy ...kobiełek u nas pod dostatkiem Niestety, nie dam rady Wciąż nie ma A2 Poza tym ktoś się chyba rozchorował do dobre, bo się do mnie nie odzywa :gwizdanie: jak się nie odzywa przecież też będzie na kręglach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Ty mi tu nie mrygaj tylko dawaj na kręgle dzisiaj dzisiaj na bank proszę, mnie już nie męczyć [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 12:04_________________________________________________ Piechol chłopacy są , fanami kobiecego piękna , podziwiają ale nie dotykają , chociaż z tym dotykaniem , to różnie bywa , bo Musashi chciał mi za***ać zdjęcie mojej Izy o kurfa dzięki Ive, czyli lepiej wyjąć zdjęcia z portfela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Piechol chłopacy są , fanami kobiecego piękna , podziwiają ale nie dotykają , chociaż z tym dotykaniem , to różnie bywa , bo Musashi chciał mi za***ać zdjęcie mojej Izy zgadza się i kazał mi przemycić bo miałem większe kieszenie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 zgadza się i kazał mi przemycić bo miałem większe kieszenie :gwizdanie: to to było zdjęcie formatu A4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 zgadza się i kazał mi przemycić bo miałem większe kieszenie :gwizdanie: to to było zdjęcie formatu A4? aż tak dużych kieszeni nie posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Ty mi tu nie mrygaj tylko dawaj na kręgle dzisiaj dzisiaj na bank proszę, mnie już nie męczyć [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 12:04_________________________________________________ Piechol chłopacy są , fanami kobiecego piękna , podziwiają ale nie dotykają , chociaż z tym dotykaniem , to różnie bywa , bo Musashi chciał mi za***ać zdjęcie mojej Izy o kurfa dzięki Ive, czyli lepiej wyjąć zdjęcia z portfela? [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 12:52_________________________________________________ ale z dziewczyną możesz śmiało wpaść ...tutaj wielu chętnych żeby się nią zaopiekować jak się gorzej poczujesz... a jak na imię ma niewiasta?? Ania ja wierzę w Wasze siły i na wszelki wypadek jej nie przyprowadzę przeciez wszystko w rodzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 a co w rodzinie to nie zginie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 a co w rodzinie to nie zginie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 pozdrawiam znowu z PFC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 pozdrawiam znowu z PFC a Ty co tak jeździsz w te i nazat :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 pozdrawiam znowu z KFC jak by tak było , to, to się rozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 rano musialem tu byc na 8 zeby cos zrobic... potem do firmy na kawe i forum :gwizdanie: a teraz przyjechalem posciemniac zeby w robocie nie siedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 pozdrawiam znowu z KFC jak by tak było , to, to się rozumie to i ja bym zrozumiał i wpadł na chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 pozdrawiam znowu z KFC jak by tak było , to, to się rozumie juz bylem w Zaku na kawie, na zarciu i pewnie jeszcze pojde do browaru obczaic fajne laseczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 pozdrawiam znowu z KFC jak by tak było , to, to się rozumie juz bylem w Zaku na kawie, na zarciu i pewnie jeszcze pojde do browaru obczaic fajne laseczki Ty w ogóle jadasz w domu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 juz bylem w Zaku na kawie, na zarciu i pewnie jeszcze pojde do browaru obczaic fajne laseczki znaczy się na podryw do lachonarium :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 pozdrawiam znowu z KFC jak by tak było , to, to się rozumie juz bylem w Zaku na kawie, na zarciu i pewnie jeszcze pojde do browaru obczaic fajne laseczki Ty w ogóle jadasz w domu ?? w weekendy... czasem zamowie sobie jakas pizze [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 13:40_________________________________________________ juz bylem w Zaku na kawie, na zarciu i pewnie jeszcze pojde do browaru obczaic fajne laseczki znaczy się na podryw do lachonarium :gwizdanie: cos w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Nikuś jesteś strasznie niegrzeczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Nikuś jesteś strasznie niegrzeczny jaa?? drugiego takiego porzadnego nie znajdziesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Nikuś jesteś strasznie niegrzeczny jaa?? drugiego takiego porzadnego nie znajdziesz... dziwnie to zabrzmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi