Madas Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 podobniez fajne laski kibicuja zuzlowi musisz się przejechać na mecz żuzlowy żeby się przekonać..[br]Dopisany: 04 Październik 2008, 14:55_________________________________________________a F1 to mus kibicowania do japoni zaś troche daleko nie wiem czy na jednym baku dojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 podobniez fajne laski kibicuja zuzlowi musisz się przejechać na mecz żuzlowy żeby się przekonać..[br]Dopisany: 04 Październik 2008, 14:55_________________________________________________a F1 to mus kibicowania do japoni zaś troche daleko nie wiem czy na jednym baku dojadę za to jakie tam sa fajne fanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Chwilkę mnie nie było, a tu już 3 strony natrzaskane... Pociecha chowa się dobrze, tyle tylko że to jest ONA Ale jak trafia do fotelika to od razu ma rogala, że będziemy jechać I tak powoli zaczynamy myśleć, żeby ją sprzedać w jakąś niedzielę i na spota się wybrać. Ale jak będzie mniej niż 10 fur do zażalenie będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Chwilkę mnie nie było, a tu już 3 strony natrzaskane... Pociecha chowa się dobrze, tyle tylko że to jest ONA Ale jak trafia do fotelika to od razu ma rogala, że będziemy jechać I tak powoli zaczynamy myśleć, żeby ją sprzedać w jakąś niedzielę i na spota się wybrać. Ale jak będzie mniej niż 10 fur do zażalenie będzie... jakos mi sie zle zapisalo we lbie a jaki ma nick w a4-klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 ooo pięknie u mnie też mała kluseczka 10 miesięczna i uwielbia za kierą usiąść....na spota ją wezmę na pewno ale jak będzie cieplej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Jak się jej pytałem, to mówiła, że GUUU... Poczekam na inne propozycje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 to ile ma Twoja mała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 2 miesiące skończone niedawno :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 to duża panna już na wiosne szykuj ją na spot, ja swoją też zabiore... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Pewnie, najchętniej z jakimś grillem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 była jakaś propozycja grila ale nie wiem na czym się skończyło.....może do wiosny coś się urodzi bo teraz trochę zimno się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Ja właśnie o przyszłym roku myślę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 kurcze, przydaloby sie przytulniejsze miejsce na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 zimowe ciepłe gniazdko, czy wiosenno-letnie zaciszne miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 zimowo - jesienne w King Cross sa niby okna i niemile przeciagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 trzeba trzeba wymyślić jakies dobre i przyjemne miejsce jak ktoś wpadnie na jakiś pomysł to koniecznie niech pisze a ludzie się ustosunkują do propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 przydalby sie parking jak w browarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 dokładnie ale w browarze z wiadomych przyczyn się nie spotkamy :evil:ale o to właśnie chodzi koncepcja dobra!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam wszystkich, widzę że, ruch niezły jak na onet czacie hihi tylko kamerek brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 kamerki też możemy załatwić jak ktoś posiada telefon z videorozmową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi