Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 to co slychac u was a wszystko ok ....na kręgle dzisiaj idziemy ekipą ....nie masz ochoty się przejść?... jeśli tak to o 18 w Plazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 to co slychac u was a wszystko ok ....na kręgle dzisiaj idziemy ekipą ....nie masz ochoty się przejść?... jeśli tak to o 18 w Plazie wiem wiem czytalem wszystkie posty najwieksza ochote to mam zeby dokonczyc podłaczenie RNS-E dziaiaj cały dzien dłubałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 oooo rób fotostory przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 oooo rób fotostory przy okazji niemialem aparatu przy sobie bo robilem to w pracy a wiele juz nie zostało do konca tylko pare kabelkow ktorych ja niewiem jak podłaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 oooo rób fotostory przy okazji niemialem aparatu przy sobie bo robilem to w pracy a wiele juz nie zostało do konca tylko pare kabelkow ktorych ja niewiem jak podłaczyc to wpadnij zobaczyć jak jest u mnie ...a jak to nie da skutku to poprosisz Musashiego ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 to wpadnij zobaczyć jak jest u mnie ...a jak to nie da skutku to poprosisz Musashiego ..... juz napisalem do musashiego zawsze moge u ciebie luknac ale niewiem czy mi to pomoze bo miales wszystko ori a japrzechodze z innej instalacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Musashi jest poza zasięgiem ..... a potem jedzie z nami na kręgle ....więc pewnie potem odpisze .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 http://www.tvn24.pl/-1,1588368,0,1,rozgonila-pieszych-na-pasach,wiadomosc.html ciekawe który to i czy od nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 19:28_________________________________________________jest kto ?[br]Dopisany: 27 Luty 2009, 19:31_________________________________________________jak czlowiek potrzebuje pomocy to nikogo nie ma :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 ja jestem na chwilę w czym mogę pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Piechol i Adas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Adas o co chodzi, w czym pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 VarioT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Siemka, widzę, że tylko nas na kręglach nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Siemka, widzę, że tylko nas na kręglach nie ma acha zmeczony troche dzis bylem tym przerabianiem wszystkiego a teraz przynajmniej mam spokoj wypic drinka i czytam sobie posty znalazłem nawet kilka twoich odnosnie led z przodu w lampach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Panowie.. co powoduje blad cisnienia paliwa podczas wysokich obrotow ? narazie co mi wiadomo to mozliwa pompa lub czujniki cisnienia, jeszcze jakies pomysly ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Panowie.. co powoduje blad cisnienia paliwa podczas wysokich obrotow ? narazie co mi wiadomo to mozliwa pompa lub czujniki cisnienia, jeszcze jakies pomysly ? benzyna ,diesel , z turbo czy bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 be Panowie.. co powoduje blad cisnienia paliwa podczas wysokich obrotow ? narazie co mi wiadomo to mozliwa pompa lub czujniki cisnienia, jeszcze jakies pomysly ? benzyna ,diesel , z turbo czy bez benz z turbo[br]Dopisany: 27 Luty 2009, 20:35_________________________________________________blad wyskakuje powyzej okolo 4000 obr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 be Panowie.. co powoduje blad cisnienia paliwa podczas wysokich obrotow ? narazie co mi wiadomo to mozliwa pompa lub czujniki cisnienia, jeszcze jakies pomysly ? benzyna ,diesel , z turbo czy bez benz z turbo[br]Dopisany: 27 Luty 2009, 20:35_________________________________________________blad wyskakuje powyzej okolo 4000 obr wydaje mi sie ze regulator cisnienia/czujnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 be Panowie.. co powoduje blad cisnienia paliwa podczas wysokich obrotow ? narazie co mi wiadomo to mozliwa pompa lub czujniki cisnienia, jeszcze jakies pomysly ? benzyna ,diesel , z turbo czy bez benz z turbo[br]Dopisany: 27 Luty 2009, 20:35_________________________________________________blad wyskakuje powyzej okolo 4000 obr wydaje mi sie ze regulator cisnienia/czujnik ten gorny wymieniony i bez rezultatu, jest jeszcze jeden gdzies na dole no nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi