Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry Panowie :hi:

wielkie dzięki za wczorajszego spota i oczywiście świetną zabawę w doborowym towarzystwie :naughty: :naughty: :naughty:

[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 08:10_________________________________________________

Ooooooo Młody jest różowy :naughty:

Gratulacje !!!!!!! :oklaski: :oklaski: :oklaski:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kurfa, fajnie mieliście tam wczoraj na tej zbiorowej orgii , ja jestem rozłożony na amen , a dopiero co się chwaliłem komuś ,że 2 lata nie chorowałem na nic :wallbash::confused4:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 08:12_________________________________________________młody witaj w gronie "różowych landrynek" :naughty::decayed:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

normalnie od tego czytania to aż sie zaróżowiłem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 08:15_________________________________________________Aż z wrażenia zapomniałem, podziękować za super zabawę wczoraj :naughty::decayed::wink4:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 08:18_________________________________________________

Ooooooo Młody jest różowy :naughty:

Gratulacje !!!!!!! :oklaski: :oklaski: :oklaski:

dzięki Tetis :notworthy: teraz na Ciebie kolej :rolleyes:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 08:19_________________________________________________

młody witaj w gronie "różowych landrynek" :naughty::decayed:

:notworthy: :notworthy: :notworthy:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 08:19_________________________________________________uciekam do szkoły. do popołudnia :gwizdanie:

Opublikowano

siema kręglarze i niekręglarze :hi:

Opublikowano

dzien dobry jak codzien w naszej calodniowej powitalni :cool1::decayed:

normalnie od tego czytania to aż sie

no, no, mlody pojechal na kregle niebieski a wrocił różowy. :mysli: zastanawiającece :cool1:

Opublikowano

no, no, mlody pojechal na kregle niebieski a wrocił różowy. :mysli: zastanawiającece :cool1:

mam wtyki u moderatora :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 09:01_________________________________________________Musashi w srode mam wizyte w ASO, zobacze co jest grane z ta moja usterka :gwizdanie:
Opublikowano

kurfa, fajnie mieliście tam wczoraj na tej zbiorowej orgii , ja jestem rozłożony na amen , a dopiero co się chwaliłem komuś ,że 2 lata nie chorowałem na nic :wallbash::confused4:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 08:12_________________________________________________młody witaj w gronie "różowych landrynek" :naughty::decayed:

zrób sobie okłady.. :cool1: z fotografii, hyhyhy :tongue4:

Opublikowano

przecież jestem w Tbg :cool1: , całą noc miałem okłady , teraz jeszcze ze 2 dni muszę pościemniać bo było bosko :naughty::decayed:
Opublikowano

przecież jestem w Tbg :cool1: , całą noc miałem okłady , teraz jeszcze ze 2 dni muszę pościemniać bo było bosko :naughty::decayed:

:decayed::naughty::cool1: [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 09:28_________________________________________________

:hi:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 09:01_________________________________________________Musashi w srode mam wizyte w ASO, zobacze co jest grane z ta moja usterka :gwizdanie:

Adas tak czytam co ty z tym paliwem. wiec wrocilem i dopiero zauwazylem, ze sobie dopowiedzialem ze to o olej chodzi.

masz dwa czujniki masz dwa elemenry ktore moga powodowac ten problem. jeden to:

- zawor regulacyjny cisnienia paliwa N276

- czujnik cisnienia paliwa G 247

[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 09:41_________________________________________________

mam wtyki u moderatora :polew: :polew: :polew:

no, załatwił wam wczoraj w limuzynie, miejsca dla prezesów :cool1:

Opublikowano

nie wiem czy pisac tu z Toba, czy na PW :decayed:

ok to tu :decayed:

a pompa raczej nie ? byloby fajnie jakby to nie pompa - najwiekszy wydatek :cool1:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 09:48_________________________________________________jeden czujnik cisnienia wymieniony, taki nad pompa (zero efektu)

Opublikowano

witam wszystkich :hi:

Opublikowano

witam wszystkich :hi:

:hi:

bry

Opublikowano

piekna pogoda,czas umyc adunie :wink4:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 09:56_________________________________________________adas :hi:

Opublikowano

piekna pogoda,czas umyc adunie :wink4:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 09:56_________________________________________________adas :hi:

dobrze ze przypomniales :decayed: nawet nie wyjrzalem za okno

tez trzeba umyc :naughty:

Opublikowano

iver dzis w domku czy w pracy?

Opublikowano

w domku , kipi mi z nosa i ledwo co mówię :thumbdown:

Opublikowano

adas naprawde fajna pogoda [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 09:59_________________________________________________iver powrotu do zdrowia zycze

Opublikowano

Musashi a po podlaczeniu do VAG-a bedzie wiadomo co jest dokladnie na 100% ? :gwizdanie:

Opublikowano

a dziękuję :notworthy: