Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja widziałem u Marcina wynik 4.7 przy jeździe 100 km/h i ja mam tak samo przy tej prędkości .... potem ustabilizowała się na 4.8 i tak jechał sobie ..szkoda że nie nagrałem :mysli:

zaznaczam ze mgla okrutna byla,

widocznosc ograniczona do tego stopnia, że Adasia na sasiednim fotelu widac nie bylo... :cool1: na szczeście było go słychać :wink4::decayed:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale wiesz, ledwo się silnik zagrzał :wink4:

Opublikowano

ja widziałem u Marcina wynik 4.7 przy jeździe 100 km/h i ja mam tak samo przy tej prędkości .... potem ustabilizowała się na 4.8 i tak jechał sobie ..szkoda że nie nagrałem :mysli:

widocznosc ograniczona do tego stopnia, że Adasia na sasiednim fotelu widac nie bylo... :cool1: na szczeście było go słychać :wink4::decayed:

:polew: :polew: ale pilotem jego byłem z navi dawał ja mu polecenia jak ma jechać " 200m lewy zakręt 30 stopni, potem 600m prosta" :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: ale pilotem jego byłem z navi dawał ja mu polecenia jak ma jechać " 200m lewy zakręt 30 stopni, potem 600m prosta" :polew:

slucham Adasia jade wg instrukcji, nagle zakret, zamiast lewy 5, to prawy 3 :polew:

Opublikowano

nie było tak :evil: zacząłem pilotować bo był zakręt a Marcinek chciał prosto jechać :naughty::tongue4::polew: więc wziąłem sprawy w soje rączki :kox:

Opublikowano

to było zabawnie chociaż :polew:

Opublikowano

nie było tak :evil: zacząłem pilotować bo był zakręt a Marcinek chciał prosto jechać :naughty::tongue4::polew: więc wziąłem sprawy w soje rączki :kox:

chyba nóżki, dalej szedłeś piechotą :polew:

Opublikowano

ale tu różowo się robi :naughty: przyjeżdża ktoś brudnym autem jutro czy będę rodzynkiem? :kox:

ja .. jak dotrę to będzie miało ponad 3500km w 2 tygodnie bez mycia :P

Opublikowano

ale tu różowo się robi :naughty: przyjeżdża ktoś brudnym autem jutro czy będę rodzynkiem? :kox:

no, chociaż jeden porządny :tongue4:

Opublikowano

karniaka postawisz za to :naughty::evil:

chyba nóżki, dalej szedłeś piechotą :polew:

ale zobacz że w tym samym czasie byliśmy w Poznaniu z Kalisza :naughty: niezłe mam chody co :naughty::kox:

Opublikowano

ja mam 2000km bez mycia :>

Opublikowano

cześć panowie - ja ze swoją ekonomicznie zszedłem do 7,5 ale to już jazda na emeryta niezgodna ze swoją natura i szybko wróciłem do normalnej jazdy, w sumie to każde auto jest ekonomiczne jak sie nie używa obrotów ! nawet RS :naughty::decayed:

Opublikowano

no, gdy Adaś dzwonił po 10 min, że może jednak wolałby jechać :polew:

Opublikowano

no, gdy Adaś dzwonił po 10 min, że może jednak wolałby jechać :polew:

zadzwoniłem ale będąc w poznaniu gdzie ten żółwik się podziewa :naughty::tongue4:

Opublikowano

zadzwoniłem ale będąc w poznaniu gdzie ten żółwik się podziewa :naughty::tongue4:

pobłądziłem we mgle :polew:

Opublikowano

pobłądziłem we mgle :polew:

no ale mgła była naprawdę okrutna.....

co z kropkiem dla Nikusia za dezercje :mysli::polew:

Opublikowano

Szkoda, że nas na spocie nie będzie, bo auto jest tak uj***ne, że klękajcie narody :decayed:

Wczorajsze 700km w deszczu zrobiło swoje, na dodatek pojeździłem trochę po terenie budowy, gdzie błoto i roztopy :kox:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 11:40_________________________________________________Może dodam, że przed wyjazdem było konkret brudne...

Opublikowano

przecież możecie przyjechać ....

Opublikowano

cześć panowie - ja ze swoją ekonomicznie zszedłem do 7,5 ale to już jazda na emeryta niezgodna ze swoją natura i szybko wróciłem do normalnej jazdy, w sumie to każde auto jest ekonomiczne jak sie nie używa obrotów ! nawet RS :naughty::decayed:

ja kiedyś chciałem oszczędnie Laguną II kombi 1.8 jeździć po mieście .. wyszło po 200km mordęgi, że zaoszczędziłbym pół litra 95 na każde 100km i na tym się skończyło oszczędzianie,

jak będę chciał oszczędzać to se sieciówkę kupię i tramwajem będę jeździł :P

jedyna korzyść z ekonomicznej jazdy to to że nie musisz na stacje zajechać ;)

no i co to za ekonomiczna jazda że 1.9 spaliło 4.7 .. może 3litry spaliło 5.3 a pojemność blisko 2x większa .. nie wspomnę że jeszcze gekoniasty napęd :gwizdanie:

Opublikowano

przecież możecie przyjechać ....

Dzięki za pozwolenie :decayed:

Azunię choróbsko męczy i niestety nic z tego ;(

Jadę na pocztę pierwsze breloczki wysyłać :dance:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 12:03_________________________________________________Różnice w spalaniu u mnie są dużo większe.

Jadąc ekonomicznie 6,5l czas 4,5h

Jadąc ostro 9l czas 3,5h

Po mieście oszczędza się po kilka minut, a spalanie 10 zamiast 12. A do tego mniej dostaje cała reszta auta.

Ekonomicznie to nie jest nie wiadomo jak na emeryta, po trasie jadę 100 i wyprzedzam jak trzeba. Tyle, że delikatnie operuję gazem i patrzę daleeeeko... Do tego jak jadę do pracy, to jadę zarobić, dostaję za km i im taniej to przejadę, tym więcej $ zostaje dla mnie.