Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 jakoś odejść nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 jakoś odejść nie mogę Ja tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 co to za umawianki :gwizdanie: sam pewnie chętnie w kolejce sie ustawisz :polew: :polew: nie prawda :gwizdanie: jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 jakoś odejść nie mogę Ja tez mamy wszyscy t samą przypadłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 jakoś odejść nie mogę skads to znam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 a bo 2 min nikt nie napisał i lęka załapałem http:// :polew: a Ty lęka nie łapaj tylko sobie obejrzyj cuś http://video.google.pl/videoplay?docid=-910658610601988880&hl=pl tak sobie oglądam i myślę czy moja też te 300 poleci :gwizdanie: ponawiam jakby co, gdzies tam mi migło srednie spalanko 30l/100km masakra, ciekawe gdyby, ktos z wyprzedzanych nagle zdcydowal sie wyprzedzac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Musashi gdzie foty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 jakoś odejść nie mogę skads to znam :gwizdanie: też masz tak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 a bo 2 min nikt nie napisał i lęka załapałem http:// :polew: a Ty lęka nie łapaj tylko sobie obejrzyj cuś http://video.google.pl/videoplay?docid=-910658610601988880&hl=pl tak sobie oglądam i myślę czy moja też te 300 poleci :gwizdanie: ponawiam jakby co, gdzies tam mi migło srednie spalanko 30l/100km masakra, ciekawe gdyby, ktos z wyprzedzanych nagle zdcydowal sie wyprzedzac... dostal by mandat bo nie upewnil sie w lewym lusterku czy moze bezpiecznie wykonac manewr wyprzedzania... :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 00:22_________________________________________________ jakoś odejść nie mogę skads to znam :gwizdanie: też masz tak ?? tez... lekarz mowil ze to "forumowa bezsennosc" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 idę spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 a Ja jeszcze mam pytanko kim byla osoba ktora miala autko mniej wiecej naprzeciw mojej, taka srebrna B5, ktora miala slady po jakis naklejkach na zderzaku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 a Ja jeszcze mam pytanko kim byla osoba ktora miala autko mniej wiecej naprzeciw mojej, taka srebrna B5, ktora miala slady po jakis naklejkach na zderzaku ? to mnie zaskoczyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 a Ja jeszcze mam pytanko kim byla osoba ktora miala autko mniej wiecej naprzeciw mojej, taka srebrna B5, ktora miala slady po jakis naklejkach na zderzaku ? to mnie zaskoczyłeś osoba po solarium chwile z Nim rozmawialem ale nie wiem kto to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 a Ja jeszcze mam pytanko kim byla osoba ktora miala autko mniej wiecej naprzeciw mojej, taka srebrna B5, ktora miala slady po jakis naklejkach na zderzaku ? to mnie zaskoczyłeś osoba po solarium chwile z Nim rozmawialem ale nie wiem kto to :polew: co to za kierunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 idę spać ale z Ciebie kawalarz... [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 00:31_________________________________________________tez nie kojarze osoby z srebrnej B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 a Ja jeszcze mam pytanko kim byla osoba ktora miala autko mniej wiecej naprzeciw mojej, taka srebrna B5, ktora miala slady po jakis naklejkach na zderzaku ? to mnie zaskoczyłeś osoba po solarium chwile z Nim rozmawialem ale nie wiem kto to :polew: co to za kierunek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 idę spać ale z Ciebie kawalarz... no co przecież śpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 mlody chwile z nim jechal chyba... moze on wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 mlody chwile z nim jechal chyba... moze on wie nasz mlody a czemuż to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 idę spać ale z Ciebie kawalarz... no co przecież śpię no fakt... ja tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi