Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ludzie, jedziecie na zlot do Bukowiny, to zapraszam do licytacji na forum.

Pamiątkowe breloczki, pieniążki idą na cele charytatywne :)

http://www.a4-klub.pl/smf/breloczki_bukowina_2009_aukcja_charytatywna-t68431.0.html

rozkręci sie pewnie wieczorem, jak więcej nas będzie :naughty: ja chętnie się dołączę :>

zapraszam :decayed:
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Musashi świetne foteczki, nie ma to jak zrobione Twoim okiem :good: :>

te byly robione od niechcenia dlatego tak dlugo je obrabial w photoshopie :wink4:

te do ktorych sie przylozyl musialby wkleic w nowym watku "dziewczyny ze spotow poznanskich" :naughty: :naughty:

te z dziewczynami to pewnie w prywatnej galerii dostepnej tylko dla nielicznych trzyma :wink4::kox:

cos czuje ze Ci nieliczni to sklad jednoosobowy :naughty:

Opublikowano

Zmyka trochę popracować... do wieczora :naughty:

Opublikowano

Wiem że to nie ten dział ale ma ktoś z Was dojście to tańszych części/zniżek w ASO - szukam nakładki zderzaka przedniego (spryski+parktronic) pasującego do spojlera S-Line - cena w Auto-Premium jakieś 1700zł. Vario?

Opublikowano

Bart-S tak jak mówiłem mam 5% ale mogę popytać może dostanę większy rabat, masz może nr części ???

Opublikowano

Umm, to chyba będzie 8E0 807 103BD GRU bo w kodzie ma PR-2K7 więc niby do S-Line'a - nie jestem pewien, sprzedawca w ASO też nie potrafił mi powiedzieć więc dobieraliśmy po Pe-eRce...

Tak mi się marzy aby za 2 tyg. wlecieć na spot już z nowym zderzakiem :decayed:

Opublikowano

Dowiem się i dam znać :)

Opublikowano

Wielkie dzięki, zmykam na zakupy. Wracam za jakieś 2h...

Opublikowano

nawet się moją żonka załapała na fotki od Musashiego :naughty:

to dziecko na kolanach u Pauli to Pawła, nasze w drodze :gwizdanie: narazie stoimy w korku ale jak wyjedziemy na autostardę to dam znać :cool1:

Opublikowano

Powitać skorpiona hihi

Opublikowano

a powitać drugiego skorpiona :naughty:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 12:09_________________________________________________Panie i Panowie, czy zna ktoś jakiegos lekarza alergologa i ma może namiary????

Opublikowano

Bartek dla osoby dorosłej czy dla dziecka ??

Opublikowano

na zdjęciach od Tetis nikt nas nie posądzi o reklamowanie produktów - wszystkie etykiety z piwa pozrywane :kox:

Opublikowano

Bartek, rozmawiałem i na 99,99% da się to załatwić dla Ciebie pozytywnie :)

Opublikowano

Bartek, rozmawiałem i na 99,99% da się to załatwić dla Ciebie pozytywnie :)

Dzięki normalnie nie wiem jak Ci się zrewanżuję :notworthy: :notworthy: :notworthy:, daj znać tylko na komórke co i jak dalej.

Opublikowano

Wiem że to nie ten dział ale ma ktoś z Was dojście to tańszych części/zniżek w ASO - szukam nakładki zderzaka przedniego (spryski+parktronic) pasującego do spojlera S-Line - cena w Auto-Premium jakieś 1700zł. Vario?

zagadaj z ARKI-m on załatwi coś więcej, jakieś 10-15%

Opublikowano

Arki właśnie dał mi znać na gg, wielkie dzięki! Uciekam do pracy, może jeszcze uda się zajrzeć tutaj :)

Opublikowano

jedne ze zdjęć jest moje ... takie gdzie są 4ry laski z których dwie takie mnijesze na kolanach :P

Musashi siedział po innej stronie :P

PS.

Nie możnaby wrzucić jakiś miniaturek ... sytrasznie mi sie łądują te galerie w pracy .... :D

i może ktoś by wywalił tą wredna gębę z nagłówka o spotach bo paskudzi tylko ten ładny bannerek :tongue4:

Opublikowano

ja mam 10% na części w AP...

Opublikowano

siema , mam 54 str do czytania , hehe dam radę bo trza być twardym nie miętkim , ja dalej choruję ale spoko nie martwcie się tak szybko stołka nie oddam :tongue4::decayed: