wentyl Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 nie ...ale lubie kontrolować bajerę a no to sie wie ,Paweł mamy anioła stróża na zlot :polew: [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 22:09_________________________________________________ nie ...ale lubie kontrolować bajerę Adam jak tam małżonka i Julka zdrowa już
Adas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 a ja slucham muzyki z telenowel i uj :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 a ja slucham muzyki z telenowel i uj :gwizdanie: brrrrrrr aż mnie ciary nprzeszły :kox: :gwizdanie:
Gość SuNDaY Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Witajcie po długiej przerwie! Odebrałem dzisaj groszka od mechaniora i sie okazało że turbo mam jak nowe i jednak winna temu masakrycznemu kopceniu była odma... jak sie okazało auto razem z nią wyjechał z fabryki :wallbash: Ku przestrodze pokaże wam jak wygląda moja stara odma: :wallbash: :wallbash: Tak więc Panowie i Panie lepiej wymieniać póki jest jeszcze dobrze, bo ja sie juz tak nadenerwowałem ze masakra... Mnie to kosztowało 250 odma, 80 jakies dodatkowe uszczelki, i jakies 150 za robocizne razem z czyszczeniem kolektorów, egr, i całego tego świństwa... A i co najgorsze... auto na 2 tygodnie uziemione... (ponad tydzien czekałem na samą odmę :wallbash:)
Pepin Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 skorpiony, skorpionami, a jakieś rybki są? lepiej byłoby dać znak zodiaku w opisie zamiast tylu zbędnych informacji - województwo, ilość wiadomości itp
wentyl Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 nie ...ale lubie kontrolować bajerę a no to sie wie ,Paweł mamy anioła stróża na zlot :polew: [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 22:09_________________________________________________ nie ...ale lubie kontrolować bajerę Adam jak tam małżonka i Julka zdrowa już kużwa ale mi mixy powyłaziły chyba trzeba browca strzelić :gwizdanie: :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 siemka wszystkim :hi: siemka Włąsnie napisałem do jarko w sprawie bukowiny ostatnio chyba Kaśka zrezygnowała ...
Pawel_Poznan Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Witajcie po długiej przerwie! Odebrałem dzisaj groszka od mechaniora i sie okazało że turbo mam jak nowe i jednak winna temu masakrycznemu kopceniu była odma... jak sie okazało auto razem z nią wyjechał z fabryki :wallbash: Ku przestrodze pokaże wam jak wygląda moja stara odma: :wallbash: :wallbash: Tak więc Panowie i Panie lepiej wymieniać póki jest jeszcze dobrze, bo ja sie juz tak nadenerwowałem ze masakra... Mnie to kosztowało 250 odma, 80 jakies dodatkowe uszczelki, i jakies 150 za robocizne razem z czyszczeniem kolektorów, egr, i całego tego świństwa... A i co najgorsze... auto na 2 tygodnie uziemione... (ponad tydzien czekałem na samą odmę :wallbash:) To jest problem podobno wiekszosci aut z grupy vaga i czytałem na ten temat ze to podobno pomaga http://www.mtuning.pl/sklep/product_info.php?products_id=876
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 a ja slucham muzyki z telenowel i uj :gwizdanie: jakiej jeśli można wiedzieć
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Pepin to Ty pierwszy dajesz znaczek do podpisu ?? czy ja mam to zrobić?
Pepin Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 ........ I jedno jest pewne następny samochód bedzie w Q. Tańczyłem jak baletnica na ośnieżonych podjazdach a nóżki ogolone były do tego tańca ?
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 nie ...ale lubie kontrolować bajerę a no to sie wie ,Paweł mamy anioła stróża na zlot :polew: [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 22:09_________________________________________________ nie ...ale lubie kontrolować bajerę Adam jak tam małżonka i Julka zdrowa już kużwa ale mi mixy powyłaziły chyba trzeba browca strzelić :gwizdanie: :gwizdanie: małżonka ok a Julka troche kaszelek a tak to ok ...dziękuję za troskę ... i zapytuję jak Twoja rodzinka się miewa ??
Pepin Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 To jest problem podobno wiekszosci aut z grupy vaga i czytałem na ten temat ze to podobno pomaga http://www.mtuning.pl/sklep/product_info.php?products_id=876 ja w Vectrze też zakładałem filtr na odmę .. bo waliło olejem do krokowego .. którego nawet z tym filtrem czyściłem raz na pół roku
wentyl Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 nie ...ale lubie kontrolować bajerę a no to sie wie ,Paweł mamy anioła stróża na zlot :polew: [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 22:09_________________________________________________ nie ...ale lubie kontrolować bajerę Adam jak tam małżonka i Julka zdrowa już kużwa ale mi mixy powyłaziły chyba trzeba browca strzelić :gwizdanie: :gwizdanie: małżonka ok a Julka troche kaszelek a tak to ok ...dziękuję za troskę ... i zapytuję jak Twoja rodzinka się miewa ?? no Adam umnie oki żona zdrowa a Córa lepiej już dzieki , pozdro dla familii :hi:
wentyl Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 dobra pany branoc ,czas na mnie córa idzie lulu ,tata tez o 5 na nogi już do jutra :hi:
Pepin Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Pepin to Ty pierwszy dajesz znaczek do podpisu ?? czy ja mam to zrobić? szukam ... ale możesz być pierwszy
wentyl Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 a tak na marginesie powiem że u mnie w firmie sie ch,,,,,,,nia robi zero zamówień ,kryzys idzie oby było lepiej bo za 5 złotych to ja robić nie będe, :wallbash:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 22:32_________________________________________________chyba trza będzie roboty szukac powoli :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 22:33_________________________________________________ dzieki Marcin W
Pawel_Poznan Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 dobra pany branoc ,czas na mnie córa idzie lulu ,tata tez o 5 na nogi już do jutra :hi: Dobrej nocy Wentyl ale nie tylko u ciebie robi sie coraz gorzej z zamowieniami
Rekomendowane odpowiedzi