_Solar_ Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 poka wykres czy ja mam wrzucic :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 poka wykres czy ja mam wrzucic :gwizdanie:
puertoss Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 poka wykres czy ja mam wrzucic :gwizdanie: to nie mój mojego nie ma moc bliżej nieokreślona ale odczuwalna i to wch...j
rafalekx Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 coś słaby niuton wyszedł Solar nie udało Ci się Ale ładnie datę wstawiłeś i wymazałeś dane
Kowi87 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 coś słaby niuton wyszedł Solar nie udało Ci się Ale ładnie datę wstawiłeś i wymazałeś dane tylko tytuł mógł zmienic bo to wykres 1.9 :polew: silnik AGR
puertoss Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 coś słaby niuton wyszedł Solar nie udało Ci się Ale ładnie datę wstawiłeś i wymazałeś dane ładnie ładnie [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 19:25_________________________________________________ Pany boxy boxy to chyba tylko na chwile?? narazie lata zobaczymy co dalej.... :gwizdanie: narazie lektura
rafalekx Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 I jeszcze jedno Solar to kiedy to było robione? 03.01.2011 12.30? czy 06.04.2006 17.18? I coś ciepło tam było, dobre grzanie zimą mają Wyższa temperatura niż pokojowa w mieszkaniu wilgotność też taka se
puertoss Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 takie ustrojstwo siedzi http://cgi.ebay.pl/Audi-A4-B5-2-5-TDI-V6-Diesel-150PS-Chiptuning-Box-/400167812945?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item5d2bdc3f51 zdam relacje jak to działa.... narazie banan[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 20:51_________________________________________________szukaj a "za flaszke" (dosłownie ) znajdziesz powiadają i się znalazło
mrogal Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 szukaj a "za flaszke" znajdziesz powiadają i się znalazło a taki dobry byl z niego herbatnik, a teraz box chlapacze Kowiiiiii pan do Ciebie
puertoss Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 box siedział ale bez bezpiecznika... 15A i narazie jest a chlapacze to sezon jesień- zima także milcz
rafalekx Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 a taki dobry byl z niego herbatnik, a teraz box chlapacze Kowiiiiii pan do Ciebie pojeb@ło go do reszty już my go w niedzielę doprowadzimy do porządku Kooooowiiiiiiiiiiiiii!!!
Kowi87 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 :polew: Jestem Panie miałem taki komplet niedawno, było sie odzywać to kupujesz od nieznajomych przejął pałeczke chlapacza forumowego po mnie :polew:
puertoss Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 :polew: Jestem Panie miałem taki komplet niedawno, było sie odzywać to kupujesz od nieznajomych przejął pałeczke chlapacza forumowego po mnie :polew: jak sie zorientowałem to już nie miałeś a na zime mi w niczym nie przeszkodzą będą i ch...j!!!!!!!! :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 14:48_________________________________________________presją mnie łobuzy chcecie wziąść... i Kowiego nasyłacie :tongue4: już ja wam pokaże :polew: :polew: jutro day laity zakładam i chromy na na metry i wszystko w chrom :polew: :polew:
rafalekx Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zakładaj Ale w niedzielę się do nas nie zbliżaj
puertoss Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zakładaj Ale w niedzielę się do nas nie zbliżaj mówisz masz
mrogal Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 :polew: Jestem Panie miałem taki komplet niedawno, było sie odzywać to kupujesz od nieznajomych przejął pałeczke chlapacza forumowego po mnie :polew: jak sie zorientowałem to już nie miałeś a na zime mi w niczym nie przeszkodzą będą i ch...j!!!!!!!! :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 14:48_________________________________________________presją mnie łobuzy chcecie wziąść... i Kowiego nasyłacie :tongue4: już ja wam pokaże :polew: :polew: jutro day laity zakładam i chromy na na metry i wszystko w chrom :polew: :polew: daj lajcie ty! chlapacz forumowy, Kowi ma szczescie ze nie przyjezdza na WOSPa bo za taka oblege , chlapacz forumowy, to w ryj dal bym dal :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Kowi87 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 :polew: Jestem Panie miałem taki komplet niedawno, było sie odzywać to kupujesz od nieznajomych przejął pałeczke chlapacza forumowego po mnie :polew: jak sie zorientowałem to już nie miałeś a na zime mi w niczym nie przeszkodzą będą i ch...j!!!!!!!! :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 14:48_________________________________________________presją mnie łobuzy chcecie wziąść... i Kowiego nasyłacie :tongue4: już ja wam pokaże :polew: :polew: jutro day laity zakładam i chromy na na metry i wszystko w chrom :polew: :polew: daj lajcie ty! chlapacz forumowy, Kowi ma szczescie ze nie przyjezdza na WOSPa bo za taka oblege , chlapacz forumowy, to w ryj dal bym dal :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:jak miałem chlapacze to to czasem przez miesiąc mi to wypowiadali na battalionie i w ogóle :polew: EOT
puertoss Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 lata mnie to bo w nim nie jestem :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:
mrogal Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 lata mnie to bo w nim nie jestem :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: no pochwal sie dzisiejszymi zakupami tjuningowymi
puertoss Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 chodzi Ci o mąke na ciasto z wiUUUrkami kokosowymi :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 18:28_________________________________________________ innej nie było :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi