_Solar_ Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 kolejny rez ukończony (prawie bo trzeba też zadbać o innych) dope no pamietaj pamietaj [br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 22:46_________________________________________________ale na razie to
puertoss Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 wyrezane :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
Kowi87 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 wyrezane :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: elegancki DOPE tylko czego maznąłeś go na czarno, gdzie go przyczepiasz Jak tam felgi umalowane już
puertoss Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2011 wyrezane :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: elegancki DOPE tylko czego maznąłeś go na czarno, gdzie go przyczepiasz Jak tam felgi umalowane już tył; narazie jest czarny dla zabezpieczenia i widoczności co jest do poprawek.... i tu jest ból jaki kolor na moje auto... może jakieś propozycje???? :gwizdanie: chrom odpada bo nie jestem w stanie go uzyskać. a co do felg już są w czarnym macie teraz tylko je obuć
_Solar_ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 wyrezane :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: f pytke gud arbajt
puertoss Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2011 wyrezane :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: f pytke gud arbajt :ad: :ad: :ad: kolejny element układanki do gajgerka
puertoss Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2011 jedziesz ostro no dope jeza masz wosk??? do woskowania bo mi trza szczypte :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 jedziesz ostro no dope jeza masz wosk??? do woskowania bo mi trza szczypte :gwizdanie: takiego wosku wosku nie mam niestety
_Solar_ Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 jedziesz ostro no dope jeza masz wosk??? do woskowania bo mi trza szczypte :gwizdanie: ja mam wosk ze świczki
puertoss Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2011 króciec siedzi :> (narazie zaślepiony) dalsza cześć zabiegu to już teraz pikuś w końcu mrogal + _Solar_ już to przerabiali
rafalekx Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 króciec siedzi :> (narazie zaślepiony) dalsza cześć zabiegu to już teraz pikuś w końcu mrogal + _Solar_ już to przerabiali Ja będę inny wsadzał i chyba w plastik gajgerek idzie w tą kratkę co mrogal wsadził? Wskakuj na temat o wojewódzkim :gwizdanie:
puertoss Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2011 króciec siedzi :> (narazie zaślepiony) dalsza cześć zabiegu to już teraz pikuś w końcu mrogal + _Solar_ już to przerabiali Ja będę inny wsadzał i chyba w plastik gajgerek idzie w tą kratkę co mrogal wsadził? Wskakuj na temat o wojewódzkim :gwizdanie: był już i zaproponował ja sie w metal wbiłem i jest nic nie widać a luzu ma jak trzeba tyle że zaraz za turbiną :gwizdanie: nie wiem nawet czy ma to jakieś znaczenie
mrogal Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 króciec siedzi :> (narazie zaślepiony) dalsza cześć zabiegu to już teraz pikuś w końcu mrogal + _Solar_ już to przerabiali Ja będę inny wsadzał i chyba w plastik gajgerek idzie w tą kratkę co mrogal wsadził? Wskakuj na temat o wojewódzkim :gwizdanie: był już i zaproponował ja sie w metal wbiłem i jest nic nie widać a luzu ma jak trzeba tyle że zaraz za turbiną :gwizdanie: nie wiem nawet czy ma to jakieś znaczenie u Marcina robiles? jak tam? opileczki nie polecialy?
rafalekx Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 opileczki nie polecialy? No jak nie, ale później wsio dokręcił, odpalił i piz*@ Zassało, przedmuchało wszystkie opiłeczki i git
puertoss Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2011 rure ta czarną ta co Ci pokazyłem na stół.... i po robocie przedmuchanie ani okruszka do dolotu
mrogal Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 rure ta czarną ta co Ci pokazyłem na stół.... i po robocie przedmuchanie ani okruszka do dolotu kozak dlugo? drogo ?
puertoss Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2011 rure ta czarną ta co Ci pokazyłem na stół.... i po robocie przedmuchanie ani okruszka do dolotu kozak dlugo? drogo ? 2h i za powiedzmy wypożyczenie warsztatu + wiercenie i gwintowanie a reszta własnoręczna robota jak to u Marcina "rozbieraj sobie"
mrogal Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 rure ta czarną ta co Ci pokazyłem na stół.... i po robocie przedmuchanie ani okruszka do dolotu kozak dlugo? drogo ? 2h i za powiedzmy wypożyczenie warsztatu + wiercenie i gwintowanie a reszta własnoręczna robota jak to u Marcina "rozbieraj se" rozbieraj sie ostro bylo ze idac tym tropem zapytam nawoskowales i zalales forme ?
Rekomendowane odpowiedzi