pastaldo Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 heheh nie da sie ukryć. Wtedy jak wracalismy z grilla to w lusterkach widziałem rogala na zakręcie to rzucały sie w oczy strasznie
rafalekx Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 robią robote na mieście to ile już wyrwałeś pod remizą? Bo Marcin pokazywał mi wynik na klikaczu
mrogal Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 robią robote na mieście czyli co udeptales cos na te felgi
rafalekx Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 robią robote na mieście czyli co udeptales cos na te felgi a nie mówiłem Ciekawe co na to Agnieszka...
pastaldo Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 robią robote na mieście czyli co udeptales cos na te felgi a nie mówiłem Ciekawe co na to Agnieszka... :przebiegly: nie wywołuj wilka z lasu
puertoss Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Opublikowano 4 Maja 2011 robią robote na mieście to ile już wyrwałeś pod remizą? Bo Marcin pokazywał mi wynik na klikaczu juz dwa razy sie klikacz obrócił... i wiecej nie narobi bo juz odmienione
mrogal Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 robią robote na mieście to ile już wyrwałeś pod remizą? Bo Marcin pokazywał mi wynik na klikaczu juz dwa razy sie klikacz obrócił... i wiecej nie narobi bo juz odmienione i ja tera jestem panicz jak lord jezdze
puertoss Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 robią robote na mieście to ile już wyrwałeś pod remizą? Bo Marcin pokazywał mi wynik na klikaczu juz dwa razy sie klikacz obrócił... i wiecej nie narobi bo juz odmienione i ja tera jestem panicz jak lord jezdze _________________________________________________dziś poszło malowanie zacisków i osłon w sportowy kolor :decayed: ferarri rosso
paput Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 robią robote na mieście to ile już wyrwałeś pod remizą? Bo Marcin pokazywał mi wynik na klikaczu juz dwa razy sie klikacz obrócił... i wiecej nie narobi bo juz odmienione i ja tera jestem panicz jak lord jezdze _________________________________________________dziś poszło malowanie zacisków i osłon w sportowy kolor :decayed: ferarri rosso
puertoss Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 było ferrari rdzawo oczywiście kerwony poszedł tylko na zaciski reszta na czarno :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Maj 2011, 22:11_________________________________________________dziś Leon skopał mi zad :gwizdanie: ale i tak do 90km/h nie miał polotu
mrogal Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 było ferrari rdzawo oczywiście kerwony poszedł tylko na zaciski reszta na czarno :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Maj 2011, 22:11_________________________________________________dziś Leon skopał mi zad :gwizdanie: ale i tak do 90km/h nie miał polotu no kłatro go zdeptało na starcie
rafalekx Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 A co to za leon Logan chciał napisać
mrogal Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 A co to za leon Logan chciał napisać Taa Logan ARL na suplach
Michał Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 a jakie cyfry KM/Nm ma ten Logan? BTW końcówki wydechu masz seryjne czy jakaś rzeźba?
Kowi87 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 - w planach bix + dzienne w drogowych skubaniutki, myślałem że będe jedyny w lubelskim z takim rarytasem
mrogal Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 a jakie cyfry KM/Nm ma ten Logan? BTW końcówki wydechu masz seryjne czy jakaś rzeźba? rzezba
Michał Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 koorfa szybki dziad puertoss ile długości dostałeś? A z tymi końcówkami to z A6 czy zwykłe kolanka z rurek od kaloryfera?
Rekomendowane odpowiedzi