miodzio Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 (edytowane) No cóż przedstawiam wam moje autko. Audi A4 z silnikiem 1.9 TDI o symbolu BKE wyprodukowane w 2005r.Przyjechało z Austrii w 2010r z udokumentowanym przebiegiem 114tys km Co do wyposażenia to raczej nie ma się co tu rozpisywać (kolorem też was chyba nie zaskoczę) -Nawigacja Fis -Bluetooth -Grzane taborety -Multifunkcja -Tempomat Programik Edytowane 27 Lutego 2012 przez miodzio
TFSI_fan Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Fajny kolor :-) i ciemne szybki z tyłu, przydają się.. , no i inna felga to Twój obowiązek
akjam Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 No kolrek bardzo ładny... :gwizdanie: Felga to podstawa jak kolega wyżej wspomniał. Ogólnie dobry egzemplarz do modzenia! Miłego użytkowania!
miodzio Opublikowano 21 Września 2010 Autor Opublikowano 21 Września 2010 no powiem ci akjam ze wiem ze w aucie drzemie potencjał ..... tu naprawdę wielki dla ciebie. Felgi już kombinuje ale ciężko coś znaleźć fajnego.
mgtan Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 jak wstawisz 18 cali to musisz pomyślec o lekkiej glebiej minimum 20mm...a najlepiej -35mm... ale temat rzeka i wcale nie taki łatwy... Autko ma fajny kolorek.
miodzio Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 Dziś udało mi się dokonać dzięki koledze z Forum małej modyfikacji. Małe ale cieszy Do tego zabieram się za rzezanie RNS-E i tu moje pytanko mam takie kostki ori trzeba tu coś przerabiać chodzi mi o jakieś przejściówki etc??? i jeszcze jedno znalazłem jeszcze głęboko ukryta kostkę za radiem czy to od zmieniarki??
elmo814 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 jesli sie myle poprawcie mnie ale wyglada to na air bag on/off pasazer(u mnie byla ukryta za esp:)
miodzio Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 no to powiem ci ze teraz mam zagwozdkę
TFSI_fan Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Super kolor, felga obowiązkowo inna - bez szaleństw - ładna 18-stka wystarczy, powodzonka.
benoos Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 gratuluję Avancika i miliona km życzę! kolor naprawdę ładny jakich kół szukasz? może zainteresują Cię moje, możesz nawet obadać jak wyglądają na A4
nester Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 kolor i te przyciemniane szyby dodają charrrakteru naprawde ładne autko
miodzio Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Opublikowano 28 Listopada 2010 gratuluję Avancika i miliona km życzę! kolor naprawdę ładny jakich kół szukasz? może zainteresują Cię moje, możesz nawet obadać jak wyglądają na A4 podaje link do mojego autka: http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C15052989 no felgi są fajne tylko ja chce jeździć tym autem po Polsce i to nie tylko na zloty dlatego 19' odpada.
akjam Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 kolor i te przyciemniane szyby dodają charrrakteru naprawde ładne autko To prawda... :gwizdanie:
miodzio Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 no szykuje się kolejny mod No i może dorezam sobie w końcu podświetlenie kubka i wizytownika bo dostać podświetlany to prawie cud [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 23:22_________________________________________________trzeba troszeczkę zaktualizować :gwizda nie:
mgtan Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 kurcze a ja poluje na taki komplet oświetlenia i nie mogę znaleźć... ehss
miodzio Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Trzeba być wytrwałym bo faktycznie ciężko cały komplet uszczelić ale czasami się zdarza.
mgtan Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 a Ty wyrwałeś na allegro? czy jakieś inne ciekawe kanały masz
Rekomendowane odpowiedzi