Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AGB] Czarne S4 2.7BiT, 300KM, zderzak RS4, bi-xenon, 2din

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Taki blizniak to zaden wstyd :

dscf5155a.th.jpg

dscf5154z.th.jpg

czy ja wiem :decayed::tongue4:

Przyznaj Buba, że ci żal dupe ściska że nie bedziesz miał takiej :polew: , a nie bedziesz ludzi denerowal :tongue4: , było kupić se sedana :naughty:

Brata bliźniaka pewnie jeszcze długo nie bedzie, za dużo rzeczy na raz trza by robic a nie ma na to wystarczająco $$$, ale z czasem kto wie :kox:

Opublikowano

Kolego ile za kółka? :gwizdanie: A masz może zderzak wcześniejszy na zbyciu :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Kolego ile za kółka? :gwizdanie: A masz może zderzak wcześniejszy na zbyciu :gwizdanie:

Zderzak poszedł od ręki, za kółka coś koło 2k pewnie, 5 felg i opony w stanie bdb do tego.

Opublikowano

Opony to grubasne z 7 mm maja ( musialbym zmierzyc ) bridgestone potenza chyba a wizualnie lakier w stanie bdb.

Opublikowano

Taki blizniak to zaden wstyd :

dscf5155a.th.jpg

dscf5154z.th.jpg

czy ja wiem :decayed::tongue4:

Przyznaj Buba, że ci żal dupe ściska że nie bedziesz miał takiej :polew: , a nie bedziesz ludzi denerowal :tongue4: , było kupić se sedana :naughty:

Brata bliźniaka pewnie jeszcze długo nie bedzie, za dużo rzeczy na raz trza by robic a nie ma na to wystarczająco $$$, ale z czasem kto wie :kox:

Tiaaaa, szczegolnie ten sedan :sick3:

:decayed:

Opublikowano

ale czarna kupa :thumbdown:

nie ma avanta :kox:

Jakoś w najbliższej przyszłości nie mam zamiaru zakładać firmy pogrzebowej więc Avant mi się nie przyda :polew:. A tak na poważnie nie podobają mi się avanty dlatego wybór padł na sedana.

I to sa swiete slowa . Ku..a za***isty furak jak bym tam widzial Recaro w srodku i moglbym tam zamieszkac . Skad ty jestes i dlaczego cie nie widzialem jeszcze na spocie :bicz3: .

Opublikowano

Mieszka obok goscia od ktorego brales czesci do forda :polew: Sasiaaad :D

Opublikowano

O widzisz , a zderzak ma pewnie od ciebie :cool1:

Opublikowano

Zeby tylko to :decayed:

Opublikowano

A nic nie mowiles ze chcesz sprzedac go :confused4: , szkoda ze nie mieszkam blizej ciebie :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

A nic nie mowiles ze chcesz sprzedac go :confused4: , szkoda ze nie mieszkam blizej ciebie :wallbash:

Mówił, mówił http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=32012.msg1868051#msg1868051 tylko już wtedy większość była zarezerwowana dla mnie :> , szkoda tylko, że nie wyszło z recaro, gwintem i zegarami od RS4 ;(. Gwint mi moskal z przed nosa zabrał :wallbash: a z siedzeniami za póżno żeśmy się ogarneli - a było by siwe wnętrze :(

Opublikowano

Ladne auto sie robi... ale 19" bym na Twoim miejscu odpuscil.

Auto ma zapitalac, a nie co chwila zwalniac i omijac wszystkie studzienki i dziury :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Ladne auto sie robi... ale 19" bym na Twoim miejscu odpuscil.

Auto ma zapitalac, a nie co chwila zwalniac i omijac wszystkie studzienki i dziury :wink4:

Zobaczymy jak to wyjdzie, na 19" troche lepiej bedzie wygladalo. Na pocieszenie zostakje to że na wiosne beda nam robic drogi, a przynajmniej te co byly najgorsze na odcinku berezów-suchedniów:) pewnie je widziałeś :wink4: no i droga na kielce ska i inne wieksze miasta tez w sumie bedzie idealna bo ekspresowki :naughty: wiec tam bedzie mozna zapitalac a w sumie nigdzie indziej sie i tak tym nie jezdzi wiec na razie wpadna chyba 19" :naughty:

Opublikowano

A ja osobiście do S4 włożył bym 17tki, max 18tki bo tak jak Fly napisał auto ma zapitalać a przy 19" i szerokim kapciu zmuli go strasznie.

Jak byś się już decydował na 19" to ja może będę po nowym roku sprzedawać 19tki z oponami.

Opublikowano
  • Autor

No ja juz jestem praktycznie zdecydowany. Najprawdopodobniej wleca prosiaki od Nosba albo Rs-y, innych raczej nie bralem pod uwage.

Opublikowano

To jak Piotrek zamawiamy te DV jakos po nowym roku??

Opublikowano
  • Autor

No trzeba będzie, innego wyjścia nie ma :wallbash: Ja koło 8 będe miał kase wiec jakoś w tych okolicach trzeba zamówić.

Opublikowano

No trzeba będzie, innego wyjścia nie ma :wallbash: Ja koło 8 będe miał kase wiec jakoś w tych okolicach trzeba zamówić.

Spoko to ja tez jednego przytule :) ile takie cudo bo juz sie pogubiłem jakos Danielek to dziwnie rachował :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

SID wystawiał na alle po 200zł. Tu masz link do aukcji http://allegro.pl/zawor-dv-audi-s4-rs4-rs6-a3-a4-1-8-t-saab-estd-i1373248257.html Napisz do Daniela to ci powie dokładnie bo ja nie pamietam

Opublikowano

No ja i tak miałem go kupić z alle. więc skoro Ty jeszcze bierzesz to 20zł zostanie w kieszeni :wink4: To się odezwij jak będziesz go zamawiał :wink4: