sebastian_marat Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 To ja się dołączę do tematu bo też zaczynam szukać Konkretnie to sedana bo avant mi się już znudził Admin, mojej nie chcesz kupić? a ile chcesz seba za ten Twój pocisk? zastanawiałem się nad dieslem ale ten 3,0 i v6 to muzyka dla moich uszu Jak dla klubowicza to za 30k ją oddam, a na allegro wystawię za jakieś 32-33k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoommeekk Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 1.8t 190km skrzynia 6-tka , i wieczny banan na twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 To ja się dołączę do tematu bo też zaczynam szukać Konkretnie to sedana bo avant mi się już znudził Admin, mojej nie chcesz kupić? a ile chcesz seba za ten Twój pocisk? zastanawiałem się nad dieslem ale ten 3,0 i v6 to muzyka dla moich uszu to się możemy zamienić bo ja mam sedana :gwizdanie: żartuje oczywiście ja szukam 3,0 Jak dla klubowicza to za 30k ją oddam, a na allegro wystawię za jakieś 32-33k to się możemy zamienić bo ja mam sedana :gwizdanie: żartuje oczywiście ja szukam 3,0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek.mod Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 A4 2.0 FSI 200 KM jeszcze QUATTRO świetne auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 1.8t 190km skrzynia 6-tka , i wieczny banan na twarzy gdybyś miał z Q to doszedłby jeszcze jeden banan :> :> :> :> :> :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 1.8t 190km skrzynia 6-tka , i wieczny banan na twarzy znajdz taką polecam 2.7BiT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 1.8t 190km skrzynia 6-tka , i wieczny banan na twarzy 2.7 to dopiero banan :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoommeekk Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 1.8t 190km skrzynia 6-tka , i wieczny banan na twarzy gdybyś miał z Q to doszedłby jeszcze jeden banan :> :> :> :> :> :> :> :> zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości ,niestety znalezienie czegoś takiego nie jest łatwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 1.8t 190km skrzynia 6-tka , i wieczny banan na twarzy gdybyś miał z Q to doszedłby jeszcze jeden banan :> :> :> :> :> :> :> :> zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości ,niestety znalezienie czegoś takiego nie jest łatwe ja właśnie szukam B5 w Q z silnikiem 1.8T i bieda jest jak nie wiem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoommeekk Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 1.8t 190km skrzynia 6-tka , i wieczny banan na twarzy 2.7 to dopiero banan :gwizdanie: zastanawiałem się nad czymś takim ,a tak z ciekawości jak wychodzi to w spalaniu ? [br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 18:07_________________________________________________ 1.8t 190km skrzynia 6-tka , i wieczny banan na twarzy gdybyś miał z Q to doszedłby jeszcze jeden banan :> :> :> :> :> :> :> :> zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości ,niestety znalezienie czegoś takiego nie jest łatwe ja właśnie szukam B5 w Q z silnikiem 1.8T i bieda jest jak nie wiem ;( zamieniasz disla na bęnzyne ? , zazwyczaj większa większość robi odwrotnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 1.8t 190km skrzynia 6-tka , i wieczny banan na twarzy 2.7 to dopiero banan :gwizdanie: zastanawiałem się nad czymś takim ,a tak z ciekawości jak wychodzi to w spalaniu ? [br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 18:07_________________________________________________ 1.8t 190km skrzynia 6-tka , i wieczny banan na twarzy gdybyś miał z Q to doszedłby jeszcze jeden banan :> :> :> :> :> :> :> :> zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości ,niestety znalezienie czegoś takiego nie jest łatwe ja właśnie szukam B5 w Q z silnikiem 1.8T i bieda jest jak nie wiem ;( zamieniasz disla na bęnzyne ? , zazwyczaj większa większość robi odwrotnie :> czemu odwrotnie? rozwaliłem diesla ale powiem że i tak mnie wkurzał jego parkot i drgania, nie ma to jak cicha benzynka + gaz=taniej niż obecnie diesel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 1.8t 190km skrzynia 6-tka , i wieczny banan na twarzy 2.7 to dopiero banan :gwizdanie: zastanawiałem się nad czymś takim ,a tak z ciekawości jak wychodzi to w spalaniu ? moja średnia 12/100 70% wioski , 30% miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 1.8t 190km skrzynia 6-tka , i wieczny banan na twarzy 2.7 to dopiero banan :gwizdanie: zastanawiałem się nad czymś takim ,a tak z ciekawości jak wychodzi to w spalaniu ? moja średnia 12/100 70% wioski , 30% miasto malutko, a jak z servisowaniem? psuje się ten silniczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 malutko, a jak z servisowaniem? psuje się ten silniczek? na razie wysrał mi sie rozrusznik i siłownik sprzegła , wiec takie troche egzotyczne sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 a jaki silniczek bardziej polecacie 1.8T czy 2.4? waham się jeszcze, a czy za 2.4 będzie dużo droższe ubezpieczenie niz 1.8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 2.4 miały problemy z wyciekami oleju, podobnie jak 2.8, ja prawdopodobnie biorę 1.8T jak sprzedam swoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 2.4 miały problemy z wyciekami oleju, podobnie jak 2.8, ja prawdopodobnie biorę 1.8T jak sprzedam swoją już masz dosyc diesla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 nie mam dosyć bo bardzo fajnie się jeździ ale chce sedana a przy okazji parę koni więcej nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 nie mam dosyć bo bardzo fajnie się jeździ ale chce sedana a przy okazji parę koni więcej nie zaszkodzi Dziwne masz gusta. Akurat mnie sedan w B6 niezbyt sie podoba, za to w B7 juz tak :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 nie mam dosyć bo bardzo fajnie się jeździ ale chce sedana a przy okazji parę koni więcej nie zaszkodzi Dziwne masz gusta. Akurat mnie sedan w B6 niezbyt sie podoba, za to w B7 juz tak :gwizdanie: to tak jak i mi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi