michu93 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 no lampeczki wyglądają świetnie
wuju Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 Malowałes te lampy? no jakoś z pomarańczowego trzeba było zrobić czerwony
adamooo Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 byłem w zeszłym roku na zlocie syndykatu w tarnowie i widziałem tą albo podobną betkę.. miała tylko silnik trochę inny bo z m3 e46..dla mnie rakieta..koleś wszystko w niej zmienił i chciał 30 tysi
wuju Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 byłem w zeszłym roku na zlocie syndykatu w tarnowie i widziałem tą albo podobną betkę.. miała tylko silnik trochę inny bo z m3 e46..dla mnie rakieta..koleś wszystko w niej zmienił i chciał 30 tysi nie było w niej nigdy takiego motoru więc to nie ta
Wąski Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 :oklaski: piękna sztuka gratuluję
Lapeno Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 to sa 4 x takie same bbs rs ? bo wygladaja mi na taka sama szerokosc ... jakie masz na nie oponki naciagniete ? ps. jedna z najladniejszych e trzydziestek jakie widzialem .... tylko wnetrze zmienic bo ktos troche zbeszczescil ja tymi fotelami wg mnie
wuju Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 9 i 9,5 J a szerokości opon nie pamiętam [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 10:12_________________________________________________wnętrze jest wjebane, jedynie mocowania foteli i kierownice muszę zmienić
wypsiu Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ...fajniutka furmanka :good: kiedyś ujeżdżałem E-30 2,5 ale nie taką ... Ps...po tablicach rejestracyjnych widzę że nabyłeś ją w moich stronach i tak się zastanawiam kto miał tam takie cacko ...
wuju Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 wuju,u Was to chyba wszystkie blachy zaczynają się na 69
kudalty66 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 siema wuju fajna sztuka Ci sie trafiła, zawitaj kiedys i sie pochwal jak bedziesz w radomiu, jak Ty bedziesz tym w zimę jezdził??? chyba cały czas bokiem :gwizdanie:
wuju Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 siema wuju fajna sztuka Ci sie trafiła, zawitaj kiedys i sie pochwal jak bedziesz w radomiu, jak Ty bedziesz tym w zimę jezdził??? chyba cały czas bokiem :gwizdanie: kiedyś przyjadę w zimę raczej tylko garaż, za ładna jest.. a że ma 24 lata to sól może już zrobić konkretną robotę [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 22:44_________________________________________________setup do upalania
GRYFI Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 ja proponuję ,żeby wuju usunął ten wątek albo żeby mod zrobił to za niego bo ten klub zamieni się w klub miłośników Beemwe . Ilekroć tu wchodzę to sikam po nogach a nocami myślę gdzie znaleźć takie auto. ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:
GRYFI Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 ZAMKNĄĆ KONTO PO WUJU :polew: :polew:nie ale serio- wuju znajdź mi taką albo sprzedaj swoją
wuju Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 ja proponuję ,żeby wuju usunął ten wątek albo żeby mod zrobił to za niego bo ten klub zamieni się w klub miłośników Beemwe . Ilekroć tu wchodzę to sikam po nogach a nocami myślę gdzie znaleźć takie auto. ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: są na forach :> jak szukałem swojej była jeszcze z silnikiem od m-ki e36 300+ chyba było :gwizdanie:
GRYFI Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 ja proponuję ,żeby wuju usunął ten wątek albo żeby mod zrobił to za niego bo ten klub zamieni się w klub miłośników Beemwe . Ilekroć tu wchodzę to sikam po nogach a nocami myślę gdzie znaleźć takie auto. ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: są na forach :> jak szukałem swojej była jeszcze z silnikiem od m-ki e36 300+ chyba było :gwizdanie: to sobie weź tą z sinikiem od emki i dawaj tą
wuju Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 nie ale serio- wuju znajdź mi taką albo sprzedaj swoją http://otomoto.pl/bmw-320-jak-nowe-bmw-e30-m-technic-i-C15418271.html ta jest jeszcze ładniejsza aby silnik zmienić [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 23:03_________________________________________________ to sobie weź tą z sinikiem od emki i dawaj tą za bardzo mi się podoba a kuni starczy na jakiś czas
Rekomendowane odpowiedzi