raper1987 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Był Citroen ZX 1.4 8V niestety na chwilę obecną zdjęcia żadnego znaleźć nie mogę Potem było Mitsubishi Galant MK V w wersji US z silnikiem 2.4 w automacie notabene szczerze odradzam takiego połączenia z tak ciężkim autem Kolejne auto to Rover 200 1.4 is Następnie Fiat Marea 1.9 JTD Jest Audi A4 2.8 V6 174 KM AAH Quattro MODEL: AUDI A4 B5 SILNIK: 2.8 AAH 174 KM UKŁAD DOLOTOWY: seria UKŁAD WYDECHOWY: seria ELEKTRONIKA: elektryczne lusterka podobno mają się też podgrzewać, 4x szyby elektryczne wraz z domykaniem z kluczyka, centralny zamek, podgrzewane spryskiwacze UKŁAD NAPĘDOWY: quattro nic dodać nic ująć ZAWIESZENIE: seria OPONY i FELGI: 195/65/R15 zimówki na jakiejś seryjnej feldze UKŁAD HAMULCOWY: seria na dotarciu ;P BODY-KIT: pozbawiony oznaczeń przez poprzedniego właściciela ŚRODEK: welur, tylna klapa dzielona asymetrycznie, mieszek widoczny na zdjęciach już ogarnięty na czarny, skórzana gałka zmiany biegów, nakładki na pedały bo oryginalne były w opłakanym stanie o ile starcie do blachy można nazwać stanem... CAR-AUDIO: JVC KD-AVX11, przednie głośniki seria... PLANY: ponaprawiać to co popsuł poprzedni właścieciel t.j. otwierane podstawki na kubki między siedzeniami 60% done... elektryczne lusterka - prawie działa do lewego czekam na wkład elektryczny i lustro czy wkład z lustra jak zwał tak zwał... oświetlenie wnętrza powyrywane przełączniki... 1 done jeszcze zostały 2 tylne w słupkach oświetlenie tylnej rejestracji... zrobione, powymieniał ktoś żarówki, ale zapomniał że kable jeszcze trzeba podpiąć mocowanie oświetlenia bagażnika sprzęgło w sumie najważniejsza rzecz bo za wiele go nie zostało... bagażnik głośnik basowy stx ap-300 pozostałość ze starego auta wraz ze wzmacniaczem carpower hpb-1502 na moje potrzeby grało znośnie i mam nadzieję, że tutaj będzie tak samo... DALSZE PLANY: Jakaś felga na lato 16", 17" się zobaczy... Wsadzić coś w przednie drzwi bo to co jest to jest tragedia dla uszu... Zdjęcia z aukcji internetowej wkrótce o ile będzie lepsza pogoda zrobię własne Efekt pracy po wymianie wszystkich żaróweczek w desce bo większej połowy oświetlenia już nie było nie mówiąc o tym że jak się jechało w nocy to po ciemaku ciężko było cokolwiek ustawić na climatronicu... :D Od takie 2 nowe detale ;P, bo pedał sprzęgła i hamulca to już tragedia była nie dość, że guma zdarta to sprzęgło tak wykatowane, że do połowy już blacha właściwie aluminium wytarte było. a tutaj 2 zdjęcia zrobione gdzieś na szybko:
Kolkov Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 ogólnie autko niczego sobie na wstępie wywal ten mieszek i odezwij się do gościa raggaman on ma mieszki z zajebistej skóry w dobrej cenie i co rezaj bo masz w czym...
raper1987 Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 Mieszek już został ogarnięty ;P bo też była dla mnie tragedia ;P jest w tej chwili czarny skóra to raczej nie jest, ale pasuje dobrze i komponuje się z resztą otoczenia. Zrobie zdjęcia to sie pochwalę ;P
binio-stg Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 V6 i to jest to. Niech dobrze służy. Jak już będziesz miał przypływ gotówki to warto zmienić lampki przód i tył na poliftowe. Auto zaraz młodnieje o kilka lat. No felga większa.
Szamek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 fura fajna no i zawsze po kupnie są jakieś niedociągnięcia bezawaryjnej jazdy życzę
raper1987 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 No felga będzie ale pewnie wiosną, teraz muszę ogarnąć trochę środek bo jest że tak powiem trochę por(*&*^*lany w sumie to szczegóły brak przycisku od włączania oświetlenia wewnątrz wciśnięte uchwyty na kubki między siedzeniami, tylna popielniczka, a właściwie klapka z niej cała lata jakby nie była wsadzona na swoje miejsce..., Oświetlenie deski rozdzielczej bo widzę tylko przedział obrotów od 4 do 6 tys prędkość od jakichś 100 do 180km/h więc pewnie to może odrazu zapytam tutaj czy ktoś wie jakie to są żaróweczki chociaż na pewno gdzieś juz tutaj temat taki znajdę, podświetlenie klimatronic'a o którym już widziałem podwieszony post na forum... Ogólnie trzeba chwilę ochłonąć odetchnąć porobić to co jest pilne i dopiero można się brać za większe szczegóły jak przybędzie trochę gotówki
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 sporo rezania przed Tobą
Szamek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 No felga będzie ale pewnie wiosną, teraz muszę ogarnąć trochę środek bo jest że tak powiem trochę por(*&*^*lany w sumie to szczegóły brak przycisku od włączania oświetlenia wewnątrz wciśnięte uchwyty na kubki między siedzeniami, tylna popielniczka, a właściwie klapka z niej cała lata jakby nie była wsadzona na swoje miejsce..., Oświetlenie deski rozdzielczej bo widzę tylko przedział obrotów od 4 do 6 tys prędkość od jakichś 100 do 180km/h więc pewnie to może odrazu zapytam tutaj czy ktoś wie jakie to są żaróweczki chociaż na pewno gdzieś juz tutaj temat taki znajdę, podświetlenie klimatronic'a o którym już widziałem podwieszony post na forum... Ogólnie trzeba chwilę ochłonąć odetchnąć porobić to co jest pilne i dopiero można się brać za większe szczegóły jak przybędzie trochę gotówki tutaj kolega ma na części audi. pisz do niego i zamawiaj sobie te graty-jedna paczka, jedna przesyłka :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=161621.0
raper1987 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 Narazie to musze go przerejestrować i nazbierać na ubezpieczenie , ale napewno niebawem się odezwę ;P
bogdansky Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 no to szerokosci kolego , zima przed toba to se pouzywasz
raper1987 Opublikowano 2 Października 2010 Autor Opublikowano 2 Października 2010 Mam nadzieję że chociaż trochę śniegów tej zimy będzie , żeby było gdzie "poużywać" [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 22:38_________________________________________________No to "zegary" oraz climatronic dostała nowego tchnienia do życia w postaci oświetlenia efekt pracy tutaj
oresco Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Widzę auto od handlarza z Lublina, miałem jechać ją ogladać ale mnie ubiegłeś. Oby bezawaryjnie służyła
PABLO Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 I kolejna laleczka z V6 na pokładzie Doprowadź ją do porządku i jak będzie kasa to zacznij rezać bo uwierz że jak zaczniesz to nie będziesz mógł przestać, wiem to po sobie
raper1987 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 No więc że Mikołaj się zbliża wielkimi krokami więc przywiózł mi nowe felgi AEZ Xylo na lato w rozmiarze 17" 8,5J z oponami 235/45 R17 VIKING ProTech II w bardzo dobrym stanie. oresco a no owszem dokładnie z Elizówki czy jakoś tak ;P, miał przywieźć jakąś A8 z tego co mi wiadomo i stała jeszcze u niego B5 bodajże 2.6 w ośce w skórach, ale zawieszenie masakrycznie tam grało... T-żółw w końcu się oderwałem od pierwszego śniegu ;P to jest poezja jazdy... ;P żadne ośki nie ważne czy na przód czy na tył nie dają takiej frajdy z jazdy ;P
wicek2.8 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Kolejna v6 :> no i dobry wybór, powodzenia w modach pozdro
harley22 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam kolegę z okolic. Dopieścisz autko i będzie miodzio
raper1987 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 No po wielu poszukiwaniach w końcu natrafiłem na lampkę w dobrym stanie za dobre pieniądze. Stara przed wymontowaniem: Nowa przed zamontowaniem: Nowa po zamontowaniu: Nowa po raz pierwszy świeci tak jak powinna [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 16:00_________________________________________________Dawno mnie tutaj nie było więc mały UP ;P mała sesja dzięki uprzejmości kolegi tuley, z forum moto-przemysl.info W dniu dzisiejszym moje quattro otwiera sezon letni
paput Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 też miałem kolego rovera tyle że 416 Si, tragedia , a audika fajna
raper1987 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 też miałem kolego rovera tyle że 416 Si, tragedia , a audika fajna No w 214 Si to nawet dobrze się odpychał ;P, tyle, że elektryka mnie dobijała, a później z niewiadomych przyczyn silnik wyzionął ducha od tak .
Rekomendowane odpowiedzi