wosiek Opublikowano 12 Października 2007 Autor Opublikowano 12 Października 2007 lepiej żeby nie szedł.... bo Murzynkowi silnik odmówił posłuszeństwa..... dlatego nie modze ajm tylko będzie zmiana awx [br]Dopisany: 12 Październik 2007, 22:58 _________________________________________________a dziś jechałem sobie ulicą i nagle coś mi wleciało pod podwozie,zaczeło charczeć,stoje a tu kur** co?? puszka jakaś się zaklinowała pod podwoziem, była to karma dla psa najlepsze jest to że przez kilka minut próbowałem do przodu i do tyłu jechać a ta suka nie chciała wyjść... ahhh to niskie zawieszenie ale żeby nawet takie coś...szok
Tukan Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Ej panowie co to za nagonka na AJM... to dobry silnik ja go bede modzic i zobaczycie co on potrafi...
krzyniek Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Ej panowie co to za nagonka na AJM... to dobry silnik ja go bede modzic i zobaczycie co on potrafi... żadna nagonka, mówię jak jest, sam mam AJM i narazie nie narzekam, ale po przeczytaniu co stało sie Murzynowi to mam obawy ( a już prawie sie zdecydowałem jechac na zmianę sotu) co co chip_owania.
wosiek Opublikowano 12 Października 2007 Autor Opublikowano 12 Października 2007 Ej panowie co to za nagonka na AJM... to dobry silnik ja go bede modzic i zobaczycie co on potrafi... żadna nagonka, mówię jak jest, sam mam AJM i narazie nie narzekam, ale po przeczytaniu co stało sie Murzynowi to mam obawy ( a już prawie sie zdecydowałem jechac na zmianę sotu) co co chip_owania. ej no bez przesady,murzyn miał u siebie troszkę mocniejsze modyfikacje,150km myśle że bezproblemowo by latało,ja tam na swój także nie narzekam ale jak modyfikować na więcej to wole już awx
Tukan Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 A moja bedzie robiona na wiecej na ile zobaczycie na wiosne bo teraz zbieram kase....145 to samym chipem...Poczytajcie na Forum Mastersa ile wytrzymuje dobrze zrobiony AJM...tylko wszystko trzeba z glowa i troche wymian a nie na seryjnych gratach
Gość rob Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 pofałdowana bo to skóry od modelu przed liftem i to w dodatku w wersji komfort a nie S-line ja też mam skórę przed liftem, w tym samym kolorze i wygląda dużo lepiej
Tukan Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 A u mnie wyglada to tak...Autko ma 160tys wiec skora zapewne tez a fotel jest zawsze uzywany No i tyl Sory zaq plamke na obiektywie
wosiek Opublikowano 13 Października 2007 Autor Opublikowano 13 Października 2007 no tyle że na czarnym jest lepiej bo prawie nie widać pęknięć itp a na jasnym wszystko widać....
adadur Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Powiedz ile cie konsola wyszła pod NAVI ... czy sam stelaż wewnętrzny czy ramki zewnętrzne i klimatronik także?
wosiek Opublikowano 15 Października 2007 Autor Opublikowano 15 Października 2007 cała środkowa konsola z klimatronikiem,popielniczką i przyciskami,dałem 600zł,myśle że dziś przyjdzie może,kupiłem bo widze że cieżko wogóle to dostać,raz na jakiś czas się coś pokazuje...
alvaro Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 a jak się pokazuje to cena ~1k zł
wosiek Opublikowano 15 Października 2007 Autor Opublikowano 15 Października 2007 ma ktoś może już na forum założoną rns-e w b5?? bo chętnie zobaczyłbym jak to wygląda:) mam nadzieje że jutro dojdzie już konsola
marcin j Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Zmiany bardzo mis ie podobują, jeszcze jak bedzie NAVI
adadur Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 ja troche odejde od tematu... jak wlozyles concerta2 cd do a4 z2000? na dodatek masz podswietlanie... czekam na info http://www.audiworld.com/tech/elec86.shtml Cena za konsolę bardzo dobra - za tyle mniejwięcej widziałem stelarz, przyciski z ramką i nie wiem czy popielniczke w to wchodziła a tym masz klimatronik jeszcze w tym i dużą ramkę ... jak sprzedasz swoje graty to wyjdzie jeszcze mniej.
Flyer Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 wosiek1 http://home.comcast.net/~mtaylor68/rnseinstall.htm
wosiek Opublikowano 16 Października 2007 Autor Opublikowano 16 Października 2007 Cena za konsolę bardzo dobra - za tyle mniejwięcej widziałem stelarz, przyciski z ramką i nie wiem czy popielniczke w to wchodziła a tym masz klimatronik jeszcze w tym i dużą ramkę ... jak sprzedasz swoje graty to wyjdzie jeszcze mniej. duża ramka??takiej nie ma w komplecie, przecież jak zakładasz dużą navi nie ma żadnej ramki wokół navi, dobrze pisze?? http://home.comcast.net/~mtaylor68/rnseinstall_files/image038.jpg[/img] http://home.comcast.net/~mtaylor68/rnseinstall.htm dzięki wielkie flyer nie znam za bardzo angielskiego ale czy tam nie jest o podłączeniu rns-e bez can adaptera??:D
Flyer Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Nie sugeruj sie tym, co jest tam napisane. Nie wiem co to jest dokladnie za instrukcja, szukales zdjecia RNS-E w B5 to Ci je pokazalem
alvaro Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Małolaty kiedy prezentacja nowych gadżetów ??
Iverson Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Co Wosiek rezał,furka miodna a on coś ucichł na forum,Wosiek nie gryziemy!!!!
alvaro Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 no to niech się już sam nam pochwali hyhy
Rekomendowane odpowiedzi