Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] A4 2000r 115KM xenon 18" skóra, navi, dvd SPRZEDANA...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lepiej żeby nie szedł.... bo Murzynkowi silnik odmówił posłuszeństwa.....

dlatego nie modze ajm tylko będzie zmiana awx :P[br]Dopisany: 12 Październik 2007, 22:58 _________________________________________________a dziś jechałem sobie ulicą i nagle coś mi wleciało pod podwozie,zaczeło charczeć,stoje a tu kur** co?? puszka jakaś się zaklinowała pod podwoziem,

była to karma dla psa :D najlepsze jest to że przez kilka minut próbowałem do przodu i do tyłu jechać a ta suka nie chciała wyjść... ahhh to niskie zawieszenie ale żeby nawet takie coś...szok :bicz:

Opublikowano

Ej panowie co to za nagonka na AJM... to dobry silnik ja go bede modzic i zobaczycie co on potrafi... :dance:

Opublikowano

Ej panowie co to za nagonka na AJM... to dobry silnik ja go bede modzic i zobaczycie co on potrafi... :dance:

żadna nagonka, mówię jak jest, sam mam AJM i narazie nie narzekam, ale po przeczytaniu co stało sie Murzynowi to mam obawy ( a już prawie sie zdecydowałem jechac na zmianę sotu) co co chip_owania.

Opublikowano

żadna nagonka, mówię jak jest, sam mam AJM i narazie nie narzekam, ale po przeczytaniu co stało sie Murzynowi to mam obawy ( a już prawie sie zdecydowałem jechac na zmianę sotu) co co chip_owania.

ej no bez przesady,murzyn miał u siebie troszkę mocniejsze modyfikacje,150km myśle że bezproblemowo by latało,ja tam na swój także nie narzekam ale jak modyfikować na więcej to wole już awx

Opublikowano

A moja bedzie robiona na wiecej na ile zobaczycie na wiosne bo teraz zbieram kase....145 to samym chipem...Poczytajcie na Forum Mastersa ile wytrzymuje dobrze zrobiony AJM...tylko wszystko trzeba z glowa i troche wymian a nie na seryjnych gratach

Opublikowano

pofałdowana bo to skóry od modelu przed liftem i to w dodatku w wersji komfort a nie S-line

ja też mam skórę przed liftem, w tym samym kolorze i wygląda dużo lepiej :cool:

Opublikowano

A u mnie wyglada to tak...Autko ma 160tys wiec skora zapewne tez a fotel jest zawsze uzywany :Pfotelkierowcyno9.jpg

No i tyl tylaw2.jpg Sory zaq plamke na obiektywie :)

Opublikowano

no tyle że na czarnym jest lepiej bo prawie nie widać pęknięć itp a na jasnym wszystko widać....

Opublikowano

Powiedz ile cie konsola wyszła pod NAVI ... czy sam stelaż wewnętrzny czy ramki zewnętrzne i klimatronik także?

Opublikowano

cała środkowa konsola z klimatronikiem,popielniczką i przyciskami,dałem 600zł,myśle że dziś przyjdzie może,kupiłem bo widze że cieżko wogóle to dostać,raz na jakiś czas się coś pokazuje...

Opublikowano

a jak się pokazuje to cena ~1k zł

Opublikowano

ma ktoś może już na forum założoną rns-e w b5?? bo chętnie zobaczyłbym jak to wygląda:) mam nadzieje że jutro dojdzie już konsola

Opublikowano

Zmiany bardzo mis ie podobują, jeszcze jak bedzie NAVI :thumbup::audi:

Opublikowano

ja troche odejde od tematu... jak wlozyles concerta2 cd do a4 z2000? na dodatek masz podswietlanie... czekam na info

http://www.audiworld.com/tech/elec86.shtml

Cena za konsolę bardzo dobra - za tyle mniejwięcej widziałem stelarz, przyciski z ramką i nie wiem czy popielniczke w to wchodziła a tym masz klimatronik jeszcze w tym i dużą ramkę ... jak sprzedasz swoje graty to wyjdzie jeszcze mniej.

Opublikowano

Cena za konsolę bardzo dobra - za tyle mniejwięcej widziałem stelarz, przyciski z ramką i nie wiem czy popielniczke w to wchodziła a tym masz klimatronik jeszcze w tym i dużą ramkę ... jak sprzedasz swoje graty to wyjdzie jeszcze mniej.

duża ramka??takiej nie ma w komplecie, przecież jak zakładasz dużą navi nie ma żadnej ramki wokół navi, dobrze pisze??

dzięki wielkie flyer ;) nie znam za bardzo angielskiego ale czy tam nie jest o podłączeniu rns-e bez can adaptera??:D:D

Opublikowano

Nie sugeruj sie tym, co jest tam napisane. Nie wiem co to jest dokladnie za instrukcja, szukales zdjecia RNS-E w B5 to Ci je pokazalem :)

Opublikowano

Małolaty kiedy prezentacja nowych gadżetów ?? :decayed:

Opublikowano

Co Wosiek rezał,furka miodna a on coś ucichł na forum,Wosiek nie gryziemy!!!!

Opublikowano

no to niech się już sam nam pochwali hyhy :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...