wosiek Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2008 jeden gadzet mnie denerwuje i nie chce nim się chwalić wrzuce jakieś fotki ale troszkę później bo teraz roboty troszkę mam..
Nowak_zg Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 fajne mody zrobiles 18" s-line uznam za duzy + navi+ tez uznam za duzy + ale ... zmiana zawiechy (byla fajna gleba teraz .... troche (za)wysoko stoi)
alvaro Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Nowak_zg Ty nie masz aftomatu więc nie masz pojęcia czym jest misa olejowa skrzyni nie Małolat ??
wosiek Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2008 oj zawieszka nie jest tragiczna teraz,jak ostatnio stałem koło innej a4 z seryjną zawiechą to moja na 18" stała dobre kilka cm niżej, to mi starczy,naprawde w pore wymieniłem zawieche,kiedyś dodam fotke jak tragicznie wygląda miska, gdy wczoraj dolewałem olej do tipa chłopaki bk kręcili co się kutfa stało z moją miską hahaha
rafalekx Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 A mi tam się bardziej podobała na poprzednich alu Mówię tak bo na takie poluję Fajne mody i autko zyskało na urodzie ale nie aż tak dużo - bo wcześniej też było piękne
Nowak_zg Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Nowak_zg Ty nie masz aftomatu więc nie masz pojęcia czym jest misa olejowa skrzyni nie Małolat ?? hehe wy emeryci to wlasnie tka macie .. .tylko w komforcie chcecie jezdzic i sie tlumaczycie ze miska nisko ... ze to ze tamto ;P jak patrze na ta ostatnia fote i to tak wg mnie nic tam az tak nisko nie ma ;p wystarczy twardsze springi dac i nie bedzie sie tak obcierac np. -60 przod -40 tyl na twardych springach i mozna latac wg mnie a tak serio.... to co w automacie miska z olejem jest najnizszym punktem w a4 tak ?
wosiek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2008 do emeryta to mi trochę trochę brakuje;) hehe miałem twardą zawieche,zamochód był bardzo sztywny ale to nie było dla mnie zmartwieniem tylko to że jedziesz sobie ulicą a nagle coś ci napierdziela,a tu co?? puszka zaklinowała się pod spodem hahaha, albo jedziesz sobie wieczorkiem przez gdańsk a tu nagle za samochodem widać iskry bo przypadkiem coś od spodu zachaczyło o asfalt, nie mówie już o drodze aby dojechać do alvara tam to tylko terenówka,a biedak jeździ na 18" heheh normalnie szacunek hehe a co do miski to jest na równi z tymi pierdolnikami metalowymi przy zawieszeniu ale jest na środku więc na koleinach i wybrzuszonej drodze trzeba naprawde uważać przez tamto zawieszenie mam uraz na psychice heheh gdy przejeżdzam przez próg zwalniający lub inne"niebezpieczne" przejazdy mruże oczy i myśle: "jebnie czy nie jebnie" :D
topor Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 kolego WOSIEK:) .. chodzi za mna montaz Navi z tego co sie orientuje to potzrebny jest nowy tunel z climatroniciem, samo navi ii ... i wlasnie co jescze. tak w ogole calkowwity koszt ile CIe wyniósl?? pozdroo... w ogole piekna fura , a kolo i navi to cud malina:D
seba1-2 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 fajnie, felga na duży plus choć poprzednie tez były :th: :th: navi, skórka :th: :th: pozazdrościć
Andys70 Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Cześć Gratuluję furki!! jak zmieniałeś radio na concert 2 to były jakieś problemy (ostre kanty, podłączenie zmieniarki, CAN-busy itp.)? Pozdrówka.
rafalekx Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Smalec jeszcze cieply.. :polew: ykk po mielonym czy schabowym?
wosiek Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Cześć Gratuluję furki!! jak zmieniałeś radio na concert 2 to były jakieś problemy (ostre kanty, podłączenie zmieniarki, CAN-busy itp.)? Pozdrówka. kupujesz radio od a6 i pasuje idealnie,wyprowadzasz kabel od podświetlenia i nic nie musisz innego robić. a co z fura Wosiek :> ? sprzedana ? fura jeszcze nie sprzedana,2 miechy temu mialem kupca za 26kzl i za tyle nie sprzedalem czego teraz żaluje bo widze że ludzie to by chcieli kupić 2000r za 20kzl najlepiej
Nowak_zg Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 a co z fura Wosiek :> ? sprzedana ? fura jeszcze nie sprzedana,2 miechy temu mialem kupca za 26kzl i za tyle nie sprzedalem czego teraz żaluje bo widze że ludzie to by chcieli kupić 2000r za 20kzl najlepiej i dobrze ze nie sprzedales ... bez sensu sprzedac auto za psie pieniadze ja bym jej ponizej 29 000zl nie oddal za 26 000zl to bym nie oddal swojej 96r fakt mozna kupic 99r za 20 000zl ..... i potem wlozyc 7-10 000zl w naprawy ;p zycze znalezienia kupca za dobre pieniadze
audia4s4 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Bo w Polsce to są barany chcieli by za darmo te samochody
Nowak_zg Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 i co teraz ? jakie plany ? jesli chcesz i mozesz to napisz za ile poszla ?
PrElUś+BlUmIś Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 kolega twierdzi ze jak kupi 99` za 20 000 to trzeba dolozyc, a ja ci powiem ze nasza (moja i narzeczonej) sciagnelismy za 17 500 + oplaty i jest cud malinka, kupiona z pewnej reki :> wszystko jest kwestia umiejetnego wyszukania a to ze ludzie w polsce chcieliby auta za darmo to swoja droga pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi