Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] [ALL B5] Moja Audiczka MTS -40 17" S4 Black Projekt Zakończony!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elegancko wyszło :slina::good: a co z bocznymi uszczelkami bo widze ze zostały jeszcze ori :wink4:

Opublikowano

Nie wiem co z nimi zrobić czy okleić czy kupić ten barwnik jak pisał ślepy.

Opublikowano

podsufitka wyszła elegancko :good:,te białe uszczelki, potraktuj barwnikiem do materiału i bedzie cacy :wink4:, lampka za***iście się prezentuje :kox:

Opublikowano

Nie spodziewałem sie takich komentarzy pozytywnych heh. No zrobie barwnikiem lampe jeszcze całą nie opanowałem ale dzisiaj pomyślałem i ja dobrze zamontowałem. Fajny kolor tej lampki co nie slepy?

Opublikowano

Nie spodziewałem sie takich komentarzy pozytywnych heh. No zrobie barwnikiem lampe jeszcze całą nie panowałem ale dzisiaj pomyślałem i ja dobrze zamontowałem. Fajny kolor tej lampki co nie slepy?

no elegancko to wygląda, czym malowałeś plastiki? muszę sie za to wziąść bo efekt mega :good:

Opublikowano

Plastiki sprayem motip i podklad pod plastiki ale zrobie je alcantara za jakiś czas lepiej bedzie.

Opublikowano

Plastiki sprayem motip i podklad pod plastiki ale zrobie je alcantara za jakiś czas lepiej bedzie.

no ja też myślę wszystko w alcantarę dać :wink4:

Opublikowano

Spray motip i podlad motip a sa przetarcia jak lekko palcem zrobisz.

Opublikowano

PUMA ile materiału zamówiłeś na sufit?

Opublikowano

3 metry ale zostawilem sobie na roznie pierdoły jeszcze wiecj zawsze lepiej wiecej kupić.

Opublikowano

fajna zmiana z tą podsufitką super się to prezentuje, kiera :kox:

Opublikowano

Podsufitka wyszła :kox: sam myślę o tym u siebie :cool1:

Opublikowano

No kiera daje dużo heh

[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 18:29_________________________________________________Dzisiaj zrobiłem zakupy dla mojej niuni bo bardzo słabo świecą światła

osram-night-breaker-plus-head-lamp-bulb-h4-twin-pack-upto-90-more-light--5236-p.jpg

+ LED SMD W Postoje

Opublikowano

i jak wieca lepiej??[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 18:35_________________________________________________świeca^

Opublikowano

Ja mam te żarówki tylko w H7 i soczewce i musze powiedzieć że dają radę na suchym i mokrym asfalcie :good: po zmianie lamp i żarówek aż się chce jeździć w nocy :naughty:

Opublikowano

Zamówiłem dopiero zobacze jak bedzie myśle że w środe bedą. Moj znajomy ma i super świecą. Tylko szkoda że nie mam lamp jeszcze poliftowych ale nie moge Felga ważniejsza ;)

Opublikowano

Ja mam te żarówki tylko w H7 i soczewce i musze powiedzieć że dają radę na suchym i mokrym asfalcie :good: po zmianie lamp i żarówek aż się chce jeździć w nocy :naughty:

a jakie masz lampy po lifcie??jaka firma??[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 18:53_________________________________________________słyszałęm ze h7 szybciej sie pala i nietanie sa...,ale dlatego lepiej moze swieca...
Opublikowano

Nie zwykłe mam przed liftem narazie na h4[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 18:55_________________________________________________Mam już kase teraz zabieram się za szukanie felg. Powiedzcie na co zwracać uwage dodam że kupie je raczej na allegro.Chodzi mi o ten wzór

17bril.jpg

Czy warto kupować repliki słyszałem że są lepsze i gorsze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...