pawloss_rg Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Siema.Chciałem pokazać wam moją Audiczke 1.8(125koni)+gaz(roczna sekwencja) z 95 roku.Jest to mój pierwszy samochód.Narazie sama seria.Nie jest super wypasione,nie jest młode ale mi pasuje;)Stoi na alumach 17 cali z oponami 225/45.Audio jak narazie to radyjko cd/mp3, głosniki blaupunkta , do tego tuba tez blaupunkta i wzmacniacz carpower 350w. Planuje zrobić następujące mody: -gleba -lampy przód+tył po lifcie -Przeciemnić szybki. -czip (jednak nie ma dla 1.8) wiec odpada.. -podłokietnik -drewno no i co tam przyjdzie do głowy... Pozdrawiam
Kowi87 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 klamki w kolor nadwozia, lekka gleba, moze zmiana felg bo te średnio sie prezentują, oraz o chipie zapomnij, nie ma czegos takiego dla 1,8(nie wklejaj linków z chipami z alegro) tą kase na chip przeznacz na lampki zespolone przednie
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 fajne koło podobne do moich
jozek726 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 na pierwsze auto to i tak tylko nie drewna w srodku
binio-stg Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Ładna, tylko trochę wysoko stoi, lekka gleba przy tym kole by się przydała. No ale jak na pierwsze auto to super. Plany też dobre
pawloss_rg Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 http://img843.imageshack.us/i/kopiadscf0177.jpg/ - zima. wiem wiem stoi jak dobry jeep;d na 17stkach tak tego nie widac; / narazie brak kasy na zawias..(ucze sie) jakie lampki na przód najbardziej polecacie?.. i jeszcze jedno pytanko jak myslicie pomalowac czarna dokładke tą pod zderzakiem w kolor?
RafuZG Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 drewno dobrze wygląda, ja chętnie bym wstawił aluminium ale coś nie mogę znaleźć nigdzie
zibun Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 ładna furka fele też są spoko Pozwodzenia w modach :>
lenywpr Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 mi zalezy jakie drewno jesli jest takie ciemne i do tego czarna skora to mi sie to bardzo podoba :tongue4:ale rzecz gustu,furka :good:bezawaryjnosci
Rekomendowane odpowiedzi