Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADR] srebrna audiczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Chciałem pokazać wam moją Audiczke 1.8(125koni)+gaz(roczna sekwencja) z 95 roku.Jest to mój pierwszy samochód.Narazie sama seria.Nie jest super wypasione,nie jest młode ale mi pasuje;)Stoi na alumach 17 cali z oponami 225/45.Audio jak narazie to radyjko cd/mp3, głosniki blaupunkta , do tego tuba tez blaupunkta i wzmacniacz carpower 350w.

Planuje zrobić następujące mody:

-gleba

-lampy przód+tył po lifcie

-Przeciemnić szybki.

-czip (jednak nie ma dla 1.8) wiec odpada..

-podłokietnik

-drewno

no i co tam przyjdzie do głowy...

Pozdrawiam :)

LUQQ0.jpg

LUYjr.jpg

LV4NS.jpg

LV9N9.jpg

LVjLJ.jpg

LVBdJ.jpg

LV_a9.jpg

LWlCr.jpg

LWy59.jpg

Opublikowano

klamki w kolor nadwozia, lekka gleba, moze zmiana felg bo te średnio sie prezentują, oraz o chipie zapomnij, nie ma czegos takiego dla 1,8(nie wklejaj linków z chipami z alegro) tą kase na chip przeznacz na lampki zespolone przednie :good:

Opublikowano

na pierwsze auto to i tak :kox:

tylko nie drewna w srodku :sick3::thumbdown:

Opublikowano

Ładna, tylko trochę wysoko stoi, lekka gleba przy tym kole by się przydała. No ale jak na pierwsze auto to super. Plany też dobre :good:

Opublikowano
http://img843.imageshack.us/i/kopiadscf0177.jpg/ - zima. wiem wiem stoi jak dobry jeep;d na 17stkach tak tego nie widac; / narazie brak kasy na zawias..(ucze sie) jakie lampki na przód najbardziej polecacie?.. i jeszcze jedno pytanko jak myslicie pomalowac czarna dokładke tą pod zderzakiem w kolor?
Opublikowano

drewno dobrze wygląda, ja chętnie bym wstawił aluminium ale coś nie mogę znaleźć nigdzie :kwasny:

Opublikowano

ładna furka :tongue4:

fele też są spoko :wink4:

Pozwodzenia w modach :>

Opublikowano

mi zalezy jakie drewno jesli jest takie ciemne i do tego czarna skora to mi sie to bardzo podoba :tongue4:ale rzecz gustu,furka :good:bezawaryjnosci :hi: