Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Które gumowe dywaniki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

średnio ?:) przecież to dywaniki, będą do ochrony przed błotem i wodą a nie do podziwiania :tongue4:

no wiem ale coś mi się te lepiej wizualnie podobaja ale najważniejsze zeby były praktyczne ;)

Najlepiej pdojedz gdzieć gdzie mają oba rodzaje dotknij pomacaj, powąchaj i dokonaj wyboru.

Ja wybrałem petex.

Opublikowano

Ja właśnie na tą zimą wybrałem te dywaniki http://moto.allegro.pl/oryginalne-dywaniki-gumowe-audi-a4-b5-do01-m200310-i1362079631.html , nie pachną gumą, mają wysokie brzegi więc nie ma czegoś takiego że się przeleje woda, dywanik tylni od kierowcy jest krótszy, ponieważ fotel przedni przy przesuwaniu chaczył by o dywanik, w aucie nie widać tego, że jest krótszy. Mogę je jak najbardziej polecić :good:

Opublikowano

tylko PETE :good:X

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

kupuiłem PETEXy jest ok ale jeden dywanik nie pasował na stopery, troche rezania i jest dobrze :)

Opublikowano

kupiłem dywaniki MAT-GUM z Lubonia , nie maja dopasowanych do A4 B5 więc kupiłem do Passata. Kierowcy jest idealny , pasażera nie do końca dopasowany ale ogólnie dają rade :) koszt śmieszny zapłaciłem coś koło 50 zł

Opublikowano

kup ktorekolwiek z allegro, sa tansze i wyzsze od ori, ja kupilem w aso, dalem 200zl i szczerze mowiac nie jestem zadowolony...:/

Opublikowano

tylko petex niema lepszych

:good: zgadzam się w stu procentach...

Opublikowano

tylko petex niema lepszych

:good: zgadzam się w stu procentach...

Popieram

Jeszcze Schonek,są dobre i jakościowo i cenowo podobne do Petexów

Opublikowano

brat ostatnio kupił inne dywaniki , muszę powiedzieć ze moje patexy wyglądają dużo lepiej :)

Opublikowano

Ja właśnie na tą zimą wybrałem te dywaniki http://moto.allegro.pl/oryginalne-dywaniki-gumowe-audi-a4-b5-do01-m200310-i1362079631.html , nie pachną gumą, mają wysokie brzegi więc nie ma czegoś takiego że się przeleje woda, dywanik tylni od kierowcy jest krótszy, ponieważ fotel przedni przy przesuwaniu chaczył by o dywanik, w aucie nie widać tego, że jest krótszy. Mogę je jak najbardziej polecić :good:

Kupiłem podobne do tych które przedstawia kolega z tym że na giełdzie (w Mysłowicach za 100zł). Pasują idealnie :good: Stopery dobrze trzymają, mają wysokie boki więc woda się nie wylewa ogólnie polecam. :hi:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Koledzy a wiecie może czy można dostać tą gumę na tunel tylni?? Kumpel miał a4 z 97r. z ori dywanikami gumowymi i tam była takowa guma na tunel. Dajcie znać bo sprawa trochę pilna. :)

Opublikowano

Koledzy a wiecie może czy można dostać tą gumę na tunel tylni?? Kumpel miał a4 z 97r. z ori dywanikami gumowymi i tam była takowa guma na tunel. Dajcie znać bo sprawa trochę pilna. :)

widziałem takie na tunel w zestawach z allegro.

Tutaj znalazłem jakiś uniwersalny: http://sklep.autopartsimport.ogicom.pl/index.php/product/show/id/812

Opublikowano

http://allegro.pl/nowosc-uniwersalny-dywanik-na-srodkowy-tunel-i1502215898.html

http://allegro.pl/dywanik-oslona-na-tunel-i1500432640.html

http://allegro.pl/universalny-dywanik-gumowy-na-tunel-szary-i1512439884.html

Opublikowano

Ja mam schonek i są OK i uważam że są lepsze od petexów z tego względu że są zrobione z grubszej gumy,jedyny problem w tych co kupiłem że nie było stoperów w tylnych dywanikach ale sam sobie założyłem i po problemie.

• 1 rok później...
Opublikowano

ma ktos z rezaw plast takie w te smieszne koniczynki ? prosze o opinie

Opublikowano

No ja się nad nimi zastanawiałem ale w końcu kupiłem takie:

DYWANIKI GUMOWE AUDI A4 B5 95-01 CZARNE KORYTKA (2732680973) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Oczywiście chłopaki w tej hurtowni grubo marudzili żebym ich nawet nie oglądał bo nie pasują, bo to takie tylko na oko wymiary dobrane itp, itd...

Ja się uparłem że jednak je przymierzę i okazało się że pasują idealnie, wyprofilowane identycznie jak podłoga :whistling:

Przy mojej jasnej podłodze to co by to nie było i tak będzie wyglądać beznadziejnie więc bez owijania w bawełnę zanabyłem od razu 2 komplety :decayed:

Słoneczka, krateczki, kwiatuszki, paseczki... Jeden uj... byle by zimą śnieg z trepów się na nich zatrzymywał a nie wsiąkał w wykładzinę :facepalm: A na wiosnę jak się zużyją to je wypierdolę :naughty:

Nawet stopery im niepotrzebne bo tak są za***iście wyprofilowane że wypełniają całe wgłębienie w wykładzinie i się wcale nie przesuwają :whistling:

Opublikowano

Mariusz a jak z tylu sie ukladaja podrzuc fotki jak to w aucie wyglada bo te z rezawu w te smieszne koniczynki maja z tylu jedna dluzsza od drugiej ale w jakim celu?

Dzis sie przyjzalem i jak ja mam fotel prawie do konca odsuniety a zawsze opuszczony na max to faktycznie tam sanki moga zwijac ranty

Podrzuc foty bo musze cos szybko kupic

Opublikowano

Ojciec w A4 B5 ma PETEXY, wczesniej w golfie tez miałem PETEXY. Bardzo dobrze wykonane grube dywaniki:D Dzisiaj do A4 zamowilem Schonek popielate bo mam wnetrze swing zobaczymy jak beda pasowaly. Bede mogl porownac wykonanie z PETEXAMI

Opublikowano

Marjjjjjiiiiiuszzzz dawaj fotke

Petex sa spoko tylko jak dla mnie maja jeden minus brak rantu a ja z doswiadczenia wiem ze to sie przydaje wkoncu o to tez chodzi

jak ktos sam jezdzi a sporadycznie ktos mu naniesie sniegu to wporzo ale jak sie np do pracy jezdzi w kilku to juz nie tak pieknie

Opublikowano

aaaaa, dobra :decayed: idę do auta :decayed: