Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Które gumowe dywaniki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widze ze rezawy kilka osob zakupilo

Jak do tej pory nic zlego nie moge o nich powiedziec a ranty sie juz sprawdzily po ostatnim sniegu i nie widze sensu kupowania ori za ta kase 2szt bo co logo jest phiii a ranty jak by ich nie bylo to sa na zime zeby bylo czysto sucho i praktycznie a nie piknie panie .

Na wiosne znow welurek i bajka sprawa

Pozdro

Opublikowano

Panowie jak myślicie mam szare wnętrze w moim audi. Lepiej kopić gumowe dywaniki na zimę szare czy czarne ?? możne ma ktoś jakieś zdjęcia jak to wygląda w szarym kolorze ??

Opublikowano
Panowie jak myślicie mam szare wnętrze w moim audi. Lepiej kopić gumowe dywaniki na zimę szare czy czarne ?? możne ma ktoś jakieś zdjęcia jak to wygląda w szarym kolorze ??

to jaki kolor to juz od ciebie zalezy.ty je bedziesz codzien ogladał.ale mysle ze szare nie były by głupie.najwazniejsze zeby spełniały swoja funkcje w zimie.:naughty:

Opublikowano

Wyprowadzę Cię z błędu :naughty: Do B5 nie ma jasnych dywaników, tylko czerń :kwasny: Też mam jasny środek i szukałem a w końcu stwierdziłem że to pierd*le i kupiłem najtańsze czarne gumy skoro i tak będą beznadziejnie wyglądać :wink:

Opublikowano

Są szare do B5, a przynajmniej kiedyś były - mam jeszcze gdzieś w piwnicy takie gumy.

Fotki samych gum mam gdzieś w domu.

Opublikowano
Są szare do B5, a przynajmniej kiedyś były - mam jeszcze gdzieś w piwnicy takie gumy.

Fotki samych gum mam gdzieś w domu.

Daj mi do takich nowych linka, kupuję od razu :cwaniak:

Opublikowano
Opublikowano

bez przesady, ile tej wody tam będzie...

Opublikowano

imbusek ja kupiłem te dywaniki i też sie zatanawiałem ale stwierdziłem ze nie zakładam stoperów. Wody fakt nie wiele sie gromadzi i raczej nie powinna lecieć ale dla mnie jest ok bez stoperów. A dywaniki polecam choć jest problem z dopasowaniem z tylnymi ale jak juz sie ułożą to jest ok.

Opublikowano

Z tyłu to każde ciężko dopasować w B5 jeśli mają wysokie ranty :wink: Ale jest to niewidoczne i w niczym nie przeszkadza :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tez mam rezawy i stopery w swojej tylko wsadzilem bo jednak ucieka do przodu a reszta ok tyl wcale nie jest zle gdzies wczesniej foty wrzucalem

---------- Post dopisany 26-01-2013 at 09:55 ---------- Poprzedni post napisany 29-12-2012 at 17:09 ----------

:dziura:

Opublikowano

? :decayed:

Opublikowano

na dniach planuję kupić dywaniki gumowe na zimę, z doświadczenia podpowiedzcie które wybrać?

Opublikowano

powinienes wybrac te ktore pasuja do twojego modelu :decayed:

Opublikowano
na dniach planuję kupić dywaniki gumowe na zimę, z doświadczenia podpowiedzcie które wybrać?

Masz w tym wątku porównaną większość modeli dostępnych na allegro.

Poczytaj, obejrzyj i sam zdecyduj.

Opublikowano

:facepalm: nawet zdjecia powrzucalismy a i tak malo

kup czarne :polew:

Opublikowano

:) myślałem, że coś nowego zaproponujecie. Nie dziękuję za pomoc i biorę te:

AUDI A4 B5 1995-2001 DYWANIKI KORYTKA GUMOWE / GJK (2981211796) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

jeżeli coś z nimi będzie nie tak to tutaj napiszę ;)

Opublikowano
:) myślałem, że coś nowego zaproponujecie. Nie dziękuję za pomoc i biorę te:

AUDI A4 B5 1995-2001 DYWANIKI KORYTKA GUMOWE / GJK (2981211796) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

jeżeli coś z nimi będzie nie tak to tutaj napiszę ;)

Powyższe dywaniki też zostały tutaj opisane. Dziękować nie musisz, to już kwestia kultury :hi:

Ale oczywiście Twoje spostrzeżenia na ich temat będą mile widziane :wink: