Remik-A4 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Moje pierwsze i pewnie nie ostatnie Audi Zakupiona w 2009r. 81000 mil wiec raczej jak auto z 2006/07 Czarna A4 1.8T AVJ B6 manual oczywiscie Folia Lamin-x pakiet S-line, skora, Xenon 6000k, hamulce S4 B8 lekka sciema szyb, inlet pipe, 034 HFC + Milltek cat back, K&N itd. RIEGER - przedni zderzak z nowej kolekcji VOTEX - przedni grill, tylny zderzak i spojler na klape Zawias S, gumy 235/35/19 felgi 19" z przodu 8.5J - rant 7cm z tylu 9.5J - rant 11cm Wiem ze mozna wydlubac z tego 1.8t nawet 500KM lecz ja bardzooo wolno jezdze wiec taka dlubanina nie wchodzi w gre zapomnialem dodac, ze program na 182KM i 290NM robiony przez Alana Jeffery To taki znawca modow... SAGARIS modzony przez Alana COBRA !!! LAMBO !!! NOBLE M12 !!! dwa takie brykaja po miescie tutaj jest tego wiecej - < < < ENGINE TUNER > > > Mam okolo 30 mil do tego Magika wiec jak fundusze sie zgromadza to beda niezle czary :>
pablo_9 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 nice, nice ze znaczkami tylko bym nie przesadzał
GILI Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Kompletny pakiet Rieger,to dość ostre modzenie. Przydał by się bix i zdejmij s-kę z klapy,a będzie
MARCIN607 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 znaczek S nie po tej stronie jest :>
GILI Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 maska w pakiecie ma większy garb i listwy na progach też są inne... rzeczywiście piszesz,że progi będziesz zakładał
Remik-A4 Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 dokladnie takie jak na tej aukcji http://cgi.ebay.de/Rieger-Seitenschweller-Schacht-Audi-A4-B6-8E-/150484192864?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item23098e8e60 [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 21:06_________________________________________________ znaczek S nie po tej stronie jest :> :>
retrikal Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 S, q, s-line, brakuje jeszcze 1.8 tdi :naughty: furka zacna, aczkolwiek zwolennikiem pakietu riegera nie jestem... :gwizdanie: felga robi robotę, ale przydałoby się do tego rantu zmniejszyć troszkę odstęp między błotnikiem a oponą :kox: zwłaszcza, że poruszasz się po raczej dobrych ścieżkach gratki i powodzenia w dalszym modzeniu!
grzes1150 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 znaczek S nie po tej stronie jest :> kiera nie po tej stronie to i znaczek też Ten przedni Riger 300 konna ośka wcale dobrze nie będzie się prowadzić - no chyba że znaczek Quattro tu pomoże Powodzenia i bezawaryjności życzę :good:
Remik-A4 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 300 konna ośka wcale dobrze nie będzie się prowadzić Czyli rozsadniej wlozyc k04-015 i z dodatkowymi gratami dusic do 250 KM ?
Młody Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Rieger to tu jest tylko przedni zderzak tył to Ms albo vortex jak kto woli. Do pakietu brakuje Ci troszkę i felgi małe tak to oki
Remik-A4 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 Mlody tak tez pisalem w opisie wiec nic nowego nie odkryles a i nie jest to " Vortex " a VOTEX :> i nie " Ms " a MS DESIGN doloze jeszcze progi Rieger a tyl zderzak i spojler Votexa zostanie bo bardzo mnie sie podoba I ze stylizacji zew. bedzie tyle :>
grzes1150 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Mlody tak tez pisalem w opisie doloze jeszcze progi Rieger a tyl Votexa zostanie bo bardzo mnie sie podoba I ze stylizacji zew. bedzie tyle :> Fajne te progi Jaja sobie robisz kolego czy na serio masz taki gust ??? A co to za kominy i jak to gra?????
Flyer Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Jaja sobie robisz kolego czy na serio masz taki gust ??? Co to za kominy i jak to gra????? o gustach sie nie dyskutuje. :gwizdanie: fakt faktem, RIEGER jest specyficzny i nie w moich klimatach, ale na szczescia masz duze kola. Gdyby to bylo mniej niz 19" to wygladaloby duuzo gorzej.
Remik-A4 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 Uwielbiam Niemiecki tuning Nie stosuje Laminatow i nigdy nie bede !!! :gwizdanie: a seryjne auta to tylko seria jak " miliony " innych... :cool1: przynajmniej takie jest moje zdanie :> Fakt, ze wczesniejsze stylizacje firm tuningujacych Audi mialy ksztalty bardziej okragle i nagle taka zmiana moze dziwic i nie przypasuje kazdemu... Zderzak wyglada agresywnie nawet bardzo i to mnie sie podoba Tak jak cala nowa stylizacja Riegera moze sie podobac lecz nie musi... moja 3ka ma tez podobny itd. Tutaj S5 i body Riegera na 21" - przekozak !!! :notworthy: ]SUPERSPORT%20Audi%20S5%20Projekt%20Bodensee%202009
Maciek80 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Racja, Rieger ma dość specyficzny styl ale mi się Twoje auto podoba, zresztą widziałem je już sporo czasu temu u konkurencji :> Ładnie Ci to wyszło, chociaż progi to jak dla mnie ładniejsze są teraz. Ale kwestia gustu.
laki83 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 furka fajna...i juz ją widziałem na innym forum..kimer jeżeli dobrze kojarze :> cała mi sie podoba..nawet tego regiera da sie przegryzc heheh..tez mam takiego sedana...i od długiego czasu szukam tej dokładki do tyłu z votexa co ty masz ale nigdzie niema...a co do auta to zgodze sie z jednym z kolegów..daj mu bixy albo zrób ciemne środki lamp i bedzie
mikibu1982 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Super autka można się zakochać
Remik-A4 Opublikowano 10 Października 2010 Autor Opublikowano 10 Października 2010 daj mu bixy albo zrób ciemne środki lamp i bedzie no to moze wygladac ciekawe :> chyba tak
truckmaniac Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 daj mu bixy albo zrób ciemne środki lamp i bedzie no to moze wygladac ciekawe :> chyba tak Ale to nie są Bixy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi