Remik-A4 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ostatnio czarna przeszla mini serwis Przejechala juz z ksiazka 100000 mil jak na A4 z 2002 roku to chyba calkiem ok Zamontowana zostala takze wieksza trabka dolotowa cos takiego tylko " no name " za polowe tej ceny - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
AMON Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Fotki oglada sie bardzo milo i z mala zazdroscia ,ale ogladajac twoj temat ciagle brakuje mi tu progow w tym aucie a wtedy bylalby duza pochwala i mysle pewne dopelnienie, takze jak to mowi ziomek Robert nie opierdalamy S I E i do dziela,pzdr.
Remik-A4 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2011 Fotki oglada sie bardzo milo i z mala zazdroscia ,ale ogladajac twoj temat ciagle brakuje mi tu progow w tym aucie a wtedy bylalby duza pochwala i mysle pewne dopelnienie, takze jak to mowi ziomek Robert nie opierdalamy S I E i do dziela,pzdr. progi :> zgadza sie mam juz od pol roku wymalowane nowe progi ABT ( dedykowane dla A4 B7 ) troche sie opierdal. z tematem bo mam jeszcze inne rozwiazanie :> wiec ( jeszcze ) czekaja w pudelku
Bart-S Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Fajne te progi - szkoda tylko, że zderzaki ABT tak kiepsko zrobili (tandetnie wyglądają więc trzeba jakiś inny wypas do tego dołożyć). Generalnie chyba najładniej wyjdzie mixer front S line, progi ABT i d*pa od Votexa.
MARCIN607 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 mixer front S line, jak to wygląda :?:
Bart-S Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 mixer front S line, jak to wygląda :?: Pisząc mikser - miałem na myśli mix bodykitów
MARCIN607 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 mixer front S line, jak to wygląda :?: Pisząc mikser - miałem na myśli mix bodykitów
Remik-A4 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2011 mixer front S line, progi ABT i pupa od Votexa. Tak sie sklada Bartek, ze przedni S-line ( bez srodkowej kratki ) mam w PL W tym roku nie wybieralem sie Czarna do PL bo ostatnio ( 2 lata temu ) po takiej wizycie opony do wymiany $$$$ i zderzak VOTEX tez sie podsypal pod koniec pobytu 2 dni przed powrotem przyszedl zderzak S-line z alleee lecz nie starczylo czasu aby go wymalowac / zalozyc wiec w UK kupilem Riegera :> Jak przyjdzie zawitac ponownie to na pewno zrobie przymiarke
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Remik - ale wiesz, że to tylko moje "widzimisię". Auto składaj tak jak uważasz
AMON Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 mam juz od pol roku decayed wymalowane nowe progi ABT ( dedykowane dla A4 B7 )troche sie opierdal. z tematem bo mam jeszcze inne rozwiazanie cheesy wiec ( jeszcze ) czekaja cool1 w pudelku wink4 Dobrze,ze czekaja ,ufff to teraz juz moge spac spokojnie a jakie masz inne rozwiazanie w zanadrzu ?
Dev Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 hamulce tył ogarnałeś ? bo troche dziwnie wyglada... :mysli:
Remik-A4 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2011 Remik - ale wiesz, że to tylko moje "widzimisię". Auto składaj tak jak uważasz Wiem Bartek :> dzieki za propozycje Dobrze,ze czekaja ,ufff to teraz juz moge spac spokojnie a jakie masz inne rozwiazanie w zanadrzu ? co bedzie czas pokaze hamulce tył ogarnałeś ? bo troche dziwnie wyglada... :mysli: Tomek nie widzisz, ze zmienilem klocki a tak powaznie jak widac jeszcze NIE Jak masz / bedziesz mial tyl od S4 w dobrej $$$ to z checia to poprawie
Młody_drog Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Co chwile się pokazują jakieś w dziale sprzedam... Obserwuj, ostatnio siemian miał 300mm na tył zestaw
Dev Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 mówimy o rozsądnych pieniadzach.... :decayed: :decayed: ja taniej sprzedaje juz pomalowane, na nowych tarczach i klockach :polew:
Remik-A4 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2011 Polysk na szybko szmatka i spray Jak, ktos liczy na bardzo szybki efekt to polecam ( oczywiscie po uprzednim umyciu ) Auto Glym Aqua Wax
MARCIN607 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Remik czegos mi brakuje na zsewnątrz- wiem że ma być back ale.. juz wiem lampy tylnie malowałeś nie potrzebnie moim zdaniem oczywiście- teraz taki smutny ten samochód
Remik-A4 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Opublikowano 5 Lipca 2011 Koncepcja czarna wiec lampion tez Ja tam lubie Marcin takie " smutasy " ...choc, kto wie jak to puzniej bedzie i na jak dlugo bo przeglad sie zbliza
Rekomendowane odpowiedzi