David Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 jak kupowalem swoja to nie planowalem wydechu od 2.5 tdi ale pozniej sie naoogladalem u innych i mnie wzielo no widzialem ta aukcje ale niestety taka jak moja fajna tez jest dokladka od Hofele http://cgi.ebay.de/Hofele-Heckstosstange-EVO-Look-Audi-A4-B6-8E-/150428854193?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item23064227b1#ht_4682wt_922
Remik-A4 Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 fajna ale Votex jak dla mnie lepszy [br]Dopisany: 13 Październik 2010, 15:28_________________________________________________no i za te 300 euro kupisz go na pewno
badboy Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 nic nie sprzedaje Kur... chlopaki laminaty chcecie kupowac :polew: :thumbdown: Jak nie chcecie wydawac na orginalne to przynajmnie zamienniki ale z plastiku tzw. ABS !!! tutaj macie takie cos ale wyglada o wiele http://cgi.ebay.co.uk/Audi-A4-S4-8E-B6-Sport-Boot-Spoiler-Lip-Trim-S-Line-DTM-/220679838257?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item33618b1a31 ten moze i lepiej ale nie jest ori i to pieprzony laminat za 300 :polew: http://cgi.ebay.co.uk/AUDI-A4-B6-BOOT-LIP-SPOILER-S4-LOOK-/200525816498?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2eb04522b2 Ja mam oczywiscie ori :> na klapie... Dziwi mnie to, ze jestescie zaszokowani cenami ori :gwizdanie: Wiem, troche to kosztuje ale lepiej aby przemiana przebiegala " wolniej " niz badziew zakladac na szybko... Jak by kto pytal o dalsze ceny stylizacji zew. : listwy S4 na drzwi takie jak mam kosztuja jakies 1700zl - nie malowane ! zdezak tylny Votexa ktory sie widzi tobie David okolo 1400zl - nie malowany ! grill Votex bez znaczka oooo kosztowal mnie okolo 500zl brewki Rieger 350 zl dochodzi do tego jeszcze zderzak przedni Rieger 360 funtow - nie malowany ! i progi Rieger ktore chce zalozyc 260 funtow - nie malowane ! dowiedzialem sie juz ile bedzie mnie kosztowac wymalowanie progow i zalozenie, kolejne 200 funtow same felgi 4 szt. to jakies 4500 zl ps. a mam ich wiecej :> w sumie 5 szt. 8.5J i 2szt. 9.5 J 4 gumy kolejne 4200zl do tego dochodza jeszcze progi Votex ktore mam i wspomniany wczesniej spojler na klape no troche kasy wydalem i wydam jeszcze ale wszystko jest Orginalne :good: [br]Dopisany: 13 Październik 2010, 07:27_________________________________________________ z profilami zdecydowanie lepiej ja mam takie male wyciecia w dokladce,jakby ktos widzial taka dokladke z profilami to dac znac no ale lotke na klape bede wrzucal dzieki za bezposrednie porownanie :> nasze a4 sa podobne do siebie dokladki tyl fele 19 czarne w srodku rant srebrny moze pomaluj/wymien sobie ta listwe czarna pod tablica jak ja mam mi zostalo tylko wymienic chrom wokol szyb i bedzie cala black no troszke sa podobne... a z ta listwa srebrna to dobry pomysl zobacz sobie autko młodego_droga. Poznasz że to laminat ? wiesz jeszcze mnie póki co nie pogięło żeby 1500zł za kąsek plastiku zapłacić - na tyle kasą nie sram
retrikal Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 wszystko jest Orginalne :good: jak chcesz być taki maks oryginalny, to zacznij od kupna słownika języka polskiego... oczywiście tylko ori :polew: listwa tył - obowiązkowo na czarno! pozdrawiam
Remik-A4 Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 jak chcesz być taki maks oryginalny, to zacznij od kupna słownika języka polskiego... oczywiście tylko ori :polew: listwa tył - obowiązkowo na czarno! pozdrawiam He he no zapomnialem tam wcisnac yyyyyy dzieki :>
Remik-A4 Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 zobacz sobie autko młodego_droga. Poznasz że to laminat ? wiesz jeszcze mnie póki co nie pogięło żeby 1500zł za kąsek plastiku zapłacić - na tyle kasą nie sram ja tez nie sram kasa i prawie 2 lata juz modze... ten kasek plastiku co mam kosztuje okolo 1200zl nowy mozna przeciez kupic uzywke taniej szukajac jakis rozbitkow itp. Mlody ma piekna ta B6 stke i styl S zachowany to tym bardziej dziwi mnie fakt, ze kupil laminat jak piszesz... i mieszka/pracuje w Irlandii a tam mozna smialo wychaczyc ori Wybacz ale podjebanych laminatow z allegro itp. nie zakladam... i to nie jest tylko moje zdanie... a laminat to badziewie poszukaj w necie jak mnie nie wierzysz... idac dalej to po co wywalac pieniadze na Turbine ori jak mozna kupic 4x tansza Made in China :polew: Fakt cena dosc duza za kawalek plastiku ale jak nie masz tyle fafusty to nic prostrzego, kup tzw. " no name " ale z ABSu !!! powinien kosztowac max 300zl - 400zl a przynajmniej jakosc materialu jest 100 razy lepsza :good: Ps. Wychodze z zalozenia, ze to wlasciciel powinien byc w 100% zadowolony bo nie modzimy przeciez aut pod " publiczke " wiec jak ktos chce niech zaklada... Ja wyrazam tylko swoje szczere zdanie ( po to jest forum ) a co wlasciciel zrobi to juz jego sprawa :gwizdanie:
laki83 Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Remik z tym zderzakiem z votexa w serwisie to za mało....byłem u mnie nie daleko pytac o to ...ii za przedni zawołali 1700zł ale zdajesz im swój stary a za tył 1800zł heheeh makabra...ja też poluje na ten zderzak z votexa do tyłu na 2 kominy bo też mam 1.8T i dużo czytałem i oglądałem to wiem że w anglii i w irlandii to nie ma dużego problemu kupić te zderzaki...szkoda że w polsce tak ciężko
Młody_drog Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Mlody ma piekna ta B6 stke i styl S zachowany to tym bardziej dziwi mnie fakt, ze kupil laminat jak piszesz... i mieszka/pracuje w Irlandii a tam mozna smialo wychaczyc ori Młody ma też 18 lat, uczy się i pracuje na pół etatu, to, że mieszkam w Irlandii nie znaczy, że sram pieniędzmi i mogę wydawać na co chcę... poza tym to nie widzi mi się wydawać tyle kasy na kawałek plastiku jak mogę mieć coś, co wygląda identycznie za 1/12 tej ceny... Nawet jak mi się zrobi dziadostwo z tego za rok to kupie jeszcze jedno dziadostwo... Tyle na ten temat A co do turbin, to żeś porównanie podał jak piernik do wiatraka... Made in china to mogę sobie kupić spojler albo coś co nie wpływa na nasz komfort/bezpieczeństwo, a turbina to praktycznie najważniejsza rzecz w aucie zaraz po oponach Tak samo mogę powiedzieć, że votex mi się nie podoba w ogóle bo po mieście w którym mieszkam jeździ z 30 a4ek z votexami i naklejkami Rs4, s4 1.9tdi quattro, s line sranie w banie...
badboy Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 zobacz sobie autko młodego_droga. Poznasz że to laminat ? wiesz jeszcze mnie póki co nie pogięło żeby 1500zł za kąsek plastiku zapłacić - na tyle kasą nie sram ja tez nie sram kasa i prawie 2 lata juz modze... ten kasek plastiku co mam kosztuje okolo 1200zl nowy mozna przeciez kupic uzywke taniej szukajac jakis rozbitkow itp. Mlody ma piekna ta B6 stke i styl S zachowany to tym bardziej dziwi mnie fakt, ze kupil laminat jak piszesz... i mieszka/pracuje w Irlandii a tam mozna smialo wychaczyc ori Wybacz ale podjebanych laminatow z allegro itp. nie zakladam... i to nie jest tylko moje zdanie... a laminat to badziewie poszukaj w necie jak mnie nie wierzysz... idac dalej to po co wywalac pieniadze na Turbine ori jak mozna kupic 4x tansza Made in China :polew: Fakt cena dosc duza za kawalek plastiku ale jak nie masz tyle fafusty to nic prostrzego, kup tzw. " no name " ale z ABSu !!! powinien kosztowac max 300zl - 400zl a przynajmniej jakosc materialu jest 100 razy lepsza :good: Ps. Wychodze z zalozenia, ze to wlasciciel powinien byc w 100% zadowolony bo nie modzimy przeciez aut pod " publiczke " wiec jak ktos chce niech zaklada... Ja wyrazam tylko swoje szczere zdanie ( po to jest forum ) a co wlasciciel zrobi to juz jego sprawa :gwizdanie: młody nie ma auta w stylu S - tylko s-line'owym jak już, a pytam o te zamienniki (może być ABS cena 300-400zł jest do przyjęcia przecież, ale nie 3X tyle...) gdyż napewno można kupić dobry zamiennik który nie odbiega wiele od ori, a napewno stosunek jakość/cena przemawia na jego korzyść.T ylko kwestia jest taka aby kupić coś sprawdzonego, a napewno taka osoba była której się udało i dlatego nagłaśniam trochę tę kwestię, bo jak widzisz chętnych jest trochę którzy napewno nie wkładają byle czego do swoich autek, lecz są podobnego zdania co ja - iż te ~ 1500zł za kawałek plastiku to za dużo. Nie wiem też jaki ma sens porównywanie turbiny made in china do plastiku :gwizdanie: to chyba zupełnie inna kwestia.
Remik-A4 Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 badboy masz racje turbina to nie najlepszy przyklad z mojej strony... ale nie cierpie podrobek a szczegolnie z badziewiastych materialow lub na badziewnej czesci uwazam, ze lepiej poczekac niz kupic bubel :> tyczy sie doslownie wszystkiego... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ok miejsza o to mam dla was podkrete :gwizdanie: w postaci nowego zderzaka na tyl firmy VOTEX - dokladnie taki jak mam WIELKA OKAZJA !!! wiecej niz polowa ceny !!! 63 funty Na Niemcy ale mysle, ze do PL tez sie da wyslac za ta cene bo ma wysylke worldwide wiec i PL tylko trzeba zapytac i miec oczywiscie konto ebay.pl lub ebay.xxx za jakies 1000 zl ta dokladka moze byc wasza Nowka a nie uzywka ! Ps. ten sklep ma za***iste obnizki na wiele czesci ori wiec korzystajcie moze tak pomoge Votex sedan http://cgi.ebay.co.uk/NEW-GENUINE-AUDI-A4-B6-VOTEX-REAR-BUMPER-SPOILER-SKIRT-/190453556954?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2c57eaa6da avant http://cgi.ebay.co.uk/NEW-GENUINE-AUDI-A4-B6-VOTEX-REAR-BUMPER-SPOILER-SKIRT-/400161683201?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5d2b7eb701 lub jak chce ABT oczywiscie ori za grosze :gwizdanie: - normalna cena 10x tyle !!! http://cgi.ebay.co.uk/NEU-AUDI-A4-B6-8E-LIMO-ABT-HECKSCHURZE-HECK-SPOILER-/400162315806?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item5d2b885e1e i avant http://cgi.ebay.co.uk/NEU-AUDI-A4-B6-AVANT-ABT-HECKSCHURZE-SPOILER-Nur-79-/400136964785?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item5d2a058ab1 widzisz badboy mozna kupic ori duzo taniej tylko troche cierpliwosci i trzeba wiedziec gdzie szukac :>
badboy Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 badboy masz racje turbina to nie najlepszy przyklad z mojej strony... ale nie cierpie podrobek a szczegolnie z badziewiastych materialow lub na badziewnej czesci uwazam, ze lepiej poczekac niz kupic bubel :> tyczy sie doslownie wszystkiego... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ok miejsza o to mam dla was podkrete :gwizdanie: w postaci nowego zderzaka na tyl firmy VOTEX - dokladnie taki jak mam WIELKA OKAZJA !!! wiecej niz polowa ceny !!! 63 funty Na Niemcy ale mysle, ze do PL tez sie da wyslac za ta cene bo ma wysylke worldwide wiec i PL tylko trzeba zapytac i miec oczywiscie konto ebay.pl lub ebay.xxx za jakies 1000 zl ta dokladka moze byc wasza Nowka a nie uzywka ! Ps. ten sklep ma za***iste obnizki na wiele czesci ori wiec korzystajcie moze tak pomoge Votex sedan http://cgi.ebay.co.uk/NEW-GENUINE-AUDI-A4-B6-VOTEX-REAR-BUMPER-SPOILER-SKIRT-/190453556954?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2c57eaa6da avant http://cgi.ebay.co.uk/NEW-GENUINE-AUDI-A4-B6-VOTEX-REAR-BUMPER-SPOILER-SKIRT-/400161683201?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5d2b7eb701 lub jak chce ABT oczywiscie ori za grosze :gwizdanie: - normalna cena 10x tyle !!! http://cgi.ebay.co.uk/NEU-AUDI-A4-B6-8E-LIMO-ABT-HECKSCHURZE-HECK-SPOILER-/400162315806?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item5d2b885e1e i avant http://cgi.ebay.co.uk/NEU-AUDI-A4-B6-AVANT-ABT-HECKSCHURZE-SPOILER-Nur-79-/400136964785?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item5d2a058ab1 widzisz badboy mozna kupic ori duzo taniej tylko troche cierpliwosci i trzeba wiedziec gdzie szukac :> nie przeczę że nie wiem coś na ten temat gdyż sam szukałem zderzaka Caractere (przez pół roku) i opłacało się - a jest on jeszcze trudniejszy do dorwania aniżeli Votex czy MSDesign... a cena nowego jak zwykle powala na kolana. będę się rozglądał... jak znajdziesz spojlerek S4 w ciekawej cenie daj znać po za tym nie jestem jakimś radykałem jeśli chodzi o wyłączność oryginalnego body do b6 (S4,S-line) Twoje autko napewno robi wrażenie na żywo i najważniejsze po to modzimy aby nasz pupilek cieszył NASZE oko a nie oko innych forumowiczów a to jest chyba najważniejsze
Remik-A4 Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 Twoje autko napewno robi wrażenie na żywo i najważniejsze po to modzimy aby nasz pupilek cieszył NASZE oko a nie oko innych forumowiczów a to jest chyba najważniejsze zgadza sie co do fotek to chyba kazdy z klubowiczow uwaza , ze jego auto wyglada 2 x lepiej real [br]Dopisany: 14 Październik 2010, 02:13_________________________________________________ no widzialem ta aukcje ale niestety taka jak moja David tutaj masz uzywke taka jaka chcesz Wysylka EU http://cgi.ebay.pl/Audi-A4-B6-VOTEX-Heckschurze-Heckspoiler-TOP-SELTEN-/120634351045?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item1c165e1dc5
David Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Remik dzieki wielkie bede licytowal
Remik-A4 Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 i z tego co dobrze widze to nie bedziesz musial malowac $$$
leon_stalowawola Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 jak dla mnie kozak moja następna a4 musi być czarna!!
Remik-A4 Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 Remik dzieki wielkie bede licytowal no i co wygrales ? bo poszla bardzo tanio :gwizdanie:
David Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Remik dzieki wielkie bede licytowal no i co wygrales ? bo poszla bardzo tanio :gwizdanie: nie bo cena wysylki byla podana tylko na Niemcy a moj kolega ktory ma konto na ebay zapytal go o koszta wysylki do PL to nie odpisal ale kumpel mowi ze wysylka moze byc od 60 do 80 euro bo to jest duze wiec odpuscilem bo 250-300zl za wysylke to troche przesada...bede szukal czegos na allegro
Remik-A4 Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 Maly mod Przednie lampy i kierunki. folia Lamin-x GunSmoke http://www.lamin-x.co.uk/gallery/gunsmoke.htm wyglada zajeb... policja sie nie czepia no i najwazniejsze przechodzi przeglad - przynajmniej w UK do tego wlasciwosci ochronne bo jest bardzo gruba tak jak chyba 10 normalnych zlepionych razem !!! nie zmienia koloru swiatel !!! cena dystrybutora okolo 130 zl. za 12x28 inch :gwizdanie: foty robine w dzien oczywiscie
truckmaniac Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 No stary. Folia jest :good:
Rekomendowane odpowiedzi