Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BKE] Pakiet S4 [ BRD ] [FMIC] [BQ] [soft ROGAL] [Hebel S4 345mm]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawe czy policjanty się nie doczepią bo u nas w Rzeszowie wyczuleni na to :decayed:

Ja mam tak od roku i nikt się jeszcze nie doczepił :gwizdanie: a wygląda :good:

Opublikowano

wiesz że nawet nie wiem ile to jest % bo on miał 3 rodzaje foli jasną która jest na przodzie ciemniejszą na tył i miał jeszcze taką co nic nie było widać :decayed:

Opublikowano

wiesz że nawet nie wiem ile to jest % bo on miał 3 rodzaje foli jasną która jest na przodzie ciemniejszą na tył i miał jeszcze taką co nic nie było widać :decayed:

Wygląda super, zaryzykuję i jak ściemę szybek a co... najwyżej dowód poleci :polew:

Opublikowano

Wygląda super, zaryzykuję i jak ściemę szybek a co... najwyżej dowód poleci :polew:

Dokładnie ale ja pewnie bym teraz to przyciemnił sam tylko dobrą folie kupić. Najwięcej pierdzielenia jest z tylną szybą a boczne to się robi w 5 min :decayed: oczywiście po wymontowaniu :wink4:

Opublikowano

a nie chciales przednich bocznych sciemnic mniej? tak zeby byla "gradacja" ?

bo teraz masz mega ciemny bok + jasna przednia szybe...

Opublikowano

a nie chciales przednich bocznych sciemnic mniej? tak zeby byla "gradacja" ?

bo teraz masz mega ciemny bok + jasna przednia szybe...

No to są ściemnione przednie mniej :decayed: na fotce tego tak nie widać ale a żywo widać ze tył jest trochę ciemniej

Opublikowano

tez bym chcial sobie scieminc szybki :) ......tylko moja slubna nie pozwoli mi :vava: mowi ,ze karawanem nie bedzie jezdzic :blink:

Opublikowano

tez bym chcial sobie scieminc szybki :) ......tylko moja slubna nie pozwoli mi :vava: mowi ,ze karawanem nie bedzie jezdzic :blink:

to powiedz jej ze jeżeli nie da ci ściemnić szyby to faktycznie sprawisz ze się przejedzie karawanem i to prawdziwym u mnie pomogło :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

i ma racje :naughty:

Opublikowano

To musisz jej to jakoś przetłumaczyć :kox:

Tutaj moje 2 parchy

40835459.jpg

Na tych fotkach coś widać ze przód jest delikatniej

46693692.jpg

73239598.jpg

41916069.jpg

Opublikowano

teraz to spoko widac :kox:

Opublikowano

Grześ ty musisz swoją przyciemnić bo avant zaciemniony wygląda po prostu :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Pakujesz w B6, a B7 stoi taka bidna ;( :decayed:

Opublikowano

i taka zostanie w parcha nie ma co kasy pakować :decayed: jeszcze motor bokiem wyskoczy :polew:

Opublikowano

A dla mnie za ciemno :wink4: ale to moje zdanie :wink4:

Opublikowano

Na żywo jest inaczej niż na foto ale to zależy pod jakim kontem patrzysz :wink4:

Opublikowano

Na żywo jest inaczej niż na foto ale to zależy pod jakim kontem patrzysz :wink4:

wiem wiem i z letnik kołem lepiej :wink4: luzik super wyszło :good: baaaaaardzo ładny sedanik !!!

Opublikowano

i taka zostanie w parcha nie ma co kasy pakować :decayed: jeszcze motor bokiem wyskoczy :polew:

:polew:

Dokładnie :)

Jak przyciemniałeś 3 stopień tył a drugi przód :mysli:

Bo chyba masz podobnie jak u mnie :mysli:

Opublikowano

chcialem to samo napisac, ale znowu byscie powiedzieli, ze tylko marudze :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...