miodzio Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 ciekawe czy policjanty się nie doczepią bo u nas w Rzeszowie wyczuleni na to Ja mam tak od roku i nikt się jeszcze nie doczepił :gwizdanie: a wygląda
virus Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 wiesz że nawet nie wiem ile to jest % bo on miał 3 rodzaje foli jasną która jest na przodzie ciemniejszą na tył i miał jeszcze taką co nic nie było widać
kileeer Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 wiesz że nawet nie wiem ile to jest % bo on miał 3 rodzaje foli jasną która jest na przodzie ciemniejszą na tył i miał jeszcze taką co nic nie było widać Wygląda super, zaryzykuję i jak ściemę szybek a co... najwyżej dowód poleci
virus Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 wiesz że nawet nie wiem ile to jest % bo on miał 3 rodzaje foli jasną która jest na przodzie ciemniejszą na tył i miał jeszcze taką co nic nie było widać Wygląda super, zaryzykuję i jak ściemę szybek a co... najwyżej dowód poleci Dokładnie ale ja pewnie bym teraz to przyciemnił sam tylko dobrą folie kupić. Najwięcej pierdzielenia jest z tylną szybą a boczne to się robi w 5 min oczywiście po wymontowaniu
Flyer Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 a nie chciales przednich bocznych sciemnic mniej? tak zeby byla "gradacja" ? bo teraz masz mega ciemny bok + jasna przednia szybe...
virus Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 a nie chciales przednich bocznych sciemnic mniej? tak zeby byla "gradacja" ? bo teraz masz mega ciemny bok + jasna przednia szybe... No to są ściemnione przednie mniej na fotce tego tak nie widać ale a żywo widać ze tył jest trochę ciemniej
wrclaguna Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 tez bym chcial sobie scieminc szybki ......tylko moja slubna nie pozwoli mi mowi ,ze karawanem nie bedzie jezdzic
miodzio Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 tez bym chcial sobie scieminc szybki ......tylko moja slubna nie pozwoli mi mowi ,ze karawanem nie bedzie jezdzic to powiedz jej ze jeżeli nie da ci ściemnić szyby to faktycznie sprawisz ze się przejedzie karawanem i to prawdziwym u mnie pomogło :polew:
Flyer Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 tez bym chcial sobie scieminc szybki ......tylko moja slubna nie pozwoli mi mowi ,ze karawanem nie bedzie jezdzic i ma racje
virus Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 tez bym chcial sobie scieminc szybki ......tylko moja slubna nie pozwoli mi mowi ,ze karawanem nie bedzie jezdzic To musisz jej to jakoś przetłumaczyć Tutaj moje 2 parchy Na tych fotkach coś widać ze przód jest delikatniej
virus Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 Grześ ty musisz swoją przyciemnić bo avant zaciemniony wygląda po prostu :kox: :kox:
Chuck Norris Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Pakujesz w B6, a B7 stoi taka bidna ;(
virus Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 i taka zostanie w parcha nie ma co kasy pakować jeszcze motor bokiem wyskoczy
Wąski Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 A dla mnie za ciemno ale to moje zdanie
virus Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 A dla mnie za ciemno ale to moje zdanie Na żywo jest inaczej niż na foto ale to zależy pod jakim kontem patrzysz
Wąski Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 A dla mnie za ciemno ale to moje zdanie Na żywo jest inaczej niż na foto ale to zależy pod jakim kontem patrzysz wiem wiem i z letnik kołem lepiej luzik super wyszło baaaaaardzo ładny sedanik !!!
PABLO Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 i taka zostanie w parcha nie ma co kasy pakować jeszcze motor bokiem wyskoczy A dla mnie za ciemno ale to moje zdanie Na żywo jest inaczej niż na foto ale to zależy pod jakim kontem patrzysz Dokładnie Jak przyciemniałeś 3 stopień tył a drugi przód Bo chyba masz podobnie jak u mnie
Flyer Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 A dla mnie za ciemno ale to moje zdanie chcialem to samo napisac, ale znowu byscie powiedzieli, ze tylko marudze
Rekomendowane odpowiedzi