Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi Q7 4.2 TDI S-line, 21", V12 look, LED, TV, DVD, Webasto -> SPRZEDANE :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetnie wygląda na tych kołach :good:

Opublikowano

a ja podbije jeszcze

co do nowego A8 4.2tdi - dzisiaj na A4 miałem okazję się popstrykać z takim klientem - efekt był taki, że zszokowany zjechał za mną na stację - moim zdaniem - żadne A8 "nie jedzie" :D - fakt dupowóz przewygodny, ale za te pieniadze brałbym RS6, tym bardziej że właścicielem był młody facet (kole 35 na oko)

z każdego przedziału 90/100, 130 i 150 do końca - robił się coraz mniejszy w lusterku

No to nic tylko pogratulować mocnego auta, bo ograć 800Nm i 350KM które robią 100 w 5,5 to już coś.

A co do kiery to bez wymiany modułu się nie obejdzie. ale i tak hgw czy multi obsluzy wszystkie funkcje fisa.

Ja jakoś nie mogę się do niej przekonać i nie wiem czy ja będę zmieniał. Póki co i tak mam 2kiery lato+zima i chyba przy tym zostanę.

Opublikowano

a ja podbije jeszcze

co do nowego A8 4.2tdi - dzisiaj na A4 miałem okazję się popstrykać z takim klientem - efekt był taki, że zszokowany zjechał za mną na stację - moim zdaniem - żadne A8 "nie jedzie" :D - fakt dupowóz przewygodny, ale za te pieniadze brałbym RS6, tym bardziej że właścicielem był młody facet (kole 35 na oko)

z każdego przedziału 90/100, 130 i 150 do końca - robił się coraz mniejszy w lusterku

No to nic tylko pogratulować mocnego auta, bo ograć 800Nm i 350KM które robią 100 w 5,5 to już coś.

A co do kiery to bez wymiany modułu się nie obejdzie. ale i tak hgw czy multi obsluzy wszystkie funkcje fisa.

Ja jakoś nie mogę się do niej przekonać i nie wiem czy ja będę zmieniał. Póki co i tak mam 2kiery lato+zima i chyba przy tym zostanę.

tutaj wszystko się rozbija o masę samochodu

Opublikowano

Ta akurat miala dol w piano, wiec teoretycznie spoko by sie komponowala u Ciebie :)

Swoja droga utrzymanie blendy i listew piano w czystosci to inna sprawa-widac wszystkie odciski :(

2 kiery spoko opcja, najlepiej jakby zrobili w koncu jakas kiere 3 ramienna z grzaniem.

Opublikowano

a ja podbije jeszcze

Opykałeś nowe A8 4.2 TDI ze znikał w lusterku? :shocked:

To co ty tam masz pod maską?(co w avatarze to nie biorę pod uwagę)

Opublikowano

a ja podbije jeszcze

Opykałeś nowe A8 4.2 TDI ze znikał w lusterku? :shocked:

To co ty tam masz pod maską?(co w avatarze to nie biorę pod uwagę)

nie zniknął, ale się zdecydowanie oddalał

auto jest w podpisie

~300ps/370nm i ok 1500kg wystarcza spokojnie żeby ogarnąć taką krowę, jaką jest A8

Nie rozumiem w ogóle dywagacji na temat osiągów Q7, A8... przecież to są samochody do mega wygodnego przemieszczania się, a nie ścigania

podejżewam, że w tamtych autach przy prędkościach >200km poza szumem szyby nic nie slychać

Opublikowano

Hmm no nie wiem ogladajac Twoje filmy czy to bylo zjadanie...

Ale nie bede sie klocił.

Jezdzilem tym A8 i uwazam ze jak na wielkosc wozu i mase idzie to Bdb.

Biorac pod uwage ze ciachasz tam program i jest 400+ to juz wogole..

No i skrzynia...stronic jednak szybszy od manuala :decayed:

Opublikowano

masa własna netto A8 4.2 TDI -1995kg - stąd róźnica. Swoją drogą jak stanął koło mnie to miałem wrażenie że moje A4 zmieściłby do bagażnika :decayed:

poza tym... 250km/h i dziękuje dobranoc... blokada

Opublikowano

kiery to bez wymiany modułu się nie obejdzie. ale i tak hgw czy multi obsluzy wszystkie funkcje fisa.

Ta akurat miala dol w piano, wiec teoretycznie spoko by sie komponowala u Ciebie :)

Swoja droga utrzymanie blendy i listew piano w czystosci to inna sprawa-widac wszystkie odciski :(

2 kiery spoko opcja, najlepiej jakby zrobili w koncu jakas kiere 3 ramienna z grzaniem.

dwie kiery zima lato ? takie konceptu to jeszcze nie widzialem :shocked: zdradzisz co stoi za takim rozwiazaniem , bo przyznam ze nietypowe

Opublikowano

Na zime ogrzewana,ktora jest brzydka. :decayed:

Opublikowano

Ta kiera moze i bedzie pasowac :wink4: ...tylko :gwizdanie: nie wiadomo co z modulem kierownicy czy trzeba wymienic jesli tak to na jaki i czy przyciski MF beda dzialac :gwizdanie: Z kabelkami od poduszki nie bedzie problemu cos pokombinowac jak bedzie inna wtyka w tasmie :naughty:

Po moich doswiadczeniach w B6 obecnie mam dwie kierownice czyli lato RS4 B7 ( w ktorej MF nie dziala i nie bedzie dzialac :( ) oraz na zime grzana cztreoramienna ( trzyramienna nie wystepuje z grzaniem ) :confused4: z A8 2009 :)

Opublikowano

Sprawdziłem w konfiguraorze i wychodzi na to, ze w nowym A8 można mieć 3 ramienna kierownice z grzaniem:

kiera.png

Opublikowano

Sprawdziłem w konfiguraorze i wychodzi na to, ze w nowym A8 można mieć 3 ramienna kierownice z grzaniem:

kiera.png

Zgadza sie :)

Opublikowano

kiera.png

Zgadza sie :)

No dokladnie. Nie pamietam w którym topicu ale już o tym pisaliśmy. nowa kiera ma grzanie w obu wersjach 3 i 4ramiennej.

Opublikowano

Kierownica, gałka są super jak całe autko ale z tą kratką to mnie rozwaliłeś :blink: chyba jedyne w PL :good: fajnie wygląda. O blendzie piano nie mówię bo to mój mod :decayed: ale fajnie wygląda :good:

Opublikowano

z tą kratką to mnie rozwaliłeś :blink:

a chłopcy od flockowania jakie mieli miny jak im powiedzialem ze ma cos do poflockowania i wyciagnalem krate z bagaznika :polew:

jak doszli do siebie, to wyciagalem jeszcze kilka "blaszek" od jej mocowania i powiedzialem ze to tez poprosze :decayed:

Opublikowano

dzięki :)

niestety nie podoba mi się ten panel, bo Audi wykazało się niekonsekwencją w kolorze przycisków.

Zrobili srebrne tylko przyciski wokół MMI, ale przycisk start-stop jest tylko czarny i wygląda to dość niefajnie :disgust:

Zresztą doskonale to widac na tym panelu.

Pozostanę przy tym co mam, tymbardziej, że na półce leży czarny przycisk start-stop, anteny i polakierowane klamki pod Advanced Key :naughty:

Opublikowano

dzięki :)

niestety nie podoba mi się ten panel, bo Audi wykazało się niekonsekwencją w kolorze przycisków.

Zrobili srebrne tylko przyciski wokół MMI, ale przycisk start-stop jest tylko czarny i wygląda to dość niefajnie :disgust:

Zresztą doskonale to widac na tym panelu.

Pozostanę przy tym co mam, tymbardziej, że na półce leży czarny przycisk start-stop, anteny i polakierowane klamki pod Advanced Key :naughty:

Czekamy na foty :naughty:

Opublikowano

hehe - to jeszcze torche potrwa....

szybciej pewnie wrzuce setup zimowy, bo kolko coś sie zimne robi :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...