Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No Panowie!!! Jak dla mnie super :good: Moge spokonjie stwierdzic ze prężna grupa nam sie stworzyła :notworthy: Jak tak dalej pojdzie to nie bedziemy musieli nigdzie jechac tylko reszta Klubu przyjedzie do Nas :naughty: Naprawde nie spodziewalem sie ze tak fajnie to wyjdzie! Tylko zeby teraz na drodze sie poznawac :polew: to do milego :)

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No pany rewelacja. dziekuję za spotkanie i oby częściej .Moja kobieta dzis mi powiedziała ze moge sie pakowac jak chce jezdzic raz w miesiącu na spoty pod Matex. ;)) Wiecie Kobiety:)) Super Spocik tylko wrzucciecie jakies zdjecie to bedzie fajnie;))

Opublikowano

dla mnie było GICIO :good: tak jak dogasso pisze prężna grupa :good:

dykan bądź twardy negocjuj z kobietą :>

Opublikowano
  • Autor

Na wstepie jako inicjator tych naszych Jeleniogorskich spotow dziekuje wszystkim za przybycie :notworthy::hi:

Mysle ze jak razem wspolnie postaramy sie to co miesiac bedzie 20 maszyn... ale jeszcze troche pracy trzeba wlozyc...

Wrzucam fotki ze swojego aparata:

spot1.jpg

spot2.jpg

spot3.jpg

Teraz tak jako "prezes a4 JG" :polew: zbieram chetnych na:

1. takie naklejeczki http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=167650.0

2. Ewentualnie ramki do tablic ale to do pzredyskutowania.. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=167642.0

By tak jak mowilem zamowic hurtem...

chyba tyle na chwile obecna ;)

Opublikowano

widze jelenia żyje, w końcu coś sie dzieje dawno na forum niezaglądałem a tu taka niespodzianka nawet ulotki o spotach :notworthy: na następny chętnie wpadne

Opublikowano

Spocik udany jak najbardziej :wink4: Dykan jeszcze pare razy i zona przywyknie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Kolego Burus2 zapraszamy serdecznie i zagladaj tu czesciej... :cool1:

Kolego co o radyjku rozmawialismy pionek jest ale niestety z zielonym podswietleniem :no: wiec odpada... ale jak cos bedzie w dobrej cenie dam znac...

Opublikowano

za***iście było :good: :good: :good:

Opublikowano

jak podjechałem na zakupy to tylko 3 audiki były stanąłem obok ale na następny wpadne

Opublikowano
  • Autor

Burus2 to Ty byles gdzies o 21.30? hehe to juz bylo po spocie... ;)

Opublikowano

wiem ale o 21.00 dopiero mogłem sie wyrwać i nawet nie przypuszczałem że jeszcze ktoś będzie

Opublikowano

No. Brawo.

Widzę, że frekwencja dopisała. Słowa uznania dla pomysłodawców. Miło widzieć, że i u nas coś się dzieje

:oklaski: :oklaski: :oklaski:

Opublikowano

Spotkanko super :good: szkoda ze musiałem sie szybciej zmyc ale auto czekało na dokończenie

Opublikowano

Spocik faktycznie bardzo udany. Dużo śmiechu było przyznacie. Także humory dopisywały pomimo pogody i to najważniejsze.Kolego Burus2 zapraszamy na następny spocik ale pod Matexem. Teraz to na pewno będzie nas widać z daleka. Trzeba jakąś flagę zrobić i wywieszać na czas spotu. Szkoda Panowie że nie zostaliście na jazdy poślizgami na parkingu bocznym Tesco. My z Dogassem i Arkiem trochę daliśmy czadu. Następnym razem trzeba zrobić Mega Tokio Drift :polew: A co do kobiet to moja żona też nie jest zadowolona z tych spotów. Trzeba chyba wziąć ze sobą kobity tak jak Raker to sobie pogadają razem i nie będą a się czepiać.

Opublikowano

Było super !!! pomimo padającego śniegu :) prawdę mówiąc nawet nie spodziewałem się tylu wspaniałych fanów Audi . 18.Lutego wychodzi nam następne spotkanie , tak jak wspomniałem chętnie zajmę się załatwieniem spotkana na Szybowcówce lub w Dziwiszowie w Chatce Niedźwiadka , ale to zależy od was koledzy gdzie chcemy się spotkać . A ten pomysł z naszymi kobietami jest oki !!! zaprośmy nasze Panie i zapewne wszyscy będą zadowoleni :) One porozmawiają o SPA :) a my o naszych cackach . Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

kuropatkin jestem za :> dla mnie miejscówki dwie są dobre i na pewno tu czy tu się zjawie :good:

Pozdrawiam![br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 10:43_________________________________________________koledzy zostawiam do siebie namiary GG: 6825946 TEL: 503021025

arre odnośnie akcji ulotek dzwoń lub pisz a będziemy działać :) jeżeli chodzi o zamówienie to ja chętnie dwie ramki i dwie naklejki :>

do następnego spotkania trzeba coś wywinąć mózgiem co by nas się 20 spotkało :polew:

miło było poznać wszystkich :hi:

Pozdro!

Opublikowano
  • Autor

wiem ale o 21.00 dopiero mogłem sie wyrwać i nawet nie przypuszczałem że jeszcze ktoś będzie

Burus2 maszyne Twoja widzielismy szkoda tylko ze nie moglismy sie poznac ale zapraszamy 18.02 :gwizdanie:

No. Brawo.

Widzę, że frekwencja dopisała. Słowa uznania dla pomysłodawców. Miło widzieć, że i u nas coś się dzieje

:oklaski: :oklaski: :oklaski:

No dziekuje dziekuje :cool1: ale to wszystkich zasluga ze chca sie spotykac i rozmawiac. Zapraszamy Truckmaniac przy najblizszej okazji ;)

Wojtek26 wazne ze byles a nastepnym razem tak sobie czas zorganizujesz ze bedziesz dluzej...

Kuropatkin mysle ze wystarczy zadzwonic tylko i miejsca zarezerwowac. Ja jestem bardziej za szybowcowa osobiscie...

AHA mysle ze najlepsza forma spotow bedzie godzina 19 na matexie... poczekanie na nowych kolegow ktorzy powiedza cos o sobie i swoim autku (max do 19.30) i wspolny przejazd w dane miejsce szybowcowa czy niedzwiadek...

Odnosnie naklejek zaczynam zbierac chetnych... prosze zglaszac ilosc tu w temacie bede dopisywal do listy... odnosnie rameczek to czekam na info kto bedzie chetny

Opublikowano

arre jeżeli chodzi o zamówienie to ja dwie ramki i dwie naklejki :)

a co do nastepnego spotkania to jest dobry pomysł żeby spotkać sie na MATEXIE przywitać nowicjuszy a potem wspólnie uderzyć na szybowcówe :>

Pozdro :hi:

Opublikowano

Ja też bardzo proszę o dwie naklejki i dwie ramki ... podaj numer swojego konta i kwotę to prześle pieniądze za zamówienie ... Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Ja sie chyba tez na dwie rameczki skusze wiec

Chetni na ramki:

1. Arre 2szt.

2. Dudziu 2 szt.

3. Kuropatkin 2 szt.

Mysle ze jak wszystko ladnie i szybko ogarniemy to razem sie to wszystko zamowi - i naklejeczki i rameczki

Wiec chetni prosze sie zglaszac... a ja polacze za pare dni listy i dam znac ile kto ma do wplaty i podam konto :hi: