Gość Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 A może dziś kawa na szybko spontan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 W końcu gadasz jak człowiek Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka caly czas pisalem w ten sam sposob wystarczylo dokladnie przeczytac razem mozna wiele i chetnie pomoge Slucham propozycji komu pasuje comiesieczny spot komu nie i kiedy i o ktorej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Czytałem mi pasuje Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 co miesięczny to nie wiem ALE , coś w tym tygodniu chętnie jak znajde robote w JG to się pisze na co miesiąc i częściej , jak nie to będzie ciężko to co kupa spota nie ma ..... ?to co kupa spota nie ma ..... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 1 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 zapraszamy, jak cos sie zmieni damy znać, będzie to łączony spot!!! Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 panie adminie kiedy jakis spot organizujesz bo chetnie bym sie spotkal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 panie adminie kiedy jakis spot organizujesz bo chetnie bym sie spotkal? Chlopie pijesz do mnie czy co? masz jaja to zadzwon i powiedz co CI na sercu lezy ps poczytaj regulamin bo zadnym adminem nie jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 panie adminie kiedy jakis spot organizujesz bo chetnie bym sie spotkal? Chlopie pijesz do mnie czy co? masz jaja to zadzwon i powiedz co CI na sercu lezy chlopie! Zadalem normalne pytanie! To ty masz jakis problem i to nie tylko ja to widze czepiasz sie wszystkich ja mam dzwonic do ciebie prosze cie, nie bede tracil kasy jezeli nie jestes adminem to po co odpisales jezeli ktoras z moich wypowiedzi urazila twoje jaja to przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 hahahaha Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 jak dzieci jeszcze do tego taka bida ze na telefon nie maja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 jak dzieci jeszcze do tego taka bida ze na telefon nie maja.... dobra nie bede sie ponizal do twojego poziomu paaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 panie adminie kiedy jakis spot organizujesz bo chetnie bym sie spotkal?Spoty są organizowane wspólnie. Ktoś ma czas i ochotę, rzuca pomysł i jeśli są chętni jest spot. Nie ma tu jednego organizatoraWysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloujol Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Pany polecacie jakieś wycieraczki do audi ? brałem ost. boscha tradycyjne ale jakąś średnio zadowolony jestem, chyba że podróby mi się trafiły.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 panie adminie kiedy jakis spot organizujesz bo chetnie bym sie spotkal?Spoty są organizowane wspólnie. Ktoś ma czas i ochotę, rzuca pomysł i jeśli są chętni jest spot. Nie ma tu jednego organizatoraWysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka +1 dokladnie tak jest Pany polecacie jakieś wycieraczki do audi ? brałem ost. boscha tradycyjne ale jakąś średnio zadowolony jestem, chyba że podróby mi się trafiły.. do b5 w maju kupowalem cos takiego i bardzo fajnie sie spisuja http://allegro.pl/wycieraczki-valeo-audi-a4-b5-1994-2001-530-500mm-i5551620173.html jak dzieci jeszcze do tego taka bida ze na telefon nie maja.... dobra nie bede sie ponizal do twojego poziomu paaaaa pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzycho81 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Panowie zna kotoś tego sprzedajacego?? Może jest tu na forum? http://allegro.pl/hamulce-zaciski-a4-b6-b7-s4-zimmermann-321mm-ebc-i5697409936.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Panowie zna kotoś tego sprzedajacego?? Może jest tu na forum? http://allegro.pl/hamulce-zaciski-a4-b6-b7-s4-zimmermann-321mm-ebc-i5697409936.html znam to moj kolega swoja droga solidna z niego firma nr masz podany zadzwon pogadaj napewno sie dogadasz mozesz tez sie na mnie powolac jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 pany gdzie w jeleniej jest jakiś w miare dobry i tani mechanik ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Ja naprawiam w Cieplicach przy warsztatach. Taki bordowy budynek. Jest solidny i tani Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi