Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BGB] Projekt czerwień [KOLEJNY RAZ NA SPRZEDAŻ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli załatwisz sobie kawałek ORI wiązki idącej od przodu pojazdu do modułu PDC to :

1 - czarno/czerwony (zasilanie po wstecznym, bezpiecznik S5/10A)

2 - żółto/czerwony (głośnik tylny)

3 - czerwono/fioletowy (stały plus, bezpiecznik S17/10A)

7 - pomarańczowo/brązowy (CAN Low)

8 - brązowy (masa sterownika)

10 - brązowo/czerwony (głośnik tył)

12 - zielono/niebieski (diagnostyka -> pin 15 złącza diagnostycznego)

14 - pomarańczowo/zielony (Can High)[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 08:04_________________________________________________CANy ciągnij z zegarów bo ja z początku dla próby podłączyłem sobie przy navi i za ch*** nie chciało działać a jak tylko podłączone zostały przy zegarach tak od razu poszły :wink4: Oczywiście cyferki przy kolorach kabli to numery pinów do modułu PDC :wink4:

powodzenia w instalacji :wink4:

Opublikowano

dajesz kpl DTM??

parktronik fajna akcja... brakuje mi zderzaka z przodu z parktronikiem + spryski + Sline

Opublikowano

Jeśli załatwisz sobie kawałek ORI wiązki idącej od przodu pojazdu do modułu PDC to :

1 - czarno/czerwony (zasilanie po wstecznym, bezpiecznik S5/10A)

2 - żółto/czerwony (głośnik tylny)

3 - czerwono/fioletowy (stały plus, bezpiecznik S17/10A)

7 - pomarańczowo/brązowy (CAN Low)

8 - brązowy (masa sterownika)

10 - brązowo/czerwony (głośnik tył)

12 - zielono/niebieski (diagnostyka -> pin 15 złącza diagnostycznego)

14 - pomarańczowo/zielony (Can High)[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 08:04_________________________________________________CANy ciągnij z zegarów bo ja z początku dla próby podłączyłem sobie przy navi i za ch*** nie chciało działać a jak tylko podłączone zostały przy zegarach tak od razu poszły :wink4: Oczywiście cyferki przy kolorach kabli to numery pinów do modułu PDC :wink4:

powodzenia w instalacji :wink4:

dzięki, pytanie jeszcze gdzie seryjnie moduł parktronica jest montowany?

dajesz kpl DTM??

parktronik fajna akcja... brakuje mi zderzaka z przodu z parktronikiem + spryski + Sline

kompletu raczej nie - tylko tylny zderzak.. :wink4:

Opublikowano

bajk z tyłu w bagażniku z lewej strony pod lampą o ile dobrze pamiętam :wink4:

Opublikowano

ok :hi:

Opublikowano

sam zderzak tylny może wyglądać, ale wydaje mi się że będzie widac że to nie od kompletu.

albo walnij sobie przód ala RS4 i tył od Hofele :P

efekt na czerwonym?:

http://otomoto.pl/audi-rs4-fsi-C18373368.html

:kox::decayed:...jakby ta rs4 miała czerwony z black pakietem to by był koks. wówczas eresowe 19stki w czerń lub grafit ciemny.

Opublikowano

sam zderzak tylny może wyglądać, ale wydaje mi się że będzie widac że to nie od kompletu.

albo walnij sobie przód ala RS4 i tył od Hofele :P

efekt na czerwonym?:

http://otomoto.pl/audi-rs4-fsi-C18373368.html

:kox::decayed:...jakby ta rs4 miała czerwony z black pakietem to by był koks. wówczas eresowe 19stki w czerń lub grafit ciemny.

Hofele na tył ma tylko dyfuzor do zderzaka s-line i jest cienki w stosunku do ich przodu :thumbdown: praktycznie nie różni się zbytnio od dyfuzora votex.

Tylny zderzak od DTM'a wygląda :kox:

[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 14:32_________________________________________________bajk, na pewno zahaczyłeś o drzwi tym błotnikiem :mysli::kox:

http://moto.onet.pl/1643152,1,auto-za-1-3-mln-zl-rozbite-w-polsce,artykul.html?node=2

Opublikowano

mgtan nie kombinuj - ostatnią rzeczą jeśli chodzi o wygląd będzie tylny zderzak i więcej nic nie ruszam - w sumie nie do końca chce mi się to robić, ale przyda się parktronic :wink4:

mystic.pl :polew:

Opublikowano

z wyglądu zewnętrznego napisałem :kox:

Opublikowano

8043ec89165958cf.jpg

bajk taka gleba będzie??? nie ukrywam ale to auto mam na tapecie od dłuższego czasu, fajny projekt czerwień :)

Opublikowano

8043ec89165958cf.jpg

bajk taka gleba będzie??? nie ukrywam ale to auto mam na tapecie od dłuższego czasu, fajny projekt czerwień :)

ja lubię zostawić "na jeden palec" pomiędzy kołem a błotnikiem :wink4:[br]Dopisany: 07 Maj 2011, 07:39_________________________________________________dobra w końcu potestowałem u Wróbla stabilizatory i jednak zostają - jest bardzo dobrze :wink4:

przy okazji pojeździłem na prawym z Trelą jego driftowozem - fajną nową furmankę ogarnął :kox: :kox:

Opublikowano

masz już jakiś karnet zniżkowy u wróbla?? :decayed:

Opublikowano

:wink4:

ogólnie mam teraz ciśnienie na doskonalenie techniki jazdy - wykupiłem karnet na RCW oraz każdy wolny weekend będzie spędzany u Wróbla :wink4:[br]Dopisany: 08 Maj 2011, 09:35_________________________________________________dorwałem listwy carbon do środka :polew::evil::banan:

Opublikowano

te z ułamanym plastikiem kupiłeś ?

Opublikowano

nie...

Opublikowano

e tam :wink4:

w sobotę wylatuje katalizator i wpada test-pipe by sporttig.pl :wink4:

Opublikowano

no to będzie się działo... ładnie się prezenci ci parch... wydeszek gra przyjemnie... widzę że tak jak u Malika... do około 3tys obrotów jest dźwięk a potem wraca do serii niemal.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...