alvaro Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Jeśli załatwisz sobie kawałek ORI wiązki idącej od przodu pojazdu do modułu PDC to : 1 - czarno/czerwony (zasilanie po wstecznym, bezpiecznik S5/10A) 2 - żółto/czerwony (głośnik tylny) 3 - czerwono/fioletowy (stały plus, bezpiecznik S17/10A) 7 - pomarańczowo/brązowy (CAN Low) 8 - brązowy (masa sterownika) 10 - brązowo/czerwony (głośnik tył) 12 - zielono/niebieski (diagnostyka -> pin 15 złącza diagnostycznego) 14 - pomarańczowo/zielony (Can High)[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 08:04_________________________________________________CANy ciągnij z zegarów bo ja z początku dla próby podłączyłem sobie przy navi i za ch*** nie chciało działać a jak tylko podłączone zostały przy zegarach tak od razu poszły Oczywiście cyferki przy kolorach kabli to numery pinów do modułu PDC powodzenia w instalacji
mgtan Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 dajesz kpl DTM?? parktronik fajna akcja... brakuje mi zderzaka z przodu z parktronikiem + spryski + Sline
bajk Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 Jeśli załatwisz sobie kawałek ORI wiązki idącej od przodu pojazdu do modułu PDC to : 1 - czarno/czerwony (zasilanie po wstecznym, bezpiecznik S5/10A) 2 - żółto/czerwony (głośnik tylny) 3 - czerwono/fioletowy (stały plus, bezpiecznik S17/10A) 7 - pomarańczowo/brązowy (CAN Low) 8 - brązowy (masa sterownika) 10 - brązowo/czerwony (głośnik tył) 12 - zielono/niebieski (diagnostyka -> pin 15 złącza diagnostycznego) 14 - pomarańczowo/zielony (Can High)[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 08:04_________________________________________________CANy ciągnij z zegarów bo ja z początku dla próby podłączyłem sobie przy navi i za ch*** nie chciało działać a jak tylko podłączone zostały przy zegarach tak od razu poszły Oczywiście cyferki przy kolorach kabli to numery pinów do modułu PDC powodzenia w instalacji dzięki, pytanie jeszcze gdzie seryjnie moduł parktronica jest montowany? dajesz kpl DTM?? parktronik fajna akcja... brakuje mi zderzaka z przodu z parktronikiem + spryski + Sline kompletu raczej nie - tylko tylny zderzak..
alvaro Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 bajk z tyłu w bagażniku z lewej strony pod lampą o ile dobrze pamiętam
mgtan Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 sam zderzak tylny może wyglądać, ale wydaje mi się że będzie widac że to nie od kompletu. albo walnij sobie przód ala RS4 i tył od Hofele efekt na czerwonym?: http://otomoto.pl/audi-rs4-fsi-C18373368.html ...jakby ta rs4 miała czerwony z black pakietem to by był koks. wówczas eresowe 19stki w czerń lub grafit ciemny.
mystic.pl Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 sam zderzak tylny może wyglądać, ale wydaje mi się że będzie widac że to nie od kompletu. albo walnij sobie przód ala RS4 i tył od Hofele efekt na czerwonym?: http://otomoto.pl/audi-rs4-fsi-C18373368.html ...jakby ta rs4 miała czerwony z black pakietem to by był koks. wówczas eresowe 19stki w czerń lub grafit ciemny. Hofele na tył ma tylko dyfuzor do zderzaka s-line i jest cienki w stosunku do ich przodu praktycznie nie różni się zbytnio od dyfuzora votex. Tylny zderzak od DTM'a wygląda [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 14:32_________________________________________________bajk, na pewno zahaczyłeś o drzwi tym błotnikiem http://moto.onet.pl/1643152,1,auto-za-1-3-mln-zl-rozbite-w-polsce,artykul.html?node=2
bajk Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 mgtan nie kombinuj - ostatnią rzeczą jeśli chodzi o wygląd będzie tylny zderzak i więcej nic nie ruszam - w sumie nie do końca chce mi się to robić, ale przyda się parktronic mystic.pl
mgtan Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 ostatnią rzeczą? buuuuhahaha już to mówiłeś... długo nie wytrzymasz
variocustoms Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 bajk taka gleba będzie??? nie ukrywam ale to auto mam na tapecie od dłuższego czasu, fajny projekt czerwień
mgtan Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 ooo taka czerwona jakby to RS4 było to by był kozak.
bajk Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Opublikowano 7 Maja 2011 bajk taka gleba będzie??? nie ukrywam ale to auto mam na tapecie od dłuższego czasu, fajny projekt czerwień ja lubię zostawić "na jeden palec" pomiędzy kołem a błotnikiem [br]Dopisany: 07 Maj 2011, 07:39_________________________________________________dobra w końcu potestowałem u Wróbla stabilizatory i jednak zostają - jest bardzo dobrze przy okazji pojeździłem na prawym z Trelą jego driftowozem - fajną nową furmankę ogarnął :kox:
bajk Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 ogólnie mam teraz ciśnienie na doskonalenie techniki jazdy - wykupiłem karnet na RCW oraz każdy wolny weekend będzie spędzany u Wróbla [br]Dopisany: 08 Maj 2011, 09:35_________________________________________________dorwałem listwy carbon do środka
Buba Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 http://allegro.pl/audi-a4-dtm-bidon-butelka-na-napoje-i1595816539.html do zderzaka
bajk Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Opublikowano 11 Maja 2011 e tam w sobotę wylatuje katalizator i wpada test-pipe by sporttig.pl
mgtan Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 no to będzie się działo... ładnie się prezenci ci parch... wydeszek gra przyjemnie... widzę że tak jak u Malika... do około 3tys obrotów jest dźwięk a potem wraca do serii niemal.
Rekomendowane odpowiedzi