Flyer Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 co do nowego auta - jeśli kupię to na co się teraz przymierzam to będzie to nowe auto z gwarancją nyssan ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 to bierz za dużo mam na plecach teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 nyssan ? niestety nie - póki co nie pakuje sięw tak drogie auto może jako kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 poza Bajk jeszcze bym z Wawy nie wyjechał a już bym wracał że dużo pali i gdzie masz korek od gazu (swoją drogą co za dziadostwo że się LPG nie da założyć :polew: ) jest piękna sztuka i jak tylko wytrzymasz w postanowieniu to pewnie zaraz się sprzeda- byle tylko w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 bajka auto fajne jest... ale zmartwie cie bajk .... ludzie nie doceniają dobrych aut... dalej oczekują że przykładowo oddasz swoje A4 za 40 tys i będziesz zaszczycony że zechciał ktoś kupic go od ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 tego sięwłaśnie boję - chociażtym razem chyba cena już jest dosyć dobra [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 10:08_________________________________________________ poza Bajk jeszcze bym z Wawy nie wyjechał a już bym wracał że dużo pali i gdzie masz korek od gazu (swoją drogą co za dziadostwo że się LPG nie da założyć :polew: ) jest piękna sztuka i jak tylko wytrzymasz w postanowieniu to pewnie zaraz się sprzeda- byle tylko w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 mgtan nie ma porównania a4 a a4- tutaj jest sportowy zapier z mega wypasem itp ja obstawiam że się szybciej sprzeda niż Twój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 az takich różnic ogromnych nie ma w wyposażeniu - on ma jedno, ja mam drugie itp. Oczywiścei bajk dodał klika rasowych gadżetów których ja nie mam. Pozostają tylko dwie szkoły rocznik i przebieg a tu mamy 1:1 ja mam 2 lata młodszy a on ma o 20 tys mniejszy przebieg Cena nowego auta 2.0 211 vs 2.0 TDi 170 jest taka sama i zresztą zawsze była różnica miedzy nimi rzędu 1000 PLN. Przy B7 było identycznie jak się brało pod uwagę 200KM benz a 170 diesel. 3mam kciuki co do szprzedaży bajka a4 - bo furke ma zacną - ładna prezencja, ładnie nawet gra wydech... tak jak winno być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 bajk tak myslalem o waszkowym.Szkoda tylko ze nie zostawiony z orginalnym lookiem VII RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 za bardzo skatowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 moze i dobrze bo nie zal katowac dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 az takich różnic ogromnych nie ma w wyposażeniu - on ma jedno, ja mam drugie itp. Oczywiścei bajk dodał klika rasowych gadżetów których ja nie mam. Pozostają tylko dwie szkoły rocznik i przebieg a tu mamy 1:1 ja mam 2 lata młodszy a on ma o 20 tys mniejszy przebieg Cena nowego auta 2.0 211 vs 2.0 TDi 170 jest taka sama i zresztą zawsze była różnica miedzy nimi rzędu 1000 PLN. Przy B7 było identycznie jak się brało pod uwagę 200KM benz a 170 diesel. 3mam kciuki co do szprzedaży bajka a4 - bo furke ma zacną - ładna prezencja, ładnie nawet gra wydech... tak jak winno być. caly czas zapominasz o jednym... masz oske, Q sa drozsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 moze i dobrze bo nie zal katowac dalej zaprawione w boju mgtan z ciekawości - ktoś do Ciebie w ogóle zadzwonił przy takiej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 mgtan[/b] z ciekawości - ktoś do Ciebie w ogóle zadzwonił przy takiej cenie? B7 w 2.0 TDI w PL to chyba najgorsza inwestycja jak mozna zrobic.Te auta spadly juz na leb na szyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Bajki nikt ci nie da 66 koła bo ludzie by chcieli najlepiej ful wypas za 40 tyś i to jeszcze nosem kręcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 tak jak stało za 69.000 to były telefony i teraz dwa i jeden ma zekomo sie odezwac w weekend. a co do Waszki to widziałem to na zywo...nic hardcorowego.. ale latał ładnie. coprawda kuzaj na zawiasie szutrowym to było coś.. ogółem fajnie było...[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 23:16_________________________________________________Waszka KRK sprzedajeswoje 500km EVO X... bajk moze ten? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 a ja i tak stawiam 20zł że zmienisz zdanie i auta nie sprzedasz :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 zdania nie zmienie co do sprzedaży - co najwyżej może się okazać, że nikt nie kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 zdania nie zmienie co do sprzedaży - co najwyżej może się okazać, że nikt nie kupi czyli wyjdzie jak zawsze.. A tak na poważne to liczę że ktoś doceni stan tego auta i odda Ci za niego ładną sumkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 jak nie doceni nikt do stycznia to chyba trzeba będzie przywrócić do serii, a graty sprzedać oddzielnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi