Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BGB] Projekt czerwień [KOLEJNY RAZ NA SPRZEDAŻ]

bajk

Rekomendowane odpowiedzi

co do nowego auta - jeśli kupię to na co się teraz przymierzam to będzie to nowe auto z gwarancją :kox:

nyssan ? :kox::naughty:

poza Bajk jeszcze bym z Wawy nie wyjechał a już bym wracał że dużo pali i gdzie masz korek od gazu (swoją drogą co za dziadostwo że się LPG nie da założyć :polew: :polew: )

jest piękna sztuka i jak tylko wytrzymasz w postanowieniu to pewnie zaraz się sprzeda- byle tylko w dobre ręce

tego sięwłaśnie boję - chociażtym razem chyba cena już jest dosyć dobra :mysli:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 10:08_________________________________________________

poza Bajk jeszcze bym z Wawy nie wyjechał a już bym wracał że dużo pali i gdzie masz korek od gazu (swoją drogą co za dziadostwo że się LPG nie da założyć :polew: :polew: )

jest piękna sztuka i jak tylko wytrzymasz w postanowieniu to pewnie zaraz się sprzeda- byle tylko w dobre ręce

:decayed:

mgtan nie ma porównania a4 a a4- tutaj jest sportowy zapier z mega wypasem itp ja obstawiam że się szybciej sprzeda niż Twój

az takich różnic ogromnych nie ma w wyposażeniu - on ma jedno, ja mam drugie itp. Oczywiścei bajk dodał klika rasowych gadżetów których ja nie mam. Pozostają tylko dwie szkoły rocznik i przebieg a tu mamy 1:1 :) ja mam 2 lata młodszy a on ma o 20 tys mniejszy przebieg

Cena nowego auta 2.0 211 vs 2.0 TDi 170 jest taka sama i zresztą zawsze była różnica miedzy nimi rzędu 1000 PLN. Przy B7 było identycznie jak się brało pod uwagę 200KM benz a 170 diesel.

3mam kciuki co do szprzedaży bajka a4 - bo furke ma zacną - ładna prezencja, ładnie nawet gra wydech... tak jak winno być.

az takich różnic ogromnych nie ma w wyposażeniu - on ma jedno, ja mam drugie itp. Oczywiścei bajk dodał klika rasowych gadżetów których ja nie mam. Pozostają tylko dwie szkoły rocznik i przebieg a tu mamy 1:1 :) ja mam 2 lata młodszy a on ma o 20 tys mniejszy przebieg

Cena nowego auta 2.0 211 vs 2.0 TDi 170 jest taka sama i zresztą zawsze była różnica miedzy nimi rzędu 1000 PLN. Przy B7 było identycznie jak się brało pod uwagę 200KM benz a 170 diesel.

3mam kciuki co do szprzedaży bajka a4 - bo furke ma zacną - ładna prezencja, ładnie nawet gra wydech... tak jak winno być.

caly czas zapominasz o jednym... masz oske, Q sa drozsze :)

moze i dobrze bo nie zal katowac dalej :decayed:

zaprawione w boju :wink4:

mgtan z ciekawości - ktoś do Ciebie w ogóle zadzwonił przy takiej cenie?

mgtan[/b] z ciekawości - ktoś do Ciebie w ogóle zadzwonił przy takiej cenie?

B7 w 2.0 TDI w PL to chyba najgorsza inwestycja jak mozna zrobic.Te auta spadly juz na leb na szyje :rolleyes:

Bajki nikt ci nie da :no: 66 koła bo ludzie by chcieli najlepiej ful wypas za 40 tyś i to jeszcze nosem kręcą :hi:

tak jak stało za 69.000 to były telefony i teraz dwa i jeden ma zekomo sie odezwac w weekend.

a co do Waszki to widziałem to na zywo...nic hardcorowego.. ale latał ładnie. coprawda kuzaj na zawiasie szutrowym to było coś.. ogółem fajnie było...[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 23:16_________________________________________________Waszka KRK sprzedajeswoje 500km EVO X... bajk moze ten? :evil:

zdania nie zmienie co do sprzedaży - co najwyżej może się okazać, że nikt nie kupi :wink4::polew:

zdania nie zmienie co do sprzedaży - co najwyżej może się okazać, że nikt nie kupi :wink4::polew:

czyli wyjdzie jak zawsze.. :polew:

A tak na poważne to liczę że ktoś doceni stan tego auta i odda Ci za niego ładną sumkę :good:

jak nie doceni nikt do stycznia to chyba trzeba będzie przywrócić do serii, a graty sprzedać oddzielnie..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...