mystic.pl Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Jak bym nie miał swojej a szukał B7 to bym się nie zastanawiał i już by stała u mnie. Poczynione w aucie mody na pewno bym docenił. Obecnie Twoja furka to niezła baza pod sporej mocy zapierdzlacz, tylko zawias porządny trzeba włożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 no w sumie to też jest rozwiązanie... pytanie tylko czy koszta demontazu i montazu serii ci się zwrócą... czy jednak taniej będzie spuścić z ceny... ale tak czy siak... liczę że ktoś doceni nasze egzemplarze bajk... wychuchane wypieszczone i zadbane w jednym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 no w sumie to też jest rozwiązanie... pytanie tylko czy koszta demontazu i montazu serii ci się zwrócą... czy jednak taniej będzie spuścić z ceny... ale tak czy siak... liczę że ktoś doceni nasze egzemplarze bajk... wychuchane wypieszczone i zadbane w jednym. zdjac felgi, wydech, carbony czy obudowy lusterek to nie jest wielki koszt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 no w sumie to też jest rozwiązanie... pytanie tylko czy koszta demontazu i montazu serii ci się zwrócą... czy jednak taniej będzie spuścić z ceny... ale tak czy siak... liczę że ktoś doceni nasze egzemplarze bajk... wychuchane wypieszczone i zadbane w jednym. zdjac felgi, wydech, carbony czy obudowy lusterek to nie jest wielki koszt. Tylko trzeba się nagimnastykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 a co do Waszki to widziałem to na zywo...nic hardcorowego.. ale latał ładnie to nie chodzi o to ze to hardcorowe , to jest RS a wiec pasywne dyfry , szybszy magiel , lezejsze to inna para kalaoszy niz twoje auto powinienes wiedziec co to znaczy z racji posiadanego auta , a caly figiel polegana tym ze to relatywnie tanie auto a solidnie przygotowane auto ktorego nie bedzie ci szkoda upalac. Ja sam bylem STI na paru pojezdzawkach zazwyczaj w kielcach i niesomowicie szkada auta ktorym jezdzisz na co dzien i masz go super stanie.Wszystko dostaje po pupie niemilosiernie nawet jak sie z nim lajtowo obchodzisz , a jak masz jechac na 60% to po co sie wogle w to bawic. A takiego lancernika na lawetke i moze sie tam nawet wykrtwawic bo nie bedzie szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 jemu chodziło o przywalenie bokiem na słomczynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 a co do Waszki to widziałem to na zywo...nic hardcorowego.. ale latał ładnie to nie chodzi o to ze to hardcorowe , to jest RS a wiec pasywne dyfry , szybszy magiel , lezejsze to inna para kalaoszy niz twoje auto powinienes wiedziec co to znaczy z racji posiadanego auta , a caly figiel polegana tym ze to relatywnie tanie auto a solidnie przygotowane auto ktorego nie bedzie ci szkoda upalac. akurat ja nie bardzo porównuje je bo moja jest IX jego VII... moja ma wiele wspólnego z RS łącznie z alu elementami itp... jego jest przygotowaną do jazdy wydmuszką w bardzo dobrej obecnie cenie... jakby miał silnik z IX to by miał juz ponad 400KM bo VII nie ma MIVEC`a... never mind... auto tak czy siak fajne do przejażdzek po torze... ale nie na codzień... a jak roumiem bajk potrzebuje auta i na cozeń i na tor... po za tym ja raczej bym się skłaniał do samochodu Waszki-KRK mowa o 506km w EX. :-) jest na sprzedaż wkońcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 a jak roumiem bajk potrzebuje auta i na cozeń i na tor... nie ma takiego samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 gt-r sięsprawdza super w obu przypadkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 to chyba jedyny wyjatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 dzisiaj w końcu udało się zrobić sesję zdjęciową - czekam na efekty prac Piotrka Piechockiego, póki co spy photo z ajfona :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas G Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Jak wiadomo, dobra sesja nie jest zla. Fajne to Twoje autko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 dzięki na początek 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 super foty no i autko tez malina:cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Foty zajebiaszcze ale różnica w połysku tylny zderzak a błotnik też przydała by się polerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 pozwoliłem sobie pożyczyć fotkę, bo świetna nie masz nic przeciwko? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178747.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 nie mam, wręcz przeciwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 michal trpoche dodaj saturacji na bajka samochodzie bo na skalibrowanym monitorze to zamiast czerwieni jest jakiś pomarańczowoczerwony odcień ;-) p.s. bajk`u ładną masz tą a4... czerwony diabeł ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi