Czaro_22 Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Witam mam taki problem dzisiaj wsiadłem do auta, odpaliłem, spuściłem hamulec ręczny w dół i normalnie ruszyłem, po dojechaniu do celu okazało się ze nie mogę zaciągnąć hamulca, tz ciągnę go do góry a on opada na dół nie słychać tego jak leci po tej zębatce czy po tym co tam jest, hamulec jako hamulec normalnie działa tyle ze muszę go trzymać w górze.. Co się mogło stać i czy można naprawić to samemu ?
Bla Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Naprawisz sam. Zdejmij tunel środkowy a rozwiązanie będzie na talerzu.
sowa73 Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 witam niestety pękła sprężynka i nic z nią nie zrobisz,będziesz zmuszony wymienić dźwignię gdyż tego nie rozbierzesz ,albo (ja tak mam i wielu kolegów)założyć gumkę na zapadkę ,ja mam już tak 5lat i jest ok-a koszt żaden.pozdrawiam
henieken Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Można wiedzieć o jaką gumkę chodzi?
nikos172 Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Można wiedzieć o jaką gumkę chodzi? również jestem ciekaw, znajomy ma ten sam problem, może ktoś pomoże?
Czaro_22 Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 Zamiast się bawić, to niech kupi całą rączkę hamulca, ja tak zrobiłem.. Duże pieniądze to to nie są
swider Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 możecie opisać jak założyć tą gumkę? mam ten sam problem i nie wiem jak to zrobić... proszę o pomoc
Rekomendowane odpowiedzi