Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie marudzić, za 2 lata bedzie miodzio.. Jak z Kielc do Skarzyska np. :evil: :evil: :evil: :evil:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 323,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja jebie. Jechalem z Lublina 3,5h. Niecale 170km. Po drodze korek bo jakies roboty , potem 35km przed Kielcami TIRolot wypadl ze skrzyzowania , zlamal sie i spadly mu z naczepy plyty betonowe. Calkowicie zablokowana droga i trzeba bylo kombinowac objazd. Potem 10km przed Kielcami znowu stanie w korku 30min bo klada asfalt :)

e Prezes nie narzekaj- co to 3 godziny wobec wieczności :polew: :polew: :polew:

ale poważnie czuję Twój ból :wallbash: :wallbash: :wallbash: powaliło tych drogowców wszystko na raz robią a i jeszcze ten niefortunny wypadek- w każdych wiadomościach o nim mówili w środę. [br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 06:58_________________________________________________

Nie marudzić, za 2 lata bedzie miodzio.. Jak z Kielc do Skarzyska np. :evil: :evil: :evil: :evil:

jechałem ostatnio od Nosba jak mnie dodge charger na TST odjechał przy 180 aż mi się głupio zrobiło :kox: - ale wyje..bałem go póżniej prawym pasem jak mu jakaś kupa w mercu nie chaciała miejsca ustąpić a póżniej znowu baty :polew:
Opublikowano

No dzisiaj do Lublina zdecydowanie lepiej było. Równe 2,5h. W poniedziałek po południu znowu do Kielc :decayed:

Opublikowano

No to w poniedzialek daj znac to ustawimy małego spocika :)

Opublikowano

no wieczorkiem mozna bylo by sie zobaczyc z Prezesem . Karol takie pytanko ma w Skarzysku jakis SHOW bedzie wiesz cos o tym 11 listopada z kielc jada chlopaki tzn Ja, Kolorowe kola i takie tam chlopaki

Opublikowano

Karol takie pytanko ma w Skarzysku jakis SHOW bedzie wiesz cos o tym 11 listopada z kielc jada chlopaki tzn Ja, Kolorowe kola i takie tam chlopaki

coś dokładniej proszę
Opublikowano

Mobil. Ja to nic nie wiem, W skarżysku to ja nie byłem ze 2 Lata.

A co Ciocia Google mówi???

Opublikowano

wlasnie zapytam sie jej dobry pomysl[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 00:02_________________________________________________dobra wiem juz jakis zlot VAG-a bedzie . zobacze co sie dzieje i wkleje jakies foto

Opublikowano

mam zapieczone turbo w 1,9tdi zna ktoś jakiś zakład który zrobi to dobrze i nie zadrze ze mnie?

Opublikowano
  • Autor

Ja CI to zrobie nawet bardzo dobrze, ale z Ciebie zedrę, zresztą na biednego nie trafiło:P

Opublikowano

Grzanek coś ty zmienił fure??? toto srebrne na podwurku to twoje???

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja CI to zrobie nawet bardzo dobrze, ale z Ciebie zedrę, zresztą na biednego nie trafiło:P

to wpadnę do Ciebie niebawem:naughty: :kox:

golfina jest Żony- jak przestała po trasie do Ostro jeżdzić- turbo się zapiekło :thumbdown: [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 06:37_________________________________________________Panowie zna ktoś może kogoś kto pracuje- jeżdzi w SZKOLE JAZDY "KRZYSZTOF" ?

Opublikowano

ja nie znam :):kox:

Opublikowano

ja nie znam :):kox:

Karol nie będziesz czasem w weekend w kielcach?
Opublikowano

Wiedziałem że w końcu sie dowiecie.... tak to ja ;(

:polew:

Opublikowano

ale Ci Grzanek soft wgrał. MAsakra.

Opublikowano
  • Autor

Przynajmniej widać z idzie:P to jest ta slabsza wersja bezdymmna