Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

NO to może żeby was tak nie pili to piątek 18 30. Jak będzie landa pogoda to WTC a jak nie to różowy sektor w tesco ale raczej WTC :th:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 324,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mi jak najbardziej pasuje ale jak wyobie ze szkola to wpadne moze sie troche spoznie :th:

Opublikowano

no i elegancko :decayed: , do zoba w piątek

Opublikowano

Panowie nie ma ktos moze przeciwsłonecznika od pasazera ? :D:naughty: i need bardzo :decayed:

Na spot moze zawitam :) Chyba ze mnie zassie montowanie bixenonu do poliftów i dalej ich na przód ;)

PS : za jakis czas będą do sprzedania moje przednie lampy z soczewką bixenonową ;) tak pisze jakby był ktos zainteresowany :)

Opublikowano

podjade :>

piatek, 18, parking sciegiennego ?

Opublikowano
  • Autor

18 30 , Nosb może załatwię dziś takie słoneczko :th:

Opublikowano

grzanek byłbym dzwieczny ;) moi szrociaze wywalają na smieci a nie stoi zadna a4 na placu na razie :(

Opublikowano

Heh no to w piątek mnie nie bedzie :wallbash:

będę pewnie pomykał siódemką pilnie wypatrując misiaków z suszarkami, a suszą równo wtedy na siódemce

Nosb, czy te twoje stare lampy to takie plug and play, czy trzeba rezać cokolwiek, nie znam sie na elektryce.

Ja jeżdżę na H4+50% i w nocy powyżej 100/h to jadę po omacku.

Opublikowano

Doman te moje wkładasz i tyle... Ale to są bixenonowe z tym ze sprzedaje bez palników i przetwornic :> Tzn gołe lampy i trzeba dokupic to :) Ale na tych po omacku raczej bys nie jezdził :kox:

Jak cos zawsze mozesz do mnie podjechac i Ci zademonstruje jak swiecą itp ;) Wolałbym sprzedac komus na miejscu niz aukcje, wysylki itp ;)

Opublikowano

Ja już nie mam swojej padaki jak mnie wpuścicie to będę mógł czasami wpadać czymś innym :naughty:

Opublikowano

ja również się pojawię napewno o 18.30 na WTC tylko muszę jeszcze klape sobię zrobić. mam nadzieje tylko ze Grzanek będzie dzisiaj miał dla mnie czas, żeby pomóc mi to zrobić bo tak mi skacze i się trzęsie, że szok.

Opublikowano

froger jak sie wyrazasz o A4 :baseball:

:naughty:

Biała była spoko tylko silnik chlał a nie ciagnał :P

Opublikowano
  • Autor

E Tam jak Froger wyjął granie z auta to od razu zaczęła lepiej jeździć w końcu te kilo.... :naughty: . A co do spociku jak będzie taka pogoda jak dziś to sie przemieścimy na różowy sektor do Galerii chyba

Opublikowano

Grzanek żebyś wiedział skrzynie ledwo z bagażnika mogłem wyciągnąć :polew: tak ciężka :decayed:

Nosb fakt dobra była ale silnik żarł a nie było czym jechać :D

Opublikowano

to jak w koncu? jak bedzie padał deszcz to od razu lecimy na tesco, a jak bedzie byle jak to ustawiamy sie na wtc, czy też do tesco?

Opublikowano
  • Autor

nie będziemy mieszać, wszyscy na WTC a jak będzie piździć to zrobimy rundkę przez miasto i do Galerii :th:

Opublikowano

no i elegancko, konkrety to lubie

do zoba :audi: SCYZORY

Opublikowano

Pany :) Gdzie to aso w CK ? :) Musze ich nawiedzic zamówic kostki do poliftów ;)

Postaram sie jutro byc :) Przed zlotem zamówie kostki a po skocze po mate bitumiczną do castoramiaka :)

Opublikowano

aso w Kielcach jest w okolicach centrum handlowego, makro.

jest to ulica transportowców

a gdzie to trzeba podjechać żeby zobaczyć jak te Twoje lampeczki świecą?

Opublikowano

nosb mi zostalo w**j maty bitumicznej bo wczoraj z grzankiem u mnie bagaznik robilismy. moze chcesz odkupic za pare groszy ? hehe :)