Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W starachowicach to mało miejsca zeby sie przejechac (przyspieszyc :P ) za to na pewno przetestuje sie głosnosc zawieszenia :D

Spoko damy rade. Jesli nie jutro to kicne w niedziele :) Tylko ciekawe czy da sie mi przejechac :)

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 324,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Musisz udać mocno zainteresowanego i sprawa z głowy :wink4:

Opublikowano

Wiesz ja mam 23 lata i nie wyglądam na kogos kto ma 60 tys w portfelu na autko :) Chyba lepiej bedzie podjechac moją niz kumpla bmw :D Bo jak zobaczy to bmw to za ch*&a nie da sie przejechac :) A tak to sciemnie ze chce zmienic ;)

Opublikowano

Wiesz ja mam 23 lata i nie wyglądam na kogos kto ma 60 tys w portfelu na autko :) Chyba lepiej bedzie podjechac moją niz kumpla bmw :D Bo jak zobaczy to bmw to za ch*&a nie da sie przejechac :) A tak to sciemnie ze chce zmienic ;)

:>
Opublikowano

Widziałem to auto dzisiaj stoi na placu w serwisie opon PRESTO. Nosb to jest zaraz jak wjeżdżasz do Starachowic od strony Skarżyska :naughty:

Oczywiście to jeśli ta RS4 :decayed: na jakiś dziwnych tablicach stała.

Opublikowano

Trafie ;) Tylko pytanie czy w niedziele bedzie mozna np obejrzec czy na tygodniu ;) A co do tablic to było widac nawet na foto ze nie na polskich ;) Podejrzewam ze kwestia przejazdzki odpadnie ze wzgledu na te blachy (chociaz kto wie :przebiegly: )

PS : ciekawe ile jest rs4 w starachowicach ? :P:naughty::kox::tongue4:

Opublikowano

Ski się zdarzają czasem jakieś, erkę to chyba tą jedna widziałem tylko, jest druga RS ale 6 :polew: Nawet S4 w tej nowej budzie po wiosce już lata :D

Jak na taką mieścinę to nieźle :przebiegly:

Opublikowano

Koledzy to kiedy nastepny spocik teraz dlugi wekend przed nami to bysmy sie moze stykneli :th:

Opublikowano
  • Autor

No myśleć myśleć kto by chętny był, ja raczej nie dam rady przybyć w długi weekend chyba że..... :)

Opublikowano

Coś wiadomo w sprawie RS-a?

Opublikowano

no ja dalbym rade przybyc w dlugi weekend wiec ja sie pisze.

Opublikowano

Norbi wiadomo :th: PW ;)

Opublikowano

no w długi weekend bylo by dobrze....a co powiedzieiibys cie na inne miejsce spotu...np.na parkingu pasażu świetokrzyskiego? co wy na to

Opublikowano

hehe. parking tego pasazu to jest dobry na lans :polew:. za duzo sie tam ludzi przewija no ale miejsca jest napewno sporo. mogloby byc dobrze tylko czy wszyscy tam trafia... najwazniejsze zeby troche ludzi sie zdeklarowalo i bylo chetnych. moze niech ktos liste zrobi i wtedy wszystko bedzie jasne.

Opublikowano

napewno trafia :decayed:przeciez nie wierze ze ktos nie byl tutaj chociaz z raz a pozatym pasaz nie jest taki maly :tongue4:....

ja sie pisze daleko nie mam tak jak i ty :)

ładnie to sie lansowac tą astrka w takie zimno bez dachu :naughty:

Opublikowano

w zimno ? hehe. powiem ci ze w tym samochodzie jest naprawde cieplo a pozatym wczoraj to ponad 20 stopni bylo tak wiec pogoda w sam raz na taka jazde bez dachu :)

Opublikowano

Jak nie macie co robić to wbijajcie się 1 maja o 14:00 na parking WTC my tam będziemy :decayed:

Opublikowano

swoją drogą nie ma ktoś zalatwic kabli audio do samochodu w kielcach po cenach ludzkich ? nie 12-15zł/m tylko 7-9zl ;)

np. 5-6m prądowego 15mm2 ?

Opublikowano

arszenik a szukałeś na allegro?

aha i jeszcze jedno, parę lat mnie nie było w Kielcach i to miasteczko trochę sie zmieniło i nie wiem gdzie jest pasaż świętokrzyski :embarrassed:

Opublikowano

na allegro sa ale jak zamowie dzis to bedzie dopiero po weekendzie a tak to mialbym co robic w weekend...

pasaz jest na slichowicach, nie da sie nie znaleźć